Jó a gép, amit kinéztél, az ára is jó, de az csak az ár..., ha hitelre veszed (és meg is kapod), akkor mire kifizeted több, mint 2 millió lesz., Hitel átvállalásnál csak" átvállalod a hitel maradékát, ami még hátra van, esetemben 1,2-1,3 misit, ami még lejjebb mehet. Én már kifizettem a kamatot meg egy kicsit többet, szóval ezen én bukok, te meg olyan mintha kamatmentes hitelre vennéd a mocit 1,2-ért. És könnyen átadható csak személyes okmányok kellenek meg egy munkáltatói és 72 órán belül alá lehet írni a papírokat és viheted a paripát. Megéri 8-900 ezret spórolni így...
Bárhová mész a géppel,mindenhol igyekeznek "beszippantani",mivel 2-3kiló üti a markát egy új ügyfélért.Tehát fogod bárki motorját és bemész az első hitellel foglalkozó "autó-motor-bank kereskedéshez" és máris intézik.Ha nem tetszik a hozzáállásuk azonnal másikhoz kell menni.Egyszer egy csini baba engem is megvezetett...legalább 5x mentem vissza,és vagy 3hét volt mire hitelre eladtam a verdákat.(Bénázott össze vissza...viszont első blikkre qrva jó nő volt.De a 4.alkalomnál már minden hibájára fényt derítettem)
Azóta inkább KP.-svevő híve vagyok.Nincs macera.Fizet,viszi.
háztól vennék én is csak hitelre vennék nem nagyon tudom hogy megy ez de elvileg ha kereskedőtől veszek hitelre ott elöbb megkapom lehet rosszul tudom javitsatok ki akkor
van benne valami én 4 éve adok veszek motorokat most már lassan 1 éve nálam a kawám és nem kell senkinek igy se hogy ár alatt adok és bukok rajta elég sokat
Ja a kereskedések egyébként is arról szólnak hogy hogyan tudják átkúrni,vagy lehúzni a vevőt, persze vannak kivételek, mert a kereskedések is megélnek valamiből.Én csak háztól vennék.
Nekem a Redbaron alapból negatívból indul!
Dolgozott ott egy ismerősöm...
Nem azt mondom hogy nem lehet jó vételt kifogni,csak ott nagyobb az esély hogy átqrnak...
gratula az új géphez/ha az első tulaj kanizsai volt akkor ismerem a gépet nagyon kímélve volt/
Kinek vagyon az aláírása a tankon?
Sok balesetmentest hozzá!
Azóta inkább KP.-svevő híve vagyok.Nincs macera.Fizet,viszi.
Dolgozott ott egy ismerősöm...
Nem azt mondom hogy nem lehet jó vételt kifogni,csak ott nagyobb az esély hogy átqrnak...