biztos hogy fele kamu nekem RVT-m van ha megnézed a km-t akkor nem mérföldben van. pedig abban kellene lenni mert csak a pillanatnyi sebességet lehet átváltani km/h ra. a vízhőfok viszont fárenheitben van ez tuti. de ha kell bizonyításképp adok képet
Ilyenre gondolsz? De ez nem limitált, az utolsó széria, 2006-2007-esek ebben a színben jöttek ki, fekete váz, fekete lengővilla, fekete fényezés. Jajjj, a szívem megszakad a kép láttán.
Sziasztok.Nem láttam a hirdetést de tudomásom szerint volt limitált sp2.Csont fekete és piros vtr felirattal.A környéken ahol lakom volt 1 srácnak.Ő ujjonan vette az biztos!Amugy mizu veletek?
Azt hogy limitált darab.A másik hogy rvt néven csak amerikában futott az órája meg km-ben mutat.Bár mintha hallottam volna hogy lehet állítani mérföld és kilóméter között.Mindegy nem ez a lényeg.Inkább azá hogy tényleg adtak ki ilyen limitált vtr-t?
Honda VTR 1000 SP2 höz keresek első indexet (bal), mert elcsúsztam vele és letört.
Ha valaki tud újat vagy netalán van neki jól működő használt akkor érdekel a dolog.
Sziasztok.Miután kicseréltema termosztátot és a légszűrőmet lemértem a fogyasztásom ismét.98 km mentem 2 személlyel.130-180 közt.Volt pár falú ott ugye kicsit lassaban.Na a lényeg 5.8 litert tudtam rátankolni !Úgyhogy számomra most öröm és boldogság van.!
SP1-2001
Sp2 -'02-'03
SP2 '02 Castrol Rep
SP2 '04-'05
SP2 '06-
Konkárétan én is ilyesmire gondoltam.Az áráról meg inkább ne is beszéljünk.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp2__rc51-41009
22
Honda VTR 1000 SP2 höz keresek első indexet (bal), mert elcsúsztam vele és letört.
Ha valaki tud újat vagy netalán van neki jól működő használt akkor érdekel a dolog.
Köszi előre is.