Képek nélkül sem megy át!
De amit akartam ide feltettem. :)
A fék-kuplung karok egyelőre gyári méretben és formában,de karbon festéssel vannak újban.Az SBK-sokra még várok...de lesz ez a felhajlós félbetörhetős új csoda is...mert le akarjuk tesztelni.Hálistennek a lábtartókból semmi extrát nem tudok,hacsak nem akarsz 100ezer feletti pénzt csengetni egy darab fémért...Féktárcsákat még csak csak...
Első sárvédőből csak carbonom van...Tükröt 2-3000ért kapsz újat a sarki boltban.
Nem értem ezt az elzárkozást az utángyártott szettekkel kapcsolatosan....
Nekem már sok motoron volt,gyakorlatilag a gyárival megegyezik,minden stimmel,mindössze a matricázás után telibe van lakkozva,és harmadáron van.Mégis sokan inkább a lényegesen katasztrófálisabb pályaidomot favorizálják,ami fényezés után ugyanolyan árban van.Ami aztán utcára tényleg rettentő igénytelen tud lenni.Én mondjuk főként a gyári idom óvására tartottam ezeket az utángyártottakat...(Mikor még az SP-1em fejidomára 600ezret mondtak a Hondában,átgondoltam a dolgot)
Csizi!
Az a 70-80 csak az ára+szállítás 40-50+vám+áfa.Jó lesz az ha árfolyamtól függően 150-180ba megáll.De így is tetemesen olcsóbb a gyárinál.RR-ekre pl. minden hézag és lyuk stimmelt,Vtr-en azért kellett némi fa faragó szakértelem... :)
Hali!
Nemtudom pedig szokott működni az e-mailem, lehet hogy akartál képet küldeni és ha tul nagy a mérete akkor szokta nekem visszadobni.Kellene nekem fejidom, de ami a képen van ugy látom utángyártott az nem érdekel csak gyári.Hiányzik még bal lámpa, alsó villahid, telók, első kerék,első sárvédő,kuplungkar, tank,baltükör, eke idom,ram air,esetleg fejidom konzol,gyári leömlök
Próbálj meg írni mégegyszer a vinko3@freemail.hu vagy pulibetty@freemail.hu
Üdv:Vinkó
Hallo Vinko
Megkaptam az emiled...csak hiába írok választ,a mailer daemon ír vissza rögvest... :(
Próbálj meg valami elérhetőséget és alkatrészlistát küldeni amire szükséged van...Pl.akad új fejidom fényezve,komplett idomszett tetszőleges fényezéssel,Akrapovic titán dobok,fekete új plexi,több féle fék és kuplungkar,indexek...stb. stb .
Hát nem lesz könnyű eladni, látom már jó ideje hirdeted... Engemet is most megkerestek egy ZX6 cserével, hogy adja a motort + 200e KP-t cserébe a VFR-ért, és vállaljam át a hitelt. Áhh, felejtős, beüt valami krach a pénzpiacon, azt akkor szopórollerre kerülök. Mostanában hamar megesik az ilyesmi.
Ranyakm!Felvennélek msn-re és néha szakmázhatnánk.Elküldtem a meghívót.A talit viszont össze hozhatjuk,mert nekem nem jelent gondot a távolság!Bár mikor kapható vagyok 1 kis túrára!Csak legyen jó idő!Már el is képzeltem,a 2 motort egymás mellett!De szépek lennének!Mint két iker tesó,akiken azért vannak apróbb eltérések,amik megkülönböztethetővé teszik Őket!
Szia Ranyakm!Most néztem ,hogy írtál a képeimhez és utána jöttem rá,hogy Te voltál az,aki irigykedett a felnim színére!De látom már a Tied is szép arany színben pompázik!Grat hozzá!Gyönyörű lett!A feka felnik szerintem nagyon lehúzták a gépet,de így nagyot ütnek!Volt aki 1 talin azt mondta,hogy Ducatis!
Csá vtrsrác!Mennyiért adnád az üléspúpot?Ha még megvan?milyen állapotban van?Dobj 1 mailt,vagy 1 üzit és megbeszéljük.E-mail-tirbetyar@freemail.hu.Tel számom:30/2787523.
Válaszod előre is köszi!
Spanyol!
Köszi a választ mindenkinek, megyek aláfekszek a mocinak súrolni a láncot Motul lánctisztító tudom, van itt a kúton is azt hiszem 2700 pénzért adják. Előbb megpróbálom brigivel...hátha
Hali!
Lánctísztításra a Motul gyárt egy Chain Lube nevezetű sprayt, én azt szoktam használni és elég jó sztem.2500-3000 Ft körül van, de ha kell tudok szerezni olcsobban, mert azt forgalmazzuk.
Brigéciol sztem ha lemosod nem hagyod sokáig rajta nem árt! - én is azt használok...
Fékfolyadék 2 év - előírás
Teleszkóp olaj passz, én 3-4 évente tuti lecserélném...
Sziasztok! Brigéciol mennyit árt a láncnak, ha azzal takarítom? És még egy kérdés: Fék és teleszkóp olajat mennyi kilóméterenként kell cserélni? Firestormról van szó. Köszi
Amúgy elég szétszórt volt a gyerek, forgalmi is később lett meg.Meg baszott rá a motorra ott állt a tető alatt jóideje.De amugy fasza lesz meg ezt legalább tudom hogy valós km. Meg én csinálom meg tudom, hogy milyen.
Gratula hozzá!