Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_sp1_vtr_1000_akar_auto_cse
re-3987664
Hali!

Olvass vissza légyszi a fórumban, mert 2 hetenként írkáljuk le ezeket a dolgokat, és nekem már nincs kedvem hozzá. Amúgy különösebb típushibája nincs az SP-nek, így csak a szokásos dolgokat kell átnézni rajta. Azt esetleg lehet tudni melyik SP-t nézted ki?
HALI mindenkinek. A véleményeteket szeretném kérni mert venni fogok egy Sp1-est és szeretném ha segítenétek hogy mire kéne figyelnem ennél a tipusnál ami mérvadó lehet egy vételnél. 1.100.000-ért néztem őket. van egy ami nagyon igényesnek néz ki 31000 km van benne meg van szervízkönyve.

Szerintetek mikre kell odafigyelni ennél a típusnál?
Előre is köszi a válaszokat mindenkinek.
Üdv H Tomi
holnap menek elinditani a banki papirokat :))) remélem a hétvégére az udvaron fog állni a szörny
El bizony.Felhivtam hogy mikor lehet megnezni,de aznap mar ment valaki es ugy volt hogy hiv ha megmarad! Hat nem csorgott a telo!
Úgy látom a másik ezüstöt elvitték. 890-ért a legjobb vétel volt a piacon.
Az jo,mar mint nekem! Egyre kozelebb az en idom ( durvan 4het) ! Udv!
Szia!

Megvan. A legutóbbi komoly vevő autócserét ajánlott, de nem cseréltem el. ( Mondtam: nem mindenki komoly aki annak látszik!)

Üdv.
Hello Bosi! Megvan meg az sp?
Köszönöm.
Hali!Az ígért fotók.A vázhoz való felfogatást kellet megoldani amint az a képen is látszik.A 16 ropis is ilyen volt(csak azért van rajta WP mert nagyon baráti áron jutottam hozzá.)A villa rögzítés már gyári,de 1 vagy 1.5-ös savállóból hajtottunk hozzá és tökéletesen működött az is. Remélem tudtam segíteni!Széles utat!
Most nem tudok küldeni fotókat,de Vasárnap este megpróbálok!
OK! na persze meg ha az időjárás engedi
Tudnál róla egy pár képet küldeni?/feltenni?
Akarom mondani ha csak Te is kinnt leszel a Hegyen, akkor dumálunk.
Vasárnap megyek egyet csapatni, majd akkor megdumáljuk! Köszi a segítséget!
Most néztem még mindig hirdetik 16e-ért!
Hali!Én is itt vettem az "apró"-ba 16e-ért nem volt vele semmi probléma(no name)zsír új volt.Egy kis átalakítással rá is tudtam tenni Ha legközelebb találkozunk a hegyen szívesen segítek ebben az ügyben!
Ha jóárasítva találtál,akkor szólj nekem is légyszíves.
Bár az apróhirdetések közt van egy pár,csak a tartó konzolokat kellene kicserélni.
Hol lehet egyáltalán külöm konzolt venni?
Olyat én is akarok, de jóárasítva nem találok sehol. Csak bolti új van, cirka 70 ropiért.
nem tud valaki sp2-re való kormánygátlót?
Hát filózok rajta!
No, mit tervezel Zé? Átépíted 2 kipuffantósra?
összekötővel mennyibe fájna nekem?
email címem:zoltankabosnabol@freemail.hu
vagy ha publikus ide is írhatod!THX!