- ÚR!Ehhez a galériához írta Normális vagyok.e?
Ezúton köszönöm dörgedelmes intelmét!A víz mélysége a palakő mederalaptól 5-10 cm! A képen is látható!Remélem bocsánatot kér!De nem szokása!
Igen, sok apró különbség van SP1/SP2 között. SP1-gyel még nem mentem, de amikor Gabitól megvettem a Drágámat, akkor kérdeztem tőle hogy az Egyes durvább e mint a Kettes (ugye az SP2-n finomabb injektor van), hiszen neki volt mind a kettő, és az Egyesbe tízezrével rakta a km-eket. Azt mondta hogy olyan húdenagy különbség nincs a két motor között, a Kettes talán egy hangyányival finomabb, de semmi extra differencia nincsen.
bigoneoszi!Tökéletesen igazad van!kissé el van szállva az agya a "szakértelemtől"!Soha nem volt SP1-e!Nem tudom miből meríti óriási szakmai tudományát!Én a Honda Karasnával szoktam konzultálni!
FELTETTEM EGY GALÉRIÁT AZ SP2-RŐL "KÖRNYEZETBARÁT SP2"SOK MOTOROSNAK TETSZETT!KIVÉVEURAT! AZT A KOMMENTET FŰZTE HOZZÁ,HOGY "NORMÁLIS VAGYOK?"Elmondanám!A galéria egy 5-10 cm.-es erdei patakban készült!A meder alja palakő!Simán bementem,és kijöttem belőle!Most üzenem neki,mielőtt valaki szellemi találékonyságát firtatja előtte készíttessen magáról elmeorvosi vizsgálatot!Érdekes egy figura!Az úton "motoros folklórt"játszik!(Integet)Itt meg "leugatja"a másikat!Furcsa egy fazon az már biztos!Endeavour!
3 éve van nálam. Valószínűleg igen sérült volt amint a képen látod, nem karcmentes. Ha hibája volt(a nyomkból ítélve) az előző 2 tulajdonos megcsinálta. A 3 év alatt nekem problémám nem volt. Tökéletesen állapotban van. Csak komoly érdeklődönek eladó, ezért nem is hirdetem. Árat, képet küldök ha küldesz e-mailt. Debrecenben megnézheted ha érdekel. 30 ezer km van benne. Lánc, lánckerék tavaly lett cserélve kötelező dolgok minden szezon elején. Ha SP-t akarsz a többinek már úgyis utána néztél. Kérdezz nyugodtan (e-mailben).üdv
Üdv Mindenkinek!
Egy jó fóliást keresek...mert azt sajna igencsak silány minőségben sikerült kiviteleztetnem.Tudom hogy a VTR tank nem épp a fóliások álma de ennél még én is szebbet alkotok 2üveg whisky után.
Csizi!
A rendszer brutális.Jövő csütörtökre kapod az értesítést mi lett a vége a hangolódásnak...135paci keréken...innen indul a ménes...
üdv
kicsit megcsúsztattam az 1000 f et és kéne 1-2 apróság
de a legfontosabb 1 balos csutka lenne
ha esetleg valakinek lenne kérem jelezze nekem.
köszi
rob
A szigetszentmiklósi SP-s tulajjal már beszéltem 2x is, már vagy 2 éve hirdeti a motorját, nemrég csökkentett árat, ha jól emlékszem 1.4M körül hirdette régebben. Az is egy tuti jó vétel, elég korrektnek tűnt a srác, első tulaj, PC is van benne, van hozzá sportkipu, sajna a gyári az nincs meg.
A piros SP az kecskeméti, azzal a sráccal is beszéltem, ez a gép is egyben van. De azért elég húzós mindkettő vételára, ha azt nézzük hogy az a másik ezüst SP1 1 milláért megvehető lenne. SP2-t meg 1.2M-ért egyelőre nem igen fogsz kapni, szerintem nem érdemes sokat várni, az élet rövid.
Tudom hogy nemkulonboznek sokban,csak jo lenne egy fiatalabb korosztaly a 2001-nel meg nagyon bejon feherben! A miskolci rvt-t mar megerdeklodtem,csak nemtudom hogy megerne-e! A tulaj amerikaban van es a szomszed hirdeti,tehat o adja el! A km allas 15ezer merfold es nem 15 ezer km! A multkor meg 900 volt most meg 1milla! Az rvt kulonbozik valamiben a vtr-tol,vagy csak a nev? Sp1-be nalam o lenne a nyero!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_sp1_vtr_1000_akar_
auto_csere-3987664
Vagy ez!
http://motor.hu/motor_vpage.jsp?id=193472
De meg egy kicsit varok,hat-ha talalok egy sp2-t! A tied viszi nalam a palmat!
Udv! Valaki nem tud veletlenul elado vtr sp2-t olyan 1,2m kornyeken? Foleg feher szinben erdekelne de nem ragaszkodom a szinhez! En csak eggyet talaltam a hasznaltauton,de annyim sajnos nincs! Koszi a segitseget!
Hali!
Én Fehérváron tudok egy srácot aki a fóliázást megcsinálja, nekem is ő gyártotta, mondjuk kellett rá várni sokat, de szép lett.Fényezőt is tudok külön.
Ezúton köszönöm dörgedelmes intelmét!A víz mélysége a palakő mederalaptól 5-10 cm! A képen is látható!Remélem bocsánatot kér!De nem szokása!