Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kicsit meg talan ideges is lett az 1.7-re,foleg mikor mondtam hogy extrakkal eggyutt de egy probat megert! Azt hittem szerencsem lessz!
Helyes! Legalább neked legyen eszed ha nekem nem volt Legalább jó kezekben van! Pihenj!
Szia
Eladtam de minek?
1.7m ajanlottam,extrakkal eggyutt de aztmondta hogy 1.8m extrak nelkul full gyari allapotban extrakkal 2millio es nem hajlando akudozni mert nemfogja eladni alatta es kesz! Hat batran kijelentem hogy szebb mint a hirdetesben szereplo kepeken!
Voltál megnézni ezt a szépséget? Mennyit ajánlottál érte?
Értettem, főtörzsőrmester Úr! De van egy kis bibi: a gépet nem adom el!
Udv mindenkinek! Nemtudja veletlenul valaki hogy V2 forumozo eladta vegul az sp2-t? Tegnap elott ajanlatot tettem erre: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp2-4937637 / de sajna nem jott ossze! Ahoz kepest hogy milyen szar a piac, nemsokat engedne az arbol,bar en sem szivesen valnek meg egy ilyen szepsegtol! Az asszonyt be kell fuzni hogy segitsen !
Emlékszem arra a napra amikor az a szentségtörés megtörtént! 100 miatyánk a büntetésed naponta még azt nem mondom elég Ja, és mikor visszaveszem a gépet újra rajta legyen!
a barátnőm üzeni hogy neki az Opel-en gyári van de visít mint a vaddisznó ha megküldi neki
Nekem gyári leömlőkkel vannak a Leo SBK dobok. Előtte egy full Yoshi rendszer volt fennt, sajna azzal nincsenek tapasztalatok (vétel után lecseréltem), csak annyi hogy überbrutál hangja volt! Ha nem versenyzel akkor tök felesleges a full rendszer igazából, egy street legal dob is elég szépen muzsikál. Egyre jobban kezdenek nálunk is rámenni a témára. No meg ha külföldre mész (mondjuk nyugat felé) akkor számíthasz arra hogy megkukizzák a szádat ha nem homológ a kipufogód, és fizethetsz mint a katonatiszt. Bármennyire is szép meg jó meg ütősebb volt a Yoshi rendszer, de ezekkel a Leo dobokkal még a hivatalos KPM vizsgán is átmegy a szekér, csak vizsgára be kell tekerni a hangtompítókat. Amúgy azok nélkül szoktam kenni neki, mert úgy mégiscsak fajinabb a hangja, persze az ülés alatt ott figyelnek a dB killerek is, ha netántán útközben baszakodnának.
Nekem az F-en volt titán Akra rendszer(60-as) 2 ovál végdobbal.Kegyetlenül szólt!
Viszont hamar kiégett és az illesztések is sűrűn "elmásztak".Miután elvittem egy profihoz(Lengyel Ákos-Sakál dob),megszűnt a probléma.
Egy újabb kis felmérés pusztán kíváncsiságból . Kinek milyen rendszer van fent az SP-ken ? Ha gyári van elég azt beírni , ha viszont vmi más akkor egy rendszer típus érdekelne csőátmérővel .
A dolog azért érdekel mert egy 60-as Akra rendszert próbálnék össze legózni csak sajnos 2 eladótól jönne össze az egy rendszer , az egyiknek kannái vannak a másiknak meg leömlői .
Kérem , hogy akinek van vmi tapasztalata ossza meg velem .
Előre is kösz .
Megkaptam,koszi szepen! Meg akkor valaszoltam is ra!
Tényleg Tomi , végül megkaptad a levelet amit küldtem neked ?
Természetesen , már ez is tervben van . Egy pár hete már fel is vettem a kapcsolatot az egyik cimborámmal aki a helyi TV-nél kameraman és technikus . Azon kívül , hogy örült a felkérésnek mondott egy érdekeset , még pedig , hogy ha már neki vágunk akkor ő szeretné elkészíteni kicsit művészien a dolgot , na én nem tudom mire gondolt mer bennem annyi fogalmazódott meg hogy verem neki kanyarba meg egyenesbe és pár Flyby kéne , de ezek szerint majd még se ennyiben fog kimerülni a film . De most már össze várom a cuccokat és úgy megyünk Hollywoodba , nem mint ha nem lőne főbe a helyszínen a KPM ha megállítana
Ha mindez meglessz es ossze all a gep,akkor kerunk egy kis videot hogy megcsodaljuk es meghallgassuk a gepet! !
A dolog pikantériája , hogy az először belinkelt cucc volt benne a gépembe de Bosi úr kivette , én meg azt hittem ,hogy benne van mert a fenekem mögött ott van a matricája , bár nem tértünk ki rá m még is rosszul esett a tény ,hogy nincs benne .
A másik úrral reggel meg fölvettem a kapcsolatot és most este dől el , hogy meg van-e még neki .
A legjobb , hogy az egyik úriember akinél vásárolni szoktam a cuccaim Akrapovich kipufogó csövet ajánlott a motoromhoz toroktól a dobig , a jelenlegi Scorpion Titanium dobok mellé . Ha most ezt a 2 üzletet megcsinálom akkor nyugodtan dőlök hátra amikor a gépet nézegetem . Természetesen a K&N dupla sportlégszűrőt is megkapja . Félelmetes lesz , hmmm de várom már .
150Le lesz tőle.
mit mehet egy VTR power commanderrel?
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
Itt van egy commander: Regota hirdetik,bizrosan enged az arbol!
Juteszembe , VTR-hez keresnék Power Commander-t , ha tud vki egy eladót szóljon .
Még szép , hiszen minden tapasztalat - tapasztalat . Szerencsére a Road 2 is jól vizsgázott esőben .
Esoben is teszteled a vasat?
Még jó , hogy ilyen szépen esik az eső , legalább lemosta a ruhámról a bogarakat .