Az tuti h amíg csak motorra bírok ülni,lesz SP a seggem alatt!
Ha máshol nem a garázs végében...de addig még van néhány év...
Hó végén elszámolás...meglátjuk hogy állok.Aztán megint teszek ajánlatot.
Tudom,tudom...
Csak sajna nem voltál árban olyan rugalmas mint ahogy én azt szeretném... :)
"Figyelem már egy ideje a sorsát" a gépednek...
Talán eljön az én időm... :)
Akkor kérlek ne ilyen stílusban indítsd a beszélgetést.A hozzáállással van a probléma.Nem abból kell kiindulni h alapból át akar b.szni valaki.Nálam ez kizárt.2002óta SP-zek.Mindig is próbáltam a kihalófélben lévő dinó tulajoknak segíteni,h sokáig élvezzék a "traubi" feelinget!Lassan már átmegyek gyüjtőbe...Ezért is fentem Csizi gépére is a fogam.De végül szerencsés volt.
Istenem...még egy szakértő.Akkor adjam a számlát is róla ugye? A német Akra boltbol biztos csak kinai utánzatokat lehet venni.1860euroért. Bocs hogy az elmult 8év alatt kicsit megkopott kipuffot probáltam pofásabbá tenni egy kis polirral...aztán meg a karasnában csak ilyen matrica volt.De kérdezd meg Taki bát,mennyire nem Akra ez az Akra.Köszönöm az épitö jellegü hozzászólást.
Hirtelen nem tudtam miről van szó, de leesett. Ja igen, az eszembe sem jutott hogy Hong Kongból még vám+ÁFA meg mifaszom költségek is rájönnek, mivel nem EU.
Képek mellékelve...
Titán dobok,polírozva,frissen tömve ...Ujjnyi karisttal a tövében..a rendszer már elkelt.Csak a két csupasz dob van.
Árat Te ajánlj...
stratusphere@citromail.hu
Ha máshol nem a garázs végében...de addig még van néhány év...
Hó végén elszámolás...meglátjuk hogy állok.Aztán megint teszek ajánlatot.