Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez aztán a tip-top állapot!
Gratula hozzá!
Képek nélkül sem megy át!
De amit akartam ide feltettem. :)
A fék-kuplung karok egyelőre gyári méretben és formában,de karbon festéssel vannak újban.Az SBK-sokra még várok...de lesz ez a felhajlós félbetörhetős új csoda is...mert le akarjuk tesztelni.Hálistennek a lábtartókból semmi extrát nem tudok,hacsak nem akarsz 100ezer feletti pénzt csengetni egy darab fémért...Féktárcsákat még csak csak...
Első sárvédőből csak carbonom van...Tükröt 2-3000ért kapsz újat a sarki boltban.

Nem értem ezt az elzárkozást az utángyártott szettekkel kapcsolatosan....
Nekem már sok motoron volt,gyakorlatilag a gyárival megegyezik,minden stimmel,mindössze a matricázás után telibe van lakkozva,és harmadáron van.Mégis sokan inkább a lényegesen katasztrófálisabb pályaidomot favorizálják,ami fényezés után ugyanolyan árban van.Ami aztán utcára tényleg rettentő igénytelen tud lenni.Én mondjuk főként a gyári idom óvására tartottam ezeket az utángyártottakat...(Mikor még az SP-1em fejidomára 600ezret mondtak a Hondában,átgondoltam a dolgot)

Csizi!
Az a 70-80 csak az ára+szállítás 40-50+vám+áfa.Jó lesz az ha árfolyamtól függően 150-180ba megáll.De így is tetemesen olcsóbb a gyárinál.RR-ekre pl. minden hézag és lyuk stimmelt,Vtr-en azért kellett némi fa faragó szakértelem... :)
Hali!
Nemtudom pedig szokott működni az e-mailem, lehet hogy akartál képet küldeni és ha tul nagy a mérete akkor szokta nekem visszadobni.Kellene nekem fejidom, de ami a képen van ugy látom utángyártott az nem érdekel csak gyári.Hiányzik még bal lámpa, alsó villahid, telók, első kerék,első sárvédő,kuplungkar, tank,baltükör, eke idom,ram air,esetleg fejidom konzol,gyári leömlök
Próbálj meg írni mégegyszer a vinko3@freemail.hu vagy pulibetty@freemail.hu
Üdv:Vinkó
Tényleg...Hűtőm is van ventilátorral együtt.......
Hallo Vinko
Megkaptam az emiled...csak hiába írok választ,a mailer daemon ír vissza rögvest... :(
Próbálj meg valami elérhetőséget és alkatrészlistát küldeni amire szükséged van...Pl.akad új fejidom fényezve,komplett idomszett tetszőleges fényezéssel,Akrapovic titán dobok,fekete új plexi,több féle fék és kuplungkar,indexek...stb. stb .

Üdv.Dodo
Sziasztok!
Van egy zsír új sötét bubis plexim VTR 1000F-re ha valakit érdekel 10000-be viheti.tel:06303210309 bali105@t-email.hu
Hát nem lesz könnyű eladni, látom már jó ideje hirdeted... Engemet is most megkerestek egy ZX6 cserével, hogy adja a motort + 200e KP-t cserébe a VFR-ért, és vállaljam át a hitelt. Áhh, felejtős, beüt valami krach a pénzpiacon, azt akkor szopórollerre kerülök. Mostanában hamar megesik az ilyesmi.
Hitel átvállalással, 0 Ft-tól elvihető a moci!
Ranyakm!Felvennélek msn-re és néha szakmázhatnánk.Elküldtem a meghívót.A talit viszont össze hozhatjuk,mert nekem nem jelent gondot a távolság!Bár mikor kapható vagyok 1 kis túrára!Csak legyen jó idő!Már el is képzeltem,a 2 motort egymás mellett!De szépek lennének!Mint két iker tesó,akiken azért vannak apróbb eltérések,amik megkülönböztethetővé teszik Őket!
Szia Ranyakm!Most néztem ,hogy írtál a képeimhez és utána jöttem rá,hogy Te voltál az,aki irigykedett a felnim színére!De látom már a Tied is szép arany színben pompázik!Grat hozzá!Gyönyörű lett!A feka felnik szerintem nagyon lehúzták a gépet,de így nagyot ütnek!Volt aki 1 talin azt mondta,hogy Ducatis!
Csá vtrsrác!Mennyiért adnád az üléspúpot?Ha még megvan?milyen állapotban van?Dobj 1 mailt,vagy 1 üzit és megbeszéljük.E-mail-tirbetyar@freemail.hu.Tel számom:30/2787523.
Válaszod előre is köszi!
Spanyol!
Firestorm üléspúp érdekel valakit? Bocs hogy ide is beírtam...

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Köszi a választ mindenkinek, megyek aláfekszek a mocinak súrolni a láncot Motul lánctisztító tudom, van itt a kúton is azt hiszem 2700 pénzért adják. Előbb megpróbálom brigivel...hátha
Hali!
Lánctísztításra a Motul gyárt egy Chain Lube nevezetű sprayt, én azt szoktam használni és elég jó sztem.2500-3000 Ft körül van, de ha kell tudok szerezni olcsobban, mert azt forgalmazzuk.
Nem, csak emlékszem a hirdetésre.
Brigéciol sztem ha lemosod nem hagyod sokáig rajta nem árt! - én is azt használok...
Fékfolyadék 2 év - előírás
Teleszkóp olaj passz, én 3-4 évente tuti lecserélném...
Sziasztok! Brigéciol mennyit árt a láncnak, ha azzal takarítom? És még egy kérdés: Fék és teleszkóp olajat mennyi kilóméterenként kell cserélni? Firestormról van szó. Köszi
Amúgy elég szétszórt volt a gyerek, forgalmi is később lett meg.Meg baszott rá a motorra ott állt a tető alatt jóideje.De amugy fasza lesz meg ezt legalább tudom hogy valós km. Meg én csinálom meg tudom, hogy milyen.
De igen.Lényegesen kevesebbért vettem meg mint hírdetve volt.
Nézted te is esetleg?
Azt egy barátom is nézte,de nem volt rugalmas a gazdája,igaz ez régebben volt...
Véletlenül nem az a solymári SP2 amiről szó van?
Hali!
Igen 2 hete,Blokkalkatrész nemkell,16000 van benne motorja hibátlan, olyan a hangja megőrülsz!
szia !
Mostanában vetted a vasat így töröten?
Asszem az pont nem kell neki...
Szia! Nekem van 1 bontott sp1 blokkom! Érdeklöd meg ,hogy jó e bele az sp1 kuplungrész és ha igen akkor írj ide!