Olvass vissza légyszi a fórumban, mert 2 hetenként írkáljuk le ezeket a dolgokat, és nekem már nincs kedvem hozzá. Amúgy különösebb típushibája nincs az SP-nek, így csak a szokásos dolgokat kell átnézni rajta. Azt esetleg lehet tudni melyik SP-t nézted ki?
HALI mindenkinek. A véleményeteket szeretném kérni mert venni fogok egy Sp1-est és szeretném ha segítenétek hogy mire kéne figyelnem ennél a tipusnál ami mérvadó lehet egy vételnél. 1.100.000-ért néztem őket. van egy ami nagyon igényesnek néz ki 31000 km van benne meg van szervízkönyve.
Szerintetek mikre kell odafigyelni ennél a típusnál?
Előre is köszi a válaszokat mindenkinek.
Üdv H Tomi
Hali!Az ígért fotók.A vázhoz való felfogatást kellet megoldani amint az a képen is látszik.A 16 ropis is ilyen volt(csak azért van rajta WP mert nagyon baráti áron jutottam hozzá.)A villa rögzítés már gyári,de 1 vagy 1.5-ös savállóból hajtottunk hozzá és tökéletesen működött az is. Remélem tudtam segíteni!Széles utat!
Hali!Én is itt vettem az "apró"-ba 16e-ért nem volt vele semmi probléma(no name)zsír új volt.Egy kis átalakítással rá is tudtam tenni Ha legközelebb találkozunk a hegyen szívesen segítek ebben az ügyben!
Ha jóárasítva találtál,akkor szólj nekem is légyszíves.
Bár az apróhirdetések közt van egy pár,csak a tartó konzolokat kellene kicserélni.
Hol lehet egyáltalán külöm konzolt venni?
re-3987664