Jó motor itt mind már , nem lehet egyikre sem igazán rosszat mondani . A Hayabusa meg tényleg a GSX-R család tagja , a nevében is benne van . Feelingre a V2 dübörgése a legjobb szerintem is , nem véletlenül volt ez az egyik kedvenc motorom , na de változnak az idők ahogy az igényei az embernek . 2 személlyel a busa jobb mivel high cc street machine . Nem erőlködik , nem csattog alacsony fordulaton de még egy csomó más dolgot sem csinál amit nem akarok leírni mert nem magát a gépet akarom isteníteni . A motorom meg eléggé fájó szívvel értékesítem ha elviszik mivel egy jó motort adok . De ha a barátnőm felül mögém az eleje felemelkedik aztán csak villognak a szembejövők , éjjel pedig reflektorra folyamatosan barnítanak mert azt hiszik hogy a távolságival megyünk . 2 személlyel meg ugye megint csak nem úgy kanyarodik nagy sebességnél mint csak pusztán a pilótával mivel a saját súlyomhoz állítottam be a futóművet . Egy szó mint száz , világbajnok SBK motorunk van de ezt nem 2 személyes , feldobozolt túrázásra tervezték hanem hogy széjjel szopassa a ducatit !
Sziasztok,
köszönöm az infokat. Hát kicsit megnyugodtam, hogy nem kell 20 szerelőnek nekiesnie a vasamnak mert valami nem klappol...
Akkor úgy néz ki, hogy a Honda nekünk így jó ahogy van
Később majd megbánod hogy eladtad ezt a jó gépet! És mi lesz helyette? Vagy a többi mellé. Amúgy milyen szekerek vannak még a portán, ha meg lehet kérdezni?
Jómagam a vasat most júliusban vásároltam 3120km-el ami valós.
Most van benne 5790km - ugyan egyre ritkábban de csinálja, hogy megáll.
már átnéztem a pillagószelepek csavajától kezdve az alapjárat finom beállításáig mindent de tegnap megint leállt 80-85fokos víz mellett...
Én az alapjárati fúvókára gondoltam volna hogy esetleg koszos de látom itt a fórumon mindenkinek van ezzel "baja".
2004.12.03.-i és nagyon-nagyon szeretem, full gyári de azért furi a Hondától az ilyen jelenség.
Pár oldallal ez előtt megleptek minket az F-esek hada , ha visszaolvasod a fórumválaszokat láthatod hogy nem vagy egyedül a jelenséggel . Na az hogy ez lefulladás nálatok normális-e azt nem tudom de megszokott .
Sziasztok,
Lenne egy buta kérdésem hozzátok.
Akinek 1000f-je van, náluk is "instabil" az alapjárat?
Karbiszinkron, gyertyacsere megvolt...melegen 1100-1200rpm/min.
pár perces járatás után - a fennt említett fordulatról - egy pillanat alatt egyszerűen leáll.
Előre is köszönöm az infokat.
Hát sajnos ez van mert tuti tökön rúgnál ha tudnád mennyi motorom van de az újat már nem tudom megvenni úgy hogy a vtr is megmaradjon . Egy biztos hogy aki megveszi az jól fog vele járni .
Eladó lett a motorom !
Akit komolyabban érdekel a dolog nyugodtan keressen meg mail-ben vagy telefonon . Később megtekinthető lesz az ismert oldalakon ha megjönne a visszaigazoló link vagy akár személyesen is , utóbbi nagyobb élményt nyújt azt garantálom . Sok extrával . Referenciának ott van a fotógalériámban a gépről készült fotók .
e-mail : bundy81@freemail.hu
tel. : 06-30-81-52-437
Van 5 Db gyári Honda kulcsom eladó, ha valakinek kell a motorjához!1500per DB áron adom 5 db van 5000be odaadom az 5öt egybe!A legújabb immos változat de jó még más modellekhez is szinte mindegyik hondához 2000ig!zumakutya@yahoo.com ra irjon akinek kell
Vtrdoki. Csepelen van a srác jobb lenne látnia , hogy javítható-e , az én villahidamat látta már arra azt mondta meg tudja csinálni.Itt a száma beszélj vele, korrekt gyerek:20-935-2002
Üdv.
csütörtökre, azaz holnapra jó időt mondtak még 15-16 fokokkal meg napsütést, én ezt szemeltem ki utolsó motorozós napnak, aztán jön a téli alakítgatás ;-)
Én még nem teszem el a motort, általában november közepéig motorozható idő van. Remélem idén is így lesz, a hideg nem számít, csak száraz legyen az út! Sajna az idei szezon elég gyenge volt, durván 5000 km-nél járok idáig, talán még egy ezres belecsusszan a gépbe idén azt hali, aztán utána már valóban mehet a sztenderre a gép március elejéig... Néha akad decemberben is jó idő, volt hogy szenteste közel 10 fok volt (asszem tavaly vagy tavaly előtt), illetve volt szilveszterkor is +10 fok 2004-ben, ilyenkor felébresztem a téli álomból a gépet.
Megjött a rossz idő beszorultunk a szobáinkba . Személy szerint én már le is téliesítettem a gépet , remélem ti is hasonlóan jó idényt zártatok magatok mögött a 2011-es nyáron . Abban bízok , hogy jövőre csinálunk egy jó kis VTR találkozót , jöhetnek az F-esek is !
UI. : Elő a Cross gépekkel !
Azt hiszem beröffentem a vasat és kerülök egy rövidet
Használjátok ki az időt egy uccsó körre ha tehetitek
Hanso mi lesz az új gép hogy a VTR-től kell érte megszabadulni?
http://www.napi.hu/ado/ez_var_...
POntosabban szaré-húgyé lehet majd őket eladni.
köszönöm az infokat. Hát kicsit megnyugodtam, hogy nem kell 20 szerelőnek nekiesnie a vasamnak mert valami nem klappol...
Akkor úgy néz ki, hogy a Honda nekünk így jó ahogy van
Majd megszokod.
Jómagam a vasat most júliusban vásároltam 3120km-el ami valós.
Most van benne 5790km - ugyan egyre ritkábban de csinálja, hogy megáll.
már átnéztem a pillagószelepek csavajától kezdve az alapjárat finom beállításáig mindent de tegnap megint leállt 80-85fokos víz mellett...
Én az alapjárati fúvókára gondoltam volna hogy esetleg koszos de látom itt a fórumon mindenkinek van ezzel "baja".
2004.12.03.-i és nagyon-nagyon szeretem, full gyári de azért furi a Hondától az ilyen jelenség.
Lenne egy buta kérdésem hozzátok.
Akinek 1000f-je van, náluk is "instabil" az alapjárat?
Karbiszinkron, gyertyacsere megvolt...melegen 1100-1200rpm/min.
pár perces járatás után - a fennt említett fordulatról - egy pillanat alatt egyszerűen leáll.
Előre is köszönöm az infokat.
Akit komolyabban érdekel a dolog nyugodtan keressen meg mail-ben vagy telefonon . Később megtekinthető lesz az ismert oldalakon ha megjönne a visszaigazoló link vagy akár személyesen is , utóbbi nagyobb élményt nyújt azt garantálom . Sok extrával . Referenciának ott van a fotógalériámban a gépről készült fotók .
e-mail : bundy81@freemail.hu
tel. : 06-30-81-52-437
Vtrdoki. Csepelen van a srác jobb lenne látnia , hogy javítható-e , az én villahidamat látta már arra azt mondta meg tudja csinálni.Itt a száma beszélj vele, korrekt gyerek:20-935-2002
Üdv.
UI. : Elő a Cross gépekkel !
Mennyire van sérülve? Ki tudná javítani? Mert nekem is van ezért keresek egy olyat ami jó!