1.7m ajanlottam,extrakkal eggyutt de aztmondta hogy 1.8m extrak nelkul full gyari allapotban extrakkal 2millio es nem hajlando akudozni mert nemfogja eladni alatta es kesz! Hat batran kijelentem hogy szebb mint a hirdetesben szereplo kepeken!
Udv mindenkinek! Nemtudja veletlenul valaki hogy V2 forumozo eladta vegul az sp2-t? Tegnap elott ajanlatot tettem erre: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp2-4937637 / de sajna nem jott ossze! Ahoz kepest hogy milyen szar a piac, nemsokat engedne az arbol,bar en sem szivesen valnek meg egy ilyen szepsegtol! Az asszonyt be kell fuzni hogy segitsen !
Emlékszem arra a napra amikor az a szentségtörés megtörtént! 100 miatyánk a büntetésed naponta még azt nem mondom elég Ja, és mikor visszaveszem a gépet újra rajta legyen!
Nekem gyári leömlőkkel vannak a Leo SBK dobok. Előtte egy full Yoshi rendszer volt fennt, sajna azzal nincsenek tapasztalatok (vétel után lecseréltem), csak annyi hogy überbrutál hangja volt! Ha nem versenyzel akkor tök felesleges a full rendszer igazából, egy street legal dob is elég szépen muzsikál. Egyre jobban kezdenek nálunk is rámenni a témára. No meg ha külföldre mész (mondjuk nyugat felé) akkor számíthasz arra hogy megkukizzák a szádat ha nem homológ a kipufogód, és fizethetsz mint a katonatiszt. Bármennyire is szép meg jó meg ütősebb volt a Yoshi rendszer, de ezekkel a Leo dobokkal még a hivatalos KPM vizsgán is átmegy a szekér, csak vizsgára be kell tekerni a hangtompítókat. Amúgy azok nélkül szoktam kenni neki, mert úgy mégiscsak fajinabb a hangja, persze az ülés alatt ott figyelnek a dB killerek is, ha netántán útközben baszakodnának.
Nekem az F-en volt titán Akra rendszer(60-as) 2 ovál végdobbal.Kegyetlenül szólt!
Viszont hamar kiégett és az illesztések is sűrűn "elmásztak".Miután elvittem egy profihoz(Lengyel Ákos-Sakál dob),megszűnt a probléma.
Egy újabb kis felmérés pusztán kíváncsiságból . Kinek milyen rendszer van fent az SP-ken ? Ha gyári van elég azt beírni , ha viszont vmi más akkor egy rendszer típus érdekelne csőátmérővel .
A dolog azért érdekel mert egy 60-as Akra rendszert próbálnék össze legózni csak sajnos 2 eladótól jönne össze az egy rendszer , az egyiknek kannái vannak a másiknak meg leömlői .
Kérem , hogy akinek van vmi tapasztalata ossza meg velem .
Előre is kösz .
Természetesen , már ez is tervben van . Egy pár hete már fel is vettem a kapcsolatot az egyik cimborámmal aki a helyi TV-nél kameraman és technikus . Azon kívül , hogy örült a felkérésnek mondott egy érdekeset , még pedig , hogy ha már neki vágunk akkor ő szeretné elkészíteni kicsit művészien a dolgot , na én nem tudom mire gondolt mer bennem annyi fogalmazódott meg hogy verem neki kanyarba meg egyenesbe és pár Flyby kéne , de ezek szerint majd még se ennyiben fog kimerülni a film . De most már össze várom a cuccokat és úgy megyünk Hollywoodba , nem mint ha nem lőne főbe a helyszínen a KPM ha megállítana
A dolog pikantériája , hogy az először belinkelt cucc volt benne a gépembe de Bosi úr kivette , én meg azt hittem ,hogy benne van mert a fenekem mögött ott van a matricája , bár nem tértünk ki rá m még is rosszul esett a tény ,hogy nincs benne .
A másik úrral reggel meg fölvettem a kapcsolatot és most este dől el , hogy meg van-e még neki .
A legjobb , hogy az egyik úriember akinél vásárolni szoktam a cuccaim Akrapovich kipufogó csövet ajánlott a motoromhoz toroktól a dobig , a jelenlegi Scorpion Titanium dobok mellé . Ha most ezt a 2 üzletet megcsinálom akkor nyugodtan dőlök hátra amikor a gépet nézegetem . Természetesen a K&N dupla sportlégszűrőt is megkapja . Félelmetes lesz , hmmm de várom már .
Eladtam de minek?
Viszont hamar kiégett és az illesztések is sűrűn "elmásztak".Miután elvittem egy profihoz(Lengyel Ákos-Sakál dob),megszűnt a probléma.
A dolog azért érdekel mert egy 60-as Akra rendszert próbálnék össze legózni csak sajnos 2 eladótól jönne össze az egy rendszer , az egyiknek kannái vannak a másiknak meg leömlői .
Kérem , hogy akinek van vmi tapasztalata ossza meg velem .
Előre is kösz .
A másik úrral reggel meg fölvettem a kapcsolatot és most este dől el , hogy meg van-e még neki .
A legjobb , hogy az egyik úriember akinél vásárolni szoktam a cuccaim Akrapovich kipufogó csövet ajánlott a motoromhoz toroktól a dobig , a jelenlegi Scorpion Titanium dobok mellé . Ha most ezt a 2 üzletet megcsinálom akkor nyugodtan dőlök hátra amikor a gépet nézegetem . Természetesen a K&N dupla sportlégszűrőt is megkapja . Félelmetes lesz , hmmm de várom már .
Itt is egy commander!
Itt van egy commander: Regota hirdetik,bizrosan enged az arbol!