Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Nekem van egy sérült villahidam ami javítható, tudok egy srácot aki jól megcsinálja.Ha esetleg érdekel üzenj.Üdv.
S.O.S segítségre lenne sükségem. sp2 höz kellene alsó villahíd. Tud valaki segítni?
Helo, valakinek van valami tapasztalata Ukrajnai motorozásról ? Milyenek az utak, a vezetési stílusuk ( lehúzódnak vagy leszorítanak ) vagy van e egyeltalán út, bármi. ? hali
Azt hiszem kettő VTR SP-je is van . Csak gondoltam ismerheted mert egy városban laktok . Ő amúgy pályán versenyzik vele .
Így névről nem ismerős.Neki is vtr-e van?
zsolti256@gmail.com a címem, meg esetleg 5% és 100% módba is meg mérhetnéd, bár lehet 100%os ba 0ohm-os lehet
mito , Te nem ismered véletlenül Finna Janit ?
Mi ugy volt hogy megyünk,haveromnak is olyan vtr-e van mint neked még színben is,csak nincs hozzá ülés.Amúgy én tavaly voltam de akkor is elég jóra sikerült
NV az mindig bele van kalkulálva, köszönöm szépen a linket is. örök hála
Értem ,szóval akkor nem feltétlen lesz erősebb mindenhol , de gondolom ott, ahol 5 liter körül fogyaszt ott erősebb lehet , mivel a power commander is az alsóbb tartományba elvonja az üzemanyagot az sp1-től. Nyugodtan írj email-t.
Hát nem olcsó az biztos, de ha nincs rá keret, akkor itt van a feléből Banner YTZ14S:

http://www.akkudiszkont.hu/akk...

Vagy hívd fel a kistarcsai NV motorboltot, ők is árulnak ilyet:

(28) 471-350
tudsz nekem segiteni abba hogy hol tudok olcsón ilyen akksihoz hozzájutni? én hiszek ám neked hogy ilyen való bele, de megnéztem a motoroázis honlapján levő yuasa akksik árlistáját, és az ytz12s tipusu akksit ÁFA nélkül 44ezerért, ÁFA-val 55ezerért vesztegetik, amit én mint leirtam sokallok érte sajnos nem vagyok milliomos. viszont van olyan hogy motoSTART, azt nem tudom hogy az márka vagy miaz ott, viszont ott 18 ÁFA nélkül, és 22 ÁFA-val. mellékelem a linket ahol meg tudjátok nézni miről beszélek, ha valaki tényleg nagyon a segitségemre szeretne lenni, mert valoban jot akarok venni, és tényleg azt gondolom hogy lehet kapni nem 50ezerért is jo akkumulátort.. köszönööööm

http://www.motoroazis.hu/pdf/Y...
Elfelejtettem írni , hogy 2 személlyel 160-230 között mozogva evett a gép 7 litert ! Szóval nekem bejött a dolog .
Bazki Zsolti most nézem , hogy nyár elején majdnem a te motorodat vettem meg . Nagyon tetszett és tetszik a mai napig is . Amit meg kértél azt max jövőhéten tudom neked megnézetni mert nekem se műszerem se kedvem most hogy megint megbontsam a gépet de lehet szerencséd lesz és hamarabb megtudom neked mondani az adatot . Amúgy 5 %- 100 %-ig lehet állítani a 4 kapcsoló kombinációjának megfelelően a berendezést , persze minden megtakarítás a kigyorsításból és a befecskendezett üzemanyagból vesz le . Páran amúgy nem értették meg a lényegét annak amit írtam hogy engem pl nem érdekel hogy hogyan csinálja ez a szerkezet a dolgát hanem hogy csinálja -e amire tervezték .
A motoroddal kapcsolatban meg majd lehet lenne pár kérdésem ha van kedved beszélni ilyen dolgokról .
Hanso!
Az mit jelent hogy 30% os módban ?
Csinálnék egy próba szerzeketett , le tudnád mérni, hogy hány ohm-ot produkál a kütyü (Ha nem értesz hozzá vmi hozzáértőt megkérdeznél hogy mérje meg neked)?
Abba amibe a leg kevesebbet fogyaszt?
Gondolom csak két kábel jön ki a dobozból...
Nagyon köszi előre is a választ
A belavaló akksi az YTZ12S... Az YTZ akksik nagyobb indítóáramot tudnak és kisebb helyet foglalnak el. V2-be ilyen kell, az YTX a régi Vifferekbe, CBR-ekbe való.
most néztem meg a neten, a gyárija az 10 amperórás, 12voltos, 180A-es indítóárammal rendelkezik. (YTX12BS a tipus)
yuasa-t néztem én is, de a katalogusban egy ytz12 44 meg 55ezer Ft-ért van jelen, és annyit nem adok ki akksiért hacsak nem arannyal van feltöltve :) de nézek akkor majd valami bivalyabbat.köszönöm a gyors reagálást.
YUASA-t kell venni, ha engedi a pénztárca. Az a biztos

Nekem pl UNIBAT van a motoromban, gondolom a talján származás miatt. 2005 december 1-én vettem a motort, akkor sem volt már új (egyik sem ) Egy rossz szavam nem lehet rá. 900ccm 12,2 sűrítés és fostos 8Ah dolgozik majd 6 éve hibátlanul. Van azért ilyen is
Persze a motor gyártója eltérő + sok a henger, lehet azért nem kell tudnom kívülről az összes fesszabályzó/akkumulátor forgalmazó nevét
Csak szuri volt, nem kell komolykodni
Mos'mé', Csizi! Nekem eddig a legjobb ár/érték arányú akksim az Unibat volt.

Az első amit kihoztak, eleve hibás volt, ott sem hagyta a srác. A második 3 hónapos korában, figyelmeztetés nélkül halt meg. Garanciában visszaszereztem a pénzem. Azaz ingyen használtam 3 hónapig. Kell jobb?

Mellesleg ezután visszaraktam azt a Yuasa-t, amivel vettem a gépem 4 évvel korábban, és akkor sem új volt. Azóta is azzal megy még az új tulajnál is. :)
Mármint indítóáram, arra gondoltál... A 120A az lepkefing egy ezres V2-es indításához. Mindenképpen YTZ-s akksi kell bele, azok nagyobb indítóáramot tudnak mint az YTX széria. Yuasa, Banner, Varta, ezeket ajánlom, YTZ12S vagy YTZ14S típusút. Motobatt, Unibat, és egyéb olcsó szarok nem fogják sokáig bírni, 1-2 év azt gatya, tehát az olcsó a drága.

http://www.yuasabatteries.com/...
hejj emberek!

Kis segitséget kérnék...

12 amperórás 12 voltos 120as gyújtóárammal rendelkező akkumulátor jó nekünk a paripába? sajnos nem vagyok otthon hogy kimenjek és megnézzem, a héten nem is leszek, de a neten meg tudom rendelni, csak nem tudom mekkorát vegyek bele mégis.
köszi előre is
A tegnapi Mezőberényi Streetfighter napon 2 VTR SP volt , az enyém meg egy piros . Istenem de jó érzés volt . Amúgy a rendezvény fantasztikusan jól sikerült , sok jó motor és persze még több szép motoros csaj tette tiszteletét a bulin . A fighterek is ügyesek voltak , jó show-t csináltak . A kaja is jó volt . Remélem jövőre egy ilyen alkalomra össze tudnánk gyűlni a rendezvényen belül mint VTR fórum találkozó és egymás mellé szépen leparkolni a gépeket egy forgalmasabb helyen . Mondanom se kell , hogy egy ilyen összejövetel remek alkalom a tapasztalat cserére és közös élményekre .
Ez a "kütyü" azt csinálja, h átveri a levegő hőmérséklet mérőt.
Más térképet biztos nem kap, mert annyira nem okos, és az ECU sem változtatgat ebben az esetben. Csak máshogyan vezérel kicsit.
Lóerő növekedés tuti nem lesz, de fogyi csökkenés lehet(ahogy olvastam volt is).
Supermotos Tamás ment egy mail , kérlek mihamarabb válaszolj ha végig olvastad .