Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah én mondtam is a srácnak amit mondtál,de leszarta.
Amúgy meg szétszedték de nem tudták megcsinálni,azt mondták hogy rá kell kötni számítógépre és olyan meg csak a hondánál van.Persze hogy ez csak kamu,amúgy meg olyan hülyék voltak a Yamahánál hogy még azt se tudták hogy a szivatót be kell húzni hogy elinduljon,haverom indította be ,azért ez kicsit durva nem?
Na mindegy ma viszi el a tulajjal egy műhelybe aztán valahogy majd hazakeveredik,én biztos hogy otthagytam volna azt a szemétkupacot,főleg hogy én már mondtam is neki hogy egy szar.
Honnan sikerült szerezni cuccokat hozzá?
Én megmondtam hogy egy rom ez a gép! De akkor gond nincs, garanciában kötelesek megcsinálni...
Öröm bódottá! Sok balesetmentes km-t!
Hűűűű, abból az atomra tört SP-ből ez lett?
Sok mindent meg lehet csinálni csak akarni kell.Ráadásul én többre értékelem az ilyen mocit mert én hoztam vissza az élők sorába, és jobban meg is becsülöm.Egyébként nem fogom eladni, csak kiváncsi voltam mennyien hívnak rá,és mennyire fikázzák le.Remélem neked is minél előbb összejön egy VTR, rá kell érezni utána nagy élmény lesz.
Hat nemgondoltam volna hogy igy sikerul helyrehozni ! En is most tervezek venni egy sp-t,de sajna sp2-re nincs eleg penzem,ha csak valaki aron alul nem ad el eggyet! Miert adod el ha szabad tudni?
Hali!
Igen sajna azt a szárnyrészt még nem sikerült felrakni mert sok helyen megtörik, dekoros csávó meg nem ér rá mostanában.De ezt leszámítva faszán sikerült a gépem. Azt meg pont leszarom hogy ujra lett fujva ezt lagalább tudom, hogy minden része ami sérült volt cserélve lett.A komplett eleje uj villahid,kerék,telól ,Csapágyak stb.
Kurvajó vele a motorozás,igazi ritka darab, aki megteheti vegyen VTR-t nem bánja meg.
Haverom most vette ezt a vtr-t,
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp1-46880
57
de kicsit ráfaragott.
Kifizette majd mikor jöttek a banktól ,már nem indult.Elvitte szerelőhöz ahonnan vette,amúgy a yamahánál volt a motor ,és azt mondták hogy az injektor már akkor is adagolja a benzint amikor a motor még nem jár,és ezért nem indul.Kicsit megszívta,mondjuk én mondtam neki hogy olcsó húsnak híg a leve.
VTR tulaj lettem :)) le se szállok róla valaki esetleg hétvégén Tószegi motorostalálkozó?
Nagy oromomre ! Az vinko gepe,a volt torott Solymari gep! Szepen helyre allitotta,csak a honda szarnybol hianyzik egy resz!
Aha, hirtelen elkezdtek támadni az SP-k. Itt van még egy:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp2-48207
36
Urak!

Hátha valakit érdekel K&N tisztítószett...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp1-4822168
Egy ujabb eladasra szant vas!
Nem tudom még, elvileg vasárnapra van egy régi cimborákkal motorozós/összeröffenős/beteglátogatós túra.
Jól mondja Csizi kolléga! Vasárnap jössz?
Annyit egyik sem ér...A reális ár SP-1nél 800-1M SP-2nél 1-1.5közt van állapottól függően.Ne feledjük ultraréteg motorról van szó...azaz manapság eladhatatlan kategória.Sokan a németeket veszik alapul árban...de ott azért van ezeknek a gépeknek kultuszuk és épp ezért veszik is...Itthon csak a sor4 megy...azaz most már jó ideje csak megyeget...mert a piac igen fos.
Szó mi szó...le kellene vágni a kezét annak aki így teleragasztgatja minden szarral az utsó darabok egyikét...
Honnét tudjam így képről hogy jó lenne e? Ránézésre olyan a konzol mint amilyennek lennie kell. Kérdés az hogy valóban is passzol e rá, és a teló lökethossza is megfelelő.
Szerinted jó lenne?
Az ár egy kicsit olcsóbb!
Cakumpakk, teleszkóp + felfogatás is benne van az árban?
Ha igen akkor milyen fajta, hol lehet kapni, és van e még belőle.
A 40.000 környéke úgy gondolom ,hogy már jó árasítva van.Vagy nem?
Főként arra, hogy jóárasítva legyen!
Zé kolléga vett abból a tizenpárezer Ft-osból amit itt hirdetnek a képesmotoron. Nem rossz alapvetően, csak egy baja volt hogy nem engedi teljesen elfordulni a kormányt. Az úgy nem túl meggyőző, amúgyis elég nagy a fordulóköre az SP-nek. Hát erre érdemes figyelni a leginkább, igazából nem szükséges hogy hatmillió fokozatban lehessen állítani, mert azt úgysem tudja kihasználni az ember.
Csizi.

Kormánylengés csillapítónál mire kell figyelni?
Mármint a vételnél?
Csak egészen nyugodtan, szívesen segítünk ha tudunk.