Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem állj le a meszkalinról!
Zolika, fejezd be a hülyeséget, ne kezdjed elölről az idióta viselkedésed! Mindenki tudja hogy ki vagy... Főleg mi mátrai motorosok, vagy Eger környékiek.
Csizi!Te nem öregszel?Már 8 éve is 33 éves voltál!
Ha már 1980-ban volt motorod az ugye 32 év!
Vagy te már 45 is!
Na!Milyen az SP2,mert én már unom!
Ide különben sem szoktam jönni,meg az egész képesmotorra,mert egy rakás szar lett a válság óta!Van sokkal jobb időtöltésem!
A Facebook!
Ez már úgy,ahogy van egy rakás szar 15,20 éves lelakott gépekkel!
Motorosélet sincs már!
A motorostalálkozók fele már nincs!
A siroki sem a régi!
Nem beszélve nekem nincs szükségem ilyenekre!
Tudod,én dolgokat árulok,és nincs szükségem se a te,és más agyament társaságára!
Töki!Bocsi,ha megsértettelek volna te locsolóklón!
Mi a gond csizi?
Mit hordol itt össze?
Az a bajod te kobold,hogy leírtam,hogy az 50 ccm-s robogó fogyasztása 3,5 l/100km!
Hány éves vagy te,hogy így elment az eszed Poirot felügyelő?
Mivel ilyen kedvesen azonosítol valakivel,Te elhiszed a fogyasztását,mert neked állítólag sp2 van?
Ne szívd mellre nagyon, Zolika (Kaktuszdzsem, ZoleeSP, ZoleeHRC, VTR-Tibu, Endeavour, stb, most Xlájt az új fedőneve) szeret trollkodni. Egy jó darabig el volt tűnve, de most visszatért. Úgy látszik elkezdett unatkozni, vagy nem tudom...
mindkétszer le volt támasztva, és mindkétszer sapkáig tankoltam úgy h több benzin nem fért volna bele mert kifolyik.

nem vitázni akarok, nem érdekel hogy a banditás kolléga mit rinyál, etessen 6 litert a motorjával, meg szállitsa tréleren. csak láttam hogy ez volt a kérdés, gondoltam megosztom mi esett meg velem, ha már a témához kapcsolódik.
jelzem azóta is 7 literrel számolom a fogyasztást 100 km-ként és nagyjából annyi is.
Igen, a hirdetésből volt elegem, meg abból, hogy nem tudok továbblépni.
Motorozni nem nagyon volt időm, csak kerülgettem. Anyagilag nem volt egy jó üzlet, ez tény, de a másik választásom az volt hogy várok tovább a semmire. A pénz is kellett, bár lehet mire hozzá kell nyúlnom, már nem fog annyira kelleni. Igazából magam sem értem, de most jobb.
Na de miből volt eleged? A hirdetésből?
Eladtál egy világbajnok motort, helyette van egy 15 éves, kommersz hoki sor4-ed, átírás után marad fél millád, és ha költeni is kell rá akkor még annyi sem. Vagy ennyire kellett a lóvé?
Majd elválik. Mindenesetre elegem volt már. Szeretek szerelgetni, akkor a gixer nem rosz választás, nem?
Hát, ha el tudod adni a Gixxert akkor a pénzednél leszel, de ha nem akkor nagy baklövés volt.
97-es gsx-r750+574 kp.Hosszú tépelődés előzte meg, szinte új volt a gép, de három hónap alatt 4081-en nézték meg a hirdetést, felhívtak kb 25-en, egy srác eljött megnézni, de neki még el kellett volna adnia a motorját. Végül elfogadtam ezt a cserét, a gixerrel majd tavasszal meglátom mi lesz. Egy biztos, nehéz döntés volt.
Na, akkor csak megkérték a kezét hosszú idő után. Még meg fogod bánni hogy eladtad... Szabad kérdezni a végén mennyiért sikerült eladni?
állítva=rajta ülsz..
Azért nem mindegy hogy meddig tankolod, Pontosan ugyan-odáig kell tankolni második tankoláskor, meg ugye mind kétszer ugyan úgy kell legyen a motor, vagy állítva, vagy támasztón, mert nem mindegy!
De az sem mindegy hogy milyen áttételed van a motoron, mert ha jól tudom a blokk méri a sebességet, tehát a km is csalhat!
Kedves Vtr-es motorostársaim, fájó szívvel megváltam sp2-esemtől a mai napon.
Üdv.
Végül mégis megegyeztem a sráccal,marad nálam a VTR FireStorm,hamarosan hivatalosan is az enyém lesz.

Legalább lesz mivel foglalkoznom télen :))
Itthon hol tudom legolcsóbban beszerezni,van valami bevált hely?
Jól van!
Örülök,hogy neked a motorod ennyit fogyaszt!
"örülök neki ,és te is örülj"!
Szerintem,ha visszafelé is mennél teletöltődne a tank,és így nullszaldós lennél!
a tréleren nem jutsz le másfél óra alatt Pásztóról Szarvasra, a motoron meg igen.
nem tudom mi történt vele de 200-210 km után 5000-ért tankoltam megint tele a motort. hálát adtam a jóistennek, az az én napom volt, vagy nemtudom
Ám legyen annyi a fogyasztása,ha Te ettől jobban érzed magad!
"Amit én sem hittem el"!
Én meg el sem hiszem!Lehet tréleren vitték?
A Suzuki Bandit 650-m fogyasztott 5,5 lityit!
Téged valami nagyon becsapott!
Nyilván nem szó szerint kell érteni, nem átlagsebességre gondolt a kolléga, hanem hogy átlagban 130-as tempóval hajt a géppel. 130-as átlagsebességhez igen durván kellene hajtani.
Így utólag nem bántam meg hogy nem az RR-t vettem meg, igaz csak pár km erejéig cseréltünk, de az SP jobban fekszik nálam.
Szerintem jövőre elviszem Kozmax mesterhez egy revízióra a gépet, és cserélünk benne olajat...
augusztus 25-én tankoltam tele a motort csurig, aznap felmentem Galgahévízről Pásztóra light tempóban, 100al végig a 21-esen nem rángattam sehol. délután 3kor felültem a gépre és lementem Pásztóról Szarvasra, ami a net szerint olyan 165 km volt... na itt annyival mentem amennyivel csak lehetett, többször 250 fölött is, az én órám szerint 210 km-t tettem a tankolásig ami Martfűn történt, ( beleszámolva a pásztói kirándulást is ) és 5.000-ért tankoltam megint tele, ezért kb 11 liter benzint kapni és abból 200 km-t mentem. szóval 5,5 literre jött ki a fogyasztás amit még én sem hittem el. Megint teletankoltam a sárkányt, elmentem Martfűről Szarvasra ( ez kb 30 km ) majd este Szarvasról vissza Galgahévízre ami olyan 135-140 km, ez igy megint kb 170 km meg még itthon mászkáltam és 220nál villant ki a tankoló lámpa. meg voltam vele elégedve, ha itt a környékbe használom és folyamatosan gyorsitok lassitok gyorsitok akkor én is 7 literrel számolom. De kellemes meglepetés ért 1 év után először
Na, nem csalódok benned ember! Sokan nem vágják, hogy a "130-as utazó" mennyire nemegyenlő "130-as átlag". Utóbbihoz kb. Ghostrider stílus kell országúton, ahol van falu, város, kamion, leágazás, stb.
Régi, ám kevéssé ismert igazság, hogy egy-egy megállás, lassítás (pisi, tankolás, torlódás) milyen brutálisan rontja az átlagot, és sokkal több száguldással lehet behozni mondjuk 3 perc normál menet előnyét, mint gondolnánk.

Hogy ON is legyen: ismét hálás vagyok, hogy nem vitted el előlem a 'blade-et. Ilyen 5l körüli fogyasztással lehet vele kirándulgatni (olyankor nincs gyógyszer elgurulás, de ismersz, hogy akkor sem fostorgok).

A vezethetőség, kis sebességű kezelhetőség javítására meg ismét javaslom a villa olaj cserét nálad gyárira, ill. tavasszal ránézhetünk a beállításokra, ha gondolod. Elrontani nem lehet, ha okosan áll hozzá az ember.