Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja a faszom, nem vagyunk sem rendőrök, sem ügyvédek! Gugli a jóbarátod!
Mennyi bírságra számíthatok jogosítvány nélküli autóvezetésért? Tegnap reggel 6kor a falutól 3 km-re levő földúton mentem 20-al és persze hogy ott bassza az anyját a rendőr -.- nem tudom mit keresett ott de szabálysértés feljelentés jön majd.. és elképzelni sem tudok összeget.. 30? 70? 150?
Ehhh , most értem haza mert elfolyt a hűtőfolyadékom . Ohhh man look at the time !
19.-én Mátra túra .
Megyünk vagy tízen megint kanyarogni .
Sajna a hétvégén megint nem lesz motorozás, holnap szolgálat, vasárnap meg betonozunk...
Grat a géphez!Ez tényleg szép eredmény! Kíváncsi lettem volna PC betétel előtt mit nyomott volna padon.Jössz ki a hegyre hétvégén?
Szeretnék kérdezni tőled valamit!
Óóó, semmi extra. Szóval ma voltam AGO-nál PC-t berakatni a gépbe. Az összes "tuning" a gépen egy LeoVince SBK slip on kipuff, a légszűrő gyári papírbetétes. Természetesen a kipuffban nem volt benne a hangtompító, hadd szóljon rendesen a V2. A végeredmény: főtengelyen 151.8 LE, ami hátsó keréken mérve 132.01 LE lett, a csúcsnyomaték pedig 99.85 Nm. Mindez két térképes beállítással, azaz mind a 2 henger külön van beprogramozva. Idáig elégedett vagyok az eredménnyel, sokkal finomabb a műszer. Hatodikban kényelmesen viszi a 100-at, mindenféle rángatás nélkül, régen ez olyan 130 környékén volt. Így elsőre ennyi, kíváncsi vagyok a fogyasztás miképpen módosul majd, régen 7.5 liter körül evett a drága.
Hát Csizi gépe rendesen meglepett ma engem. De majd Ő elmondja a részleteket.
Van rajta egy párszázezernyi extra, no. Nyilván most nem nagyon van fizetőképes kereslet erre a motorra, pedig elég patent darab. Ez a gép simán megér ennyit, csak nincs aki kifizesse. Gondolom a gazdájának nem kenyérre kell a pénz, elkótyavetyélni pedig nem szeretné, úgyhogy sokat nem hiszem hogy engedne az árból. Ha jól emlékszem ezt a motort 2 milla fölött kezdték el hirdetni, és most egy jó ideje 2 millán megállt az ára. Extrák nélkül max 1.7M, ennyit egy műértő fanatikus simán leperkálna érte. Az extrák értékét úgysem fogja tudni kivenni a motorból, ha külön eladogatja jobban jön ki.
Szerintetek mennyi lenne az az osszeg ami realis lenne erte?

http://kepesmotor.hu/honda-spo...
Ha majd rendesen kibontja szárnyait és megbízhatóbb lesz akkor de csakis akkor...RC8!
Egy csupasz V2 nyers erő harley, amin nincs semmi csak a blokk ülés kormány meg a tank.. de azt is csak azért mert 50 éves leszek és a reflexeim már nem lesznek az igaziak addig VTR
Szia Szupermoto !
Ígérem szólni fogok bár idén tuti nem válok meg tőle . Prémium gumit kapott a kicsike ( Michlen Pilot Power Road 2 ) , új láncszettet és olajat . Szóval költöttem rá rendesen és úgy néz ki hogy kap tőlem még egy brutálisan jó ülést is . Egyenlőre élvezem a végeredményt .
Amúgy ez a kérdés tényleg az én faszságom mert még ezt se tudjuk kihasználni Mo-on nem hogy még az ennél gyorsabbat . Itt legtöbben ugyan azt a motortípust lovagoljuk , hasonló az ízlésvilágunk és gondolkodás módunk . Ezért vagyok kíváncsi , hogy hasonló emberek miben gondolkodnak , mi az amit el tudnak még képzelni aminek ilyen karaktere van , erős-robosztus de nem nehézkes , sportos de nem kényelmetlen . Mivel én nem tudtam a saját kérdésemre válaszolni kíváncsi vagyok a kollegák véleményére .
Hát nekem ez a második SP2-m, ezt csak akkor adom el ha nagyon nagy baj lesz és kell a lóvé. Már volt sokféle motorom, és sok motort is próbáltam, de nekem ez az über gép. Én a régimódi technikára esküszöm, csak annyi elektronika legyen ami feltétlenül szükséges. Legyen megbízható és egy kicsit izgalmasabb gép, legyen benne póver, legyen jó fék és futómű alatta, ezt az SP kíválóan teljesíti. Ha ideállítanának hogy milyen gépre cserélném el az SP-t, akkor az csakis egy RC30 vagy RC45 lenne.
Szia Hanso! Ha veletlen elakarod adni az sp-t,akkor szolj! Voltam nezelodni de meg eddig nemjartam sikerrel sajnos! A tied volt a favorit csak lecsusztam rola!
SP2
Egy nagyon jó kérdés , szimplán felmérésjellegűen , ki milyen motort tudna elképzelni a VTR SP után saját motornak ?
Megjöttem !
Üdv,köszi,sikerült orvosolni a problémát.
Cimborámnak megvan az a piros VTR, aminek oly furán van a rendszáma. Egybe levő paripa, szépen megcsinálva, de azzal a rendszámmal nem lehet mit kezdeni.. már mindent néztünk, probáltunk. sehol sem fér be a 2 dob közé.. kipufogosok gondolhattak volna erre.. azt ajánlottam neki hogy vigye fel :D háttámlának az utasnak :D majd csinálunk képeket a 2 paripáról aztán postolom majd ha lesz ;-)
igen, bizony

sajnos egyáltalán nem jut időm már használni a gépet, amit mindig is akartam így ideje búcsúzni.

Idén eddig sikerült menni vele kb 400km-t és slussz....

de aztán lehet hogy megmarad, mert garázsban elfér, kopni nem kopik el a sok állásban, jelentkező meg nulla...
VTR1000 F-hez üvegszálas fejidom (pályidom) eladó!
Lámpának a helye nincs kivágva! 18000 Ft
Valamint hasidom szintén 18000 Ft a kettő együtt olcsóbb! 32000 Ft
Igen az....