Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell senkinek semmi manapság...a motor piac totál halott!
A válság előtt a legdinamikusabban fejlődő ágazat volt az országban,de mostanra totális a csőd!
Aki elég nagy túléli,a kicsik már rég lemorzsolódtak.Ezért is van h itthon jóformán olcsóbban vehetsz motort mint kint.Örül az ember ha el tudja adni.
köszi az infót sokallom kicsit érte az árat redbaronnál van egy 2003-as sp2 azt néztem ki jó árba van szerintem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vt_1000sp-2-4415303

b
ár v2-es motorom nem volt most tavaszal ilyet szeretnék de még itt van a nyakamon is a volt motorom azt kéne elpaszolnom dehát nem kell senkinek nagyon áralatt adom pedig :/
Más a váz, más a lengővilla, a befecskendező torokátmérője 54-ről 62mm-re nőtt, a befecskendezőfúvókák 4 helyett 12 furatot kaptak, módosítottak a kipufogónyílásokat, magasabb plexit kapott, kajakabb kormánycsapágy, így hirtelen ennyi.
És még 157pontban amit megjegyezni sem lehet....
Meg 2 venti van! Hűtőnként 1-1.
Lényegében nem sokban, 2002-től hívják sp2-nek különbség annyi, hogy a hátsó lengővilla más meg a torokátmérő sp2-nél nagyobb.
azt mond meg nekem minben különbözik az sp1 és az sp2?
2002, de a hirdetéseim közt meg tudod nézni! :)
hányas évjárat?
1,2-1,3 között valamennyi. Ha érdekel felhívom a bankot és lekérdezem a pontos összeget.
mennyi hitel van rajta?
Sorry ,csak skype...sms-ben elküldtem.
Hali!
Elöször is mindenkinek VTR-ben gazdag boldog újévet.
Dodó beszéltünk múltkor telefonon, nincs esetleg MSN címed mert ott esetleg dumálhatnánk 1-2 dologról.
Eladó SP1 és SP2- be való bontott K&N szürök,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
heló. Végy fel ha tudsz msn-re. lenne pár kérdésem a gépeddel kapcsolatban! kacsu@sagujfalusuli.hu
Így igaz
No igen!
Január 22.-én lesz az első találkozó/nevezés/felvilágosítás
Sziasztok!

Ha valaki foglalkozott már a hobbiversenyzés gondolatával, annak ajánlom figyelmébe a következő oldalt:

http://www.scuderia3r.hu/hu/in...

Reméljük idén megtelik a rajtrács

Nem geczizel basszki!
Hali emlékszem, valószínű nem volt időm elmenni.A számodat meg nem mentettem el.
Gondolok a jövőre...
Mi lesz ha már szétkoptatom az ülést?És ha már 100ezer lesz benne kb 10év múlva?
Kell egy tartalékba...persze nem bármi áron.Ha jó árasítja valaki a sérülésmentes gépét,nincs kizárva,h hazaviszem.Sőt!
Meg aztán a fehérke épp agyon cukrozás alatt van...elkapott a carbon láz.Kell egy gyári állapotú is.
Naná, hülyék lennének eladni egy ilyen fajin kipuffot. De wazze Dodó, mi van a fehér SP-del hogy így ez a nagy SP vásárlós láz? Kell még egy SP tartalékba? Vagy valamiről lemaradtam és már nincs meg az SP-d.
Az állapot már kép alapján is borítékolható...Van Kanindzsán ismerősöm aki élőben is összefutott a géppel.Ők is aláírták,h kétségtelenül pöpec a gép.
Nem tudom hogy lett hirtelen ennyi Yoshi az SP-khez,legalább 4ről tudok amin ez van,de hogy senki nem akarja eladni róluk? Formailag az egyik legdögösebb.
Veled meg még 2009nyarán beszéltük,h találkozunk Piliscsaba környékén...aztán nem hívtál.
Hali én rugalmas vagyok árba http://www.kepesmotor.hu/honda...