Leárazta az eladó. Nem láttad? 1.9-em nekem sem lett volna rá. Annyi sem volt, amennyiért elhoztam, de nagyon kellett. Nagyon szép állapotban van, és fincsik rajta az extra cuccok is.
bassfan: Gratula a gephez ! Sok-sok balesetmentest hozza! Ez lett volna a kovetkezo csak az elejen sokallottam az 1.9-et!Ugylatszik mig en a feketet neztem addig te lecsaptal erre a szepsegre! Aztmondja a parom varjam meg a telet hat-ha enged az arbol de en erosen ketlem!
Csak meg fog az a motor a végén maradni. Mert hát csak fel kell menni valamivel arra a hegyre...
Azért kicsit irigy vagyok rátok, hogy a Mátra ott van a "kert végében". Pest környékén nem egyszerű igazi motoros utakat találni.
Supermotos!
Kíváncsi voltam melyikünk vásárol be hamarabb, mivel egy ideje már mindketten zaklatjuk a fórumlakókat a kérdéseinkkel... Én nem tudtam tovább ellenállni a csábításnak, csütörtökön hazahoztam ezt a szépséget. Remélem hamarosan neked is összejön.
Balaton-Budapest szakadó esőben, zabszem a seggben, de szerintem nem voltán nálam boldogabb ázott motoros azon az esős napon.
hát nem tudom el lehet- egyáltalán adni még motort Magyarországon,de úgy fest nem igazán, vagy csak fillérekért...még az a jó hogy nincs hitelem a gépre, mert akkor enném a kefét hogy csak áll a garázsban. De van jó oldala is. Nem kopik, és mire veteránkorú lesz jó sokat fog érni
Többek között az enyém is, amit 1 évvel ezelőtt hirdettem... Egy pár hónapja hívtak is hogy megvan e még a motor. Mondom honnan vette a hirdetést, hiszen a Használtautóról és a Képesmotorról is letöröltem... Hát ez a hasznalt-motor.com elorozza a hirdetéseket, és nyomja neki még most is...
Neztem! Altalaban itt korbe kerdezoskodtem hogy mi az ami erne az arat es utanna! Volt olyan is amit hivtam de mar elkelt csak fentmaradt a hirdetes! Van egy hulye szokasom,megpedig az hogy ragaszkodom a szinekhez es az sp-k eseteben: a feher mint a csizi-e,amit most neztem es meg ami neked volt! Sp1-ben az ezust mint a bosi-e es a castrol-os! Valamiert a piros nem!
Ez most melyik SP is, hirtelen nem ugrik be hol hirdették.