Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja látom már... sak éppen rossz helyen hirdeted. Használtautó, Képesmotor, ezek a legnézetebbek, ide is rakd fel.
Hiszen hirdetem,Mester!
Azt mi lenne ha hirdetnéd is az RR-t?
Engem érdekelne,csak előbb vigyék el a 954-et...
biztos hogy fele kamu nekem RVT-m van ha megnézed a km-t akkor nem mérföldben van. pedig abban kellene lenni mert csak a pillanatnyi sebességet lehet átváltani km/h ra. a vízhőfok viszont fárenheitben van ez tuti. de ha kell bizonyításképp adok képet
Nagyon nincs lóvé a népeknek.
Akkor rosszul informáltak de a fekete volt az.Meseszép abban a színben
Limitált darabszámban volt SP2, az a Colin Edwards replika volt, a motorhoz adtak egy Castrolos matricaszettett, amit fel lehetett ragasztani.
Ilyenre gondolsz? De ez nem limitált, az utolsó széria, 2006-2007-esek ebben a színben jöttek ki, fekete váz, fekete lengővilla, fekete fényezés. Jajjj, a szívem megszakad a kép láttán.
Na megnéztem.Hát ez szerintem is rommá volt törve.Annak köze nem volt ehhez a színösszeállításhoz.
Sziasztok.Nem láttam a hirdetést de tudomásom szerint volt limitált sp2.Csont fekete és piros vtr felirattal.A környéken ahol lakom volt 1 srácnak.Ő ujjonan vette az biztos!Amugy mizu veletek?
Nah igen...
Konkárétan én is ilyesmire gondoltam.Az áráról meg inkább ne is beszéljünk.
Limited edition... muhaha! Rommá volt törve, azt kapott egy fekete fényezést. Én inkább ezt valószínűsíteném.
Ja,az lehet hogy kamu...
Azt hogy limitált darab.A másik hogy rvt néven csak amerikában futott az órája meg km-ben mutat.Bár mintha hallottam volna hogy lehet állítani mérföld és kilóméter között.Mindegy nem ez a lényeg.Inkább azá hogy tényleg adtak ki ilyen limitált vtr-t?
Melyik részét érzed kamunak?
Ilyen tényleg létezik vagy csak kamu?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp2__rc51-41009
22
Eladó SP1-SP2 re való Bos E betűs karbon ovál dob párban. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐJ! 06 70 585 04 36
Sziasztok

Honda VTR 1000 SP2 höz keresek első indexet (bal), mert elcsúsztam vele és letört.
Ha valaki tud újat vagy netalán van neki jól működő használt akkor érdekel a dolog.

Köszi előre is.
Zsear!
Sziasztok.Miután kicseréltema termosztátot és a légszűrőmet lemértem a fogyasztásom ismét.98 km mentem 2 személlyel.130-180 közt.Volt pár falú ott ugye kicsit lassaban.Na a lényeg 5.8 litert tudtam rátankolni !Úgyhogy számomra most öröm és boldogság van.!
Pár művészi fotó... ( eladó)
Most nincs kedvem gépelni, olvass vissza pár hónapot, ott leírtam hogy mik a különbségek a két motor között.