Ezt most jól megaszontad, először azt mondod hogy gyári, aztán a mondatod végén meg kijelented hogy ilyen színben nem adtak ki VTR-t.
Valóban, ilyen színű SP-t nem készítettek Hondáék, szóval ez már nem a gyári fényezés. Vagy újra van fújva, vagy az a kínai utángyártott idomos.
Gyári lehet, mert ez az egy réteg van rajta, látszik ha leveszel egy idomot. ebay.com-on van rengeteg ilyen idom szett minden féle színben, mintában, ott találtam ilyet, egyébként nem adtak ki ilyen színű vtr-t. http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Nekem már volt szerencsém tounoval.Szerintem jellemtelen hangja van köszönhetően a 60 fokos elrendezésnek,menetre se valami nagy szám én többet vártem tőle gyors motorozásra alkalmatlan.Futóműve és fékrendszere viszont sokkal jobb a vtr-nél.
Joszagka! Lattam irtad hogy hitelatvallalassal is eladnad a vtr-t! Ez hogyan lenne? Havi mennyivel es hany ev? Csak a hitelt kellene atvallalni? Gyonyoru a geped!
Szervíz könyve nincs sajna, külföldről lett behozva 2 éve kb. 40-et futott, de még a szerelőm sem hitte el, egyben van nagyon, bár nem is sok az ezeknél a mociknál. Baj még nem volt vele, fogyasztása 6.5 l (!) vegyesen, de volt h elmentem már 6-tal is meg 8-al is ha döngettem. hmm... mit mondhatnék még?
Mit lehet még tudni a motorodról?Szervízkönyv?Magyarországi a motor?Futott kilóméter?
Egyenlőre csak érdeklődöm mivel motort szeretnék venni a közeljövőben!
Köszi a választ!
Balu
1,3 körül gondoltam, esetleg picit még engedek, hitel átvállalással még kevesebbért odaadom. De egyébként nem igazán alkuképes, mert gyönyörű állapotban van + teljesen új rk láncszett, M pilot power 2ct gumi.
Tuonoval még nem mentem, de csak a puszta számadatok alapján jóval brutálisabb a Tuono. Nem beszélve a futóműről, főleg ha Öhlins cuccok vannak rajta. A VTR-F nem egy nagy durranás szerintem, én legalábbis többet vártam tőle a VFR750 után.
Egy szakértő segítségét kérném srácok.
Motorvásárlás előtt állok és a vtr1000f is szóbakerűlt.Mivel volt már v2-es motorom nagyjából van összehasonlítási alapom.
Mennyivel lenne gyengébb érzetre a vtr mint az aprilia tuono?
Valóban, ilyen színű SP-t nem készítettek Hondáék, szóval ez már nem a gyári fényezés. Vagy újra van fújva, vagy az a kínai utángyártott idomos.