Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ebben megvan a dB killernek a helye, ilyen volt az enyém is.
Amúgy az eredeti lámpa nekem inkább az Ikarus hátsóra hajaz, de én azzal is el tudom fogadni. Attól olyan férfias, célszerszám jellege van az egésznek (mint hogy az is).
Szerintem is jól néz ki, de a tiéd sem rossz.
Ha jól gondolom nálad komplett undertail csere volt, ugye?
Az enyémen valahogyan a gyári elembe faragták bele a lámpát, de még nem látom át hogyan, de viszonylag tisztességesen meg van csinálva és legalább márkaazonos az alkatrész, ha jól tudom. Még csak ismerkedek a géppel, minden nap felfedezek valami újdonságot.
Az enyém ilyen lett...Minden led.
Egy jó műanyagos megoldja ezt a problémát siiiiiiimán.....
Az ötlet amúgy tetszetős!Sokkal jobb mint az IFA lámpa amivel gyárilag elcsúnyították ezt a nemes feneket!Élőben is megnézném!
A törökbálinti redbaronban van egy SP1 és egy SP2. Volt már valaki megtekinteni őket?
Csizi!
Milyen negatív élményeid voltak/vannak a redbaronnal kapcsolatban? Arra emlékszem, hogy egyszer említetted, hogy nem igazán szimpatizálsz velük, de arra nem emlékszem, hogy miért...
Valóban sexy, bár kissé tartok attól, hogy mikor fog kiesni belőle ez a beragasztott Fireblade lámpa. Mindegy, jól néz ki, és legyen ez a legnagyobb aggodalmam ezzel a motorral kapcsolatban, akkor boldog leszek.
Nektek is szólok,mivel sok motorozásra alkalmas időre nem nagyon számíthatunk,szerdán 13:00-tól EuroRing Motoros nyílt nap...VTR-esek előnyben!
WOW!
Sexy segg!
Minden további nélkül beletehető.Amennyire tudom pl. a Proex-es arcok jó minőségben és kultúráltan megoldják a kipuffal való bármilyen problémát...Egy DbKiller nem nagy kunszt nekik...bármibe beleteszik occsóé.
Nálam míg el nem megyek a tiltott zónába ahol már vadásznak a hangos gépekre,marad a csontrepesztő dübörgés.
Ezek RS3-as Yoshi dobok voltak? Az enyémen az van és iszonyat hangos. Nagyon szépen szól, nem mondom, de talán jól jönne hozzá a dB killer. A srác, akitől vettem, azt mondta, hogy ehhez a dobhoz nincs, viszont tényleg ott figyel a dob végében két menetes furat. Szóval akkor mégis lehet, hogy bele lehet tenni?
A képen látszik kicsit. Bocs a minőségért, a fiam készítette mobillal.
A fekete SP-n lévő Yoshi csövekhez voltak hangtompítók, abban volt kialakítva rogzítési pont a tompítóknak. A dB killerektől függetlenül rá volt írva alulra hogy "racetrack use only". Amit pedig most idén boltoltunk egymással, azokban a csövekben nincsen kialakítva hely a hangtompítóknak, egy kicsit fúrni-faragni-hegeszteni kellene hogy jó legyen.
Rendszer szinte felesleges.
Ahogy Csizi írta a múltkor az adatokat belövés után...nekem 138Le lett a végén 110Nm-rel.Nem sokkal több mint a slip-onnal...De ha a teljesség és a maximalizmus így kívánja...meg kell tenni.
Nekem is van 2Akra dobom...de mivel rendszert akartam és csak leömlőt nem találtam,így Yoshi lett.
Haiiii Csizi!

Akkor ha jól olvasom az tavalyi hirdetésed létezik a Yoshi-hoz hangtompityu...Na nem mint ha kellene.Bár ha majd esetleg a Bajorokat meglátogatom elkélhet...idén ez a veszély már nem fenyeget.
Az osztrákoknál jelentem semmi de semmi kötözködésnek nem estem áldozatául...egyetlen rossz szó sem esett a hangomat illetően.
Nagyon csinos!
Csináltam nektek egy fincsi képet a piros VTR tulaj lányáról :)
a talicskán
A fűnyírón ?
A ZXR-en, vagy min?
A VTR-en?
elszakadt a kuplung bovdenem.
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat!
Ígérem, rendeltetésszerűen fogom használni, és megkoptatom a gumikat rajta ott is, ahol most még makulátlanul néz ki .
Rendben,majd kuldd az emailt! 3-napos hazibuli? Akkor most tenyleg szarul lehetsz,de nincs jobb egy jo hazibulinal !
Hello Srűcok !
Látom szépen meglódult a fórum amíg nem voltam . Éppen próbálom magam összeszedni a három napos házibulim után , ha sikerült akkor Tomikám e-mailben közlöm veled a jóhírt amire vártál . Gratt a fekete SP-hez , használd egészséggel !
A videózás a rossz idő miatt egyenlőre elnapolódott .
Köszi!
Már jó ideje fent volt a használtautón, és itt a képesmotoron is, jó hosszú szöveggel az extrákról. És most nagyon eladó lett. Eddig Balatonlellén lakott. Nem tudom ebben az országban szupermotoson és rajtam kívül hányan kerestek még ilyen motort, de le kellett csapnom rá.
Szét.... az ideg, mert itt áll a ház előtt, és nem merek menni vele, mert nincs rajta műszaki. A családi költségvetésbe nem hiányzik még egy bünti is, éppen elég sarcot kell még befizetni az átíratás miatt is. Amint lehet megcsináltatom, és akkor gyí.