Nem kell senkinek semmi manapság...a motor piac totál halott!
A válság előtt a legdinamikusabban fejlődő ágazat volt az országban,de mostanra totális a csőd!
Aki elég nagy túléli,a kicsik már rég lemorzsolódtak.Ezért is van h itthon jóformán olcsóbban vehetsz motort mint kint.Örül az ember ha el tudja adni.
köszi az infót sokallom kicsit érte az árat redbaronnál van egy 2003-as sp2 azt néztem ki jó árba van szerintem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vt_1000sp-2-4415303
b
ár v2-es motorom nem volt most tavaszal ilyet szeretnék de még itt van a nyakamon is a volt motorom azt kéne elpaszolnom dehát nem kell senkinek nagyon áralatt adom pedig :/
Más a váz, más a lengővilla, a befecskendező torokátmérője 54-ről 62mm-re nőtt, a befecskendezőfúvókák 4 helyett 12 furatot kaptak, módosítottak a kipufogónyílásokat, magasabb plexit kapott, kajakabb kormánycsapágy, így hirtelen ennyi.
Hali!
Elöször is mindenkinek VTR-ben gazdag boldog újévet.
Dodó beszéltünk múltkor telefonon, nincs esetleg MSN címed mert ott esetleg dumálhatnánk 1-2 dologról.
Gondolok a jövőre...
Mi lesz ha már szétkoptatom az ülést?És ha már 100ezer lesz benne kb 10év múlva?
Kell egy tartalékba...persze nem bármi áron.Ha jó árasítja valaki a sérülésmentes gépét,nincs kizárva,h hazaviszem.Sőt!
Meg aztán a fehérke épp agyon cukrozás alatt van...elkapott a carbon láz.Kell egy gyári állapotú is.
Naná, hülyék lennének eladni egy ilyen fajin kipuffot. De wazze Dodó, mi van a fehér SP-del hogy így ez a nagy SP vásárlós láz? Kell még egy SP tartalékba? Vagy valamiről lemaradtam és már nincs meg az SP-d.
Az állapot már kép alapján is borítékolható...Van Kanindzsán ismerősöm aki élőben is összefutott a géppel.Ők is aláírták,h kétségtelenül pöpec a gép.
Nem tudom hogy lett hirtelen ennyi Yoshi az SP-khez,legalább 4ről tudok amin ez van,de hogy senki nem akarja eladni róluk? Formailag az egyik legdögösebb.
A válság előtt a legdinamikusabban fejlődő ágazat volt az országban,de mostanra totális a csőd!
Aki elég nagy túléli,a kicsik már rég lemorzsolódtak.Ezért is van h itthon jóformán olcsóbban vehetsz motort mint kint.Örül az ember ha el tudja adni.