Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg minek irogatsz?Keress inkább olyan fórumot ahol olyan emberek vannak mint te itt nem ilyen emberek vannak.
Azt se tudod miről beszélsz. 3500-as fordulaton jó ha 40Le lead az SP2, míg egy sor4 1000 8-9e fordulaton 120-140Le körül van. A V2 alacsony fordulati nagy nyomatéka parasztvakítás. Próbáltam párat és volt amelyik 3000 alatt csak rángatott. A régi Thundercatom (sor4 600) meg alapjáratról is húzott röccenés nélkül. Az élettartamnak megint nincs túl sok köze a hengerelrendezéshez.
Nem! Nem hiányzik! Jó nekem a gyárival! Illetve majdnem gyári mert volt rajta kettő furat amit be kellet tömni!
Meg az is igaz hogy nincs kép a motoromról de igazából szerintem nem ez a lényeg,meg lusta voltam feltölteni.Amugy eladó:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_csere_r1-re-4
295780
Hála Isten!
Ja ebben igazad van,én már jó pár éve vagyok ezen a forumon de ilyen nagy arcú emberrel nem találkoztam,remélem nem is fogok.Én is leszarom.
Ne foglalkozz vele,csak offoljuk a topicot!Érdekes módon te is,Basi,Csizi és még jó páran régóta írogatunk ide...Ő meg ilyen-olyan nevekkel hol a videóknál,hol fórumon csinálja a műsort.Én ezzel befejeztem.
Téged ki a bánat kérdezett?Nekem már több mint 3 éve van vtr-m azért mito a nevem mert kb 6-7 éve volt mitom azért ez a nevem,de lehet hogy te akkor még azt se tudtad mi az a motor.Először kérdezz aztán okoskodj nagyokos.
Nézd tovább az adatlapom és meglátod van ott vtr is!4 évig használtam.
Igazad van Basi,jó kis gépek ezek!Nem hiányzik az Akra?
Valamit benéztél...Nekem Szutyokim sose volt és nem vtr-r-nek szántam a mondókám hanem neked "bácsi"!Volt már annyi neved itt sportmotoron,hogy nem lehet nyomon követni és mindenhol csak csinálod a feszkót!
Én is eladnám az F-et de 500 ért nem fogom! Akkor inkább megmarad amíg szét nem esik!
1.Én nem azt mondtam hogy nem ér annyit(többet is ér),hanem azt hogy a jelenlegi piaci helyzet mellett nehéz ennyiért eladni.
2.Nem csorgatom a nyálam és amúgy ki a fasz kérdezett?(ha valaki nem értené a hangnemet akkor nézzen utána ennek az állítólagos vtr-tulajnak)
Nem potyázunk! Ha nem kell ennyiért akkor megmarad szobadísznek!
Bármikor hívhatsz
Dobj egy email címet,vagy egyszerűbb ha megcsörgetsz.
szia
irj rolla valamit bőveben
Sziasztok! Van 1 eladó tankbőröm ha valakit érdekel 30 pénzért! Szép állapotú alig használtam,ha kell valakinek csörögjön vagy írjon ide megbeszéljük! Péceli vagyok! Mobil:(70)-276-45-41
Na ez eladó.Ha valaki ilyet akar venni akkor most megteheti.Nagyon alku képes.http://www.kepesmotor.hu/honda...
Egyértelmű, itt valami csalás van. A 2006-2007-es SP-k voltak ilyen színben, pontosabban így kellene kinézni egy gyári fekete példánynak:
A szépet meg kell fizetni! Ha nem, megmarad!
Szép,de sajnos ennyiért egy darabig hirdetheted a jelenlegi piaci helyzet miatt.
Ez lemaradt!
Na itt egy gyári!
Egyetértek!