Elég nagy itt a pangás.
Ez a vtr 2002-es?
Szerintem akkoriban még nem volt ilyen fényezésű.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp2-431
3887
Eladó SZALONÁLLAPOTÚ! motorom! Yoshimura RS3-as kipufogórendszerrel + adom hozzá a gyári rendszert, MRA plexivel + a gyári plexi! Colin Edwards Castrol matrica szettel amit egy limitált szériához adott a gyár! Ne az évjáratot nézd, ezt a motort 2007-ig a színen kívül változatlanul gyártották! Az állapot önmagáért beszél soha még csak el sem dőlt olyan mint egy új be lehet tenni a szalonba az újak közé! Sajnos a képek nem adják vissza az állapotát ezt látni kell! További infó telefonon!Irányár: 1470000 Tel. számom (20) 9243-484 Fotók az adatlapomon a fotógalériákban!
Az SP után katasztrófa. Mondjuk azt nagyon csipázom a VFR-ben hogy alacsony sebességnél 100x jobban manőverezhető, pl városi forgalomban nagyon jó vele haladni, oda teszed ahova akarod, a nagy tömege ellenére is. Az SP-vel kínlódás volt a kocsik között haladni, rángat, nehezen fordul. Na de ilyen van kevesebbszer. Még szélvédelemben jobb a VFR, meg utas tekintetében, no de ez sem érdekel, a szél hadd süvítsen, utast meg úgysem szoktam vinni. Minden másban az SP a király, motorerő, szerpentin, országút. Lehet hogy lerázza a vesédet, de legalább halál pontosan veszi a kanyarokat, nem kezd el himbálózni egy kis úthibán mint a Viffer. A kényelem az nálam szintén nem mérvadó. Meg nem kell mindig azon aggódni hogy beleakad a középsztender vagy a lábtartó az aszfaltba. Szóval az SP csapatós verda, a VFR pedig inkább a túrához van közelebb mint a sporthoz. Nagyjából ennyi.
sziasztok,
uj vagyok errefele. Csizi hozzád lenne olyan kérdésem, hogy milyen egy SP2 után 800 as VFR-en ülni?
sp1 vagy sp2 vásárlását tervezem a közeljövöben és valami viszonyitási alapra lennék kiiváncsi mivel sp2 höz még nem volt szerencsém vfr hez pedig igen.
elöre is köszi
Hello "csizi"!Olvastam,hogy az SP2-est "visszasírod"!
Hát igen ez valójában egy kiváló V2-s gép!Nekem is ez a típus van,és nagyon meg vagyok elégedve attól független,hogy már nem gyártják.
Ez a vtr 2002-es?
Szerintem akkoriban még nem volt ilyen fényezésű.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp2-431
3887
Hogy-hogy eladod? Mióta van nálad? Több infót küldenél emailon:
gabor810925@freemail.hu
Köszi
még van idöm a vásárlásig. de nagyon vonzos az sp
vfr röl meg szedd le a középsztendert és nem is ér le
uj vagyok errefele. Csizi hozzád lenne olyan kérdésem, hogy milyen egy SP2 után 800 as VFR-en ülni?
sp1 vagy sp2 vásárlását tervezem a közeljövöben és valami viszonyitási alapra lennék kiiváncsi mivel sp2 höz még nem volt szerencsém vfr hez pedig igen.
elöre is köszi
De ahogy a régi mondás tartja: soha ne fuss nő és busz után,5 perc múlva úgyis jön a következő!
Hát igen, már bánom hogy eladtam, ugyanis nem jöttek be azok a terveim amiért meg kellett válnom tőle.
Hát igen ez valójában egy kiváló V2-s gép!Nekem is ez a típus van,és nagyon meg vagyok elégedve attól független,hogy már nem gyártják.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_csere_r1-
4035192