Hát igen , aki először felfedezi hol van elrejtve egy kamera a képeken az nyer egy cola-t , átvétel később , személyes találkozásnál illetve közös gurulásnál .
Na de viccet félre téve egyből az első képen Kissajt . A 3. képen jómagam , majd a sárga SV tulajdonos mentor-factor Duffy ( Gyuszkó ) , és végül a fűben hencsergő playboy kanyarvadász Robi aki a fotó készítésének helyétől nem messze már megismerkedett a bükki kanyarok veszélyeivel egy korábbi túrán . Szóval csak óvatosan ti is !
A leforgatott nyersanyagot holnap átviszem hozzátok . A hosszabb filmre még várni kell mivel több anyagot kell majd még lefilmezni .
Hát igen! A V2-es banda mindig minden körülmények között végbeviszi amit eltervez :D a 10 emberből aki jelezte hogy jön, abból csak a köménymag :D volt jelen! MAjd a vidit is kéreeem cimbi! Sose legyen rosszabb idő a túrázókra mint ránk volt!
Voltunk tegnap a Bükk-ben egy kis kiránduláson . Az idő is nekünk kedvezett és a forgalom is . Élveztük minden pillanatát a közös gurulásnak a hegyen és síkon egyaránt . Ugyan csak négyen voltunk de hiányt nem szenvedtünk a jókedvben és élményekben sem . Sajnálatos módon sokkal sokkal többen jelezték még az indulás előtti napokban , hogy csatlakozni fognak hozzánk de érdekes mód csak a 4 V2-es srác vágott neki a kalandoknak !
Egyik Firestorm sem injektoros, tehát az összes évjárat karburátorral készült. 2001 évjárat utáni gépeknek már 19 literes a tankjuk és más a műszerfaluk. 2004-ben a műszerfal hátterének a színe változott meg illetve a deknik lettek aranyozott színűek. Talán 2006-tól a műanyag fék illetve kuplungfolyadék tartályok lkészültek fémből a korábbi műanyag helyett.
Bocs, hogy zavarom köreiteket de lenne egy kérdésem:
A 2004-es VTR1000F az karbis vagy már injektoros lett?
Keseretem specifikációkat de össsze-vissza hozta az adatokat, hol 16l hol meg 19l írta a tankra is...
Ha tudtok akkor írjátok meg, hogy melyik az igaz.
(Nem mintha ez lenne a döntő érv de érdekelne nagyon)
Na hi mindenkinek !
Bocs a késésért csak tegnap házibulit tartottam és csak most tértem magamhoz .
A mail cím : bundy81@freemail.hu
Btw Kakas , olajról szólván . 4 liter Igol olajat vegyél . abból olyan ha szűrőstől csere és így éri meg használt vételnél mert hát ugye ki hisz az előző gazdájának , akkor olyan 3.7-3.8 l körül fogsz tudni beleönteni .
megtaláltam az olajkapacitást, de itt 3 érték van, az a sorrendet határozza meg, hogy igy kell beönteni, hogy először eddig, aztán ráöntök és a végén még ráöntök? mert van egy 3,5 liter, van egy szürőcserés, az 3,9 liter, meg van egy 4,3 liter. gondolom mindegyik attól függ hogy mennyira szedem szét a mocit előtte.. ha kiengedem az olajat meg szüröt cserélek, akkor ha 4 liter olajat veszek elég lesz az neki?
Kartali bicskás cimbi jövö héten lehet hogy lesz bagon egy kis sütögetés szombaton, ha gondolod majd beszélünk és ugorj be
Azért nem láthattál, mert arreflé nem járok. Itt a faluk között nem szoktam motorozni, mert többnyire a Mátra felé visz az utam, vagy pedig Pest irányába indulok neki.
Na de viccet félre téve egyből az első képen Kissajt . A 3. képen jómagam , majd a sárga SV tulajdonos mentor-factor Duffy ( Gyuszkó ) , és végül a fűben hencsergő playboy kanyarvadász Robi aki a fotó készítésének helyétől nem messze már megismerkedett a bükki kanyarok veszélyeivel egy korábbi túrán . Szóval csak óvatosan ti is !
A leforgatott nyersanyagot holnap átviszem hozzátok . A hosszabb filmre még várni kell mivel több anyagot kell majd még lefilmezni .
Köszi a gyors választ és az infót
Bocs, hogy zavarom köreiteket de lenne egy kérdésem:
A 2004-es VTR1000F az karbis vagy már injektoros lett?
Keseretem specifikációkat de össsze-vissza hozta az adatokat, hol 16l hol meg 19l írta a tankra is...
Ha tudtok akkor írjátok meg, hogy melyik az igaz.
(Nem mintha ez lenne a döntő érv de érdekelne nagyon)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
köszi az infót az olajra ;-))
Bocs a késésért csak tegnap házibulit tartottam és csak most tértem magamhoz .
A mail cím : bundy81@freemail.hu
Btw Kakas , olajról szólván . 4 liter Igol olajat vegyél . abból olyan ha szűrőstől csere és így éri meg használt vételnél mert hát ugye ki hisz az előző gazdájának , akkor olyan 3.7-3.8 l körül fogsz tudni beleönteni .
Kartali bicskás cimbi jövö héten lehet hogy lesz bagon egy kis sütögetés szombaton, ha gondolod majd beszélünk és ugorj be
http://www.rc51.info/index.php...