Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, nekem is hasonló volt a benyomásom, de ti már valószínűleg több normális SP2-t láttatok mint én, ezért kíváncsi voltam a véleményetekre. Ha nem gond, foglak még titeket hasonló kérdéssel zaklatni, mert szeretnék csatlakozni a "márkaklubhoz".
Ez a gép már többször is fel volt vetve, én láttam élőben, nem egy gyöngypipi darab ez sem. Régebben 1.55M-ért hirdették, megy lefelé szépen az ára, de nem nagyon marnak utána. Mondjuk nekem megvan a magam véleménye erről a kereskedésről.
Sziasztok!
Erről a vasról tud valaki valamit? Jó és rossz egyaránt lehet.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000-3705865

Előre is köszi.

Jól feldobja a sima ezüst fényezést ez a matricázás!
Juteszembe , feltöltöttem végre pár képet a motorról és szerény személyemről a profil képek közé . Enjoy .
Hát igen , ez egy Honda RC 51 VTR / RVT . Gyárilag erősebb , nagyobb teljesítmény és árban is ott van ahol kecsegtető de külföldi papíros .
Ha szerencséd van 2 hét alatt megjön a papírja ha nincs akkor úgy járhatsz mint az eyik Husaberges komám aki olaszból hozatott be egy supermotot , 2 hónapja várja a papírját de még nem érkezett meg neki . Ezzel a motorral így első ránézésre ennyi rizikód lehet , amúgy kellemes látvány . Én a helyedben a Győri VTR / RVT-t nézném meg ami link itt találsz meg . Szerintem " Best Buy " jelenleg . .
Mellesleg kipróbáltam végre egy kicsit jobban a " Szürke Nyilat " , új gumikkal kicsit nagyobb biztonságban éreztem magam rajta , bár aki meg régi motoros az meg megint csak tudja , hogy most meg az új gumik miatt kell vigyáznom mert amíg a koptató réteg le nem jön addig még a nagy gázadástól kezdve a kanyarig minden kihívás mert csúszik rendesen . Ezek ellenére volt egy " öröm motorozásom " a mai délután .
Csak es kizarolag VTR!
Elso sorban ot fogom megnezni! Nincs rossz arban es az allapota is jonak tunik!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp1-4687565
CBR?
FIREBLADE?
VTR?
most melyik?
Üdv a fedélzeten, sok balesetmentes km-t!
Udv! Minden tippet szivesen fogadok,szoval ird meg mi lenne meg optimalis valasztas! Azert tudnek meg valasztani,de nincs 2millam! 2 het mulva utnak indulok es megnezzek parat!
Köszönöm , vigyázok .
Éppen most újul a gép , 1 óra múlva megyek vele a gumishoz , megérkeztek rá a papucsok . Csütörtökön meg megkapja az új láncszettet . Első-hátsó lánckerékkel meg egy extraerős aranyozott láncot , olyat ami 160-180 lóerős gépet is elbírna . Motorolaj is ott van bekészítve mellé a garázsba .
Nagy szerencsém volt a géppel , hogy időben rátaláltam de bizton mondhatom mint régi VTR rajongó , hogy nem hinném hogy meg fogok tőle valaha is válni , ha meg igen akkor is VTR-re cserélném . Ha gondolod segíthetek tippet adni , hogy mi lenne még optimális választás mert bízok benne , hogy te is szert teszel egyre amit szerethetsz .
Gratulalok,vigyazz ra !Sajna nekem nemjott ossze idoben a penz ! Nem akarod eladni,atvennem?!
Elkelt a Bosi gépe , én vettem meg :) .
Hát én jártam Harmati Árpiéknál megnézni ezt a gépet, elég romos állapotban volt akkor ez a gép. Kosz, rozsda rajta mindenfelé, volna rajta mit csinálni. Csak egy mosás kevés lenne. Már nagyon régen ott áll, amikor ott voltam sem tudták beindítani, akksija kuka volt, meg a benzin is bele volt már rohadva. Lennt a pincében csak be volt baszarintva a sok roncs közé szegénykém. Meg ami nem tetszik rajta hogy kikukázták a gyári kipuffot, és átalakították ilyen egykipufogósra, ami mondjuk nem lenne baj, csak nem áll éppen túl jól ez a nagy hosszú kipuff erre a motorra. Egy megnézést megér, én speciel nem láttam benne fantáziát, főleg nem ennyi pénzért. Igaz régebben még drágábban is adták.
Szerintem ez se tunik rossznak,csak raferne egy nagy takaritas! Esetleg valaki tud rola valamit vagy megnezte mar?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp1-46880
57
Bosi: Elkelt a gep?
Most nézem csak, tényleg elég szarul néz ki rajta! Na igen, a felhúzott kipuffok közé nem fér el, egy kicsit széjjelebb kéne őket rakni.
Az a rendszámtartó nem egyszerű...
Hát nem valószínű hogy lejárt a hirdetés, vagy 2 éve folyamatosan fenn volt... Kár érte, ritka szép állapotú gép volt.

De no problemo, most feltűnt egy újabb gép, elég korrektnek tűnik így kép alapján:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp1-48041
29
Mar nincs fent Bosi motorja a hasznaltauton! Valaki megis csak gyorsabb volt? ! Remelem csak a hirdetes jart le! !
Hat remelem nem Tomad viszi el elobb! ! Sajnos nem egyszeru ennyi penzt osszegyujteni,azt meg nemszeretnem hogy hitel legyen rajta!
"Ebben a fórumban még senki sem írt rosszat a motorjáról!" SP-ről van szó! ,nem a többiről,már bocsánat.De ezen nem fogunk összeveszni.Végül is neked több Hondád volt mint nekem,és pont ezek a típusok.Típushibánál speciel én az SP-re gondoltam.
Hát ezt cáfolnám, azért igenis léteznek típushibák. A 2001 előtt gyártott Hondáknak a fesz.szabályzója a gyenge pont, legyen az 900RR, XX, vagy VFR, mindnek behal előbb-utóbb. A 800Fi-nek a termosztátja ami szeret csütörtököt mondani, az első szériás VTR-F-ek láncfeszítőjével voltak gondok, és még sorolhatnám. Úgyhogy teljesen jogos a kérdés hogy van e típushiba amire figyelni kell. Szerencsére az SP az egy jól sikeredett gép, elvégre egy superbike homológ motorról van szó, itt nem hibázhattak Hondáék.
Típushiba?
Mindennek az alfája ér omegája:Rendeltetésszerű használat,megfelelő olaj,és az előírt csereperiődus!
Véleményem szerint ha ezek a feltételek teljesülnek akkor a motorral nem lehet,lesz sok gond.Ebben a fórumban még senki sem írt rosszat a motorjáról! De szerintem a többiben sem!Szerintem ebben a kategóriában,típusban kevés lehet (tisztelet a kivételnek) a karcmentes,szalonállapotú motor.Már ha csak a korát is nézzük,és esetleg akarva-akaratlanúl esik rajta karc,sérülés.
Aha, ez Bosi motorja. Most hogy elment 890-ért a másik ezüst SP1, ez a best buy a piacon. Erre a gépre már másnak is fáj a foga! Kíváncsi vagyok ki viszi el hamarabb.