Tud valaki Bp. és környékén olyan céget akik motoridomok komplett javításával foglalkoznak? Javítás + fényezés + matricázás kellene kompletten. Érdeklődtem egy fehérvári cégnél, de ott nem tudnak egy ócska CBR929 matricázást saját maguktól megcsinálni, csak ha én magam lekopírozom a mintát és elküldöm nekik, avagy elküldöm nekik az idomokat és onnan ők lekopírozzák.
hello most látom hogy miket irtak rolam nem sértödöm meg, amugy erdélyben születem és román suliba jártam és azert nem megy a hejesirás ,1 sorban nem kamu amit irtam és a kép sem köszi a bizalmat ranyakm ,üzenem a zoleeHRC ha levezetet 2milio km fölöt akor nem hinem hogy beszolna is csak keletre jártam a cég ahol dolgosztam TRANSEMEX néz utána zoleeeeeeeeeeee és erdélyböl csak én voltam és nem kamu cég ja és az adatlaprol nekem nem jöt be semi ijesmmi hogy tölcsem ki de neked kitöltöm ha gondolod és jogsim 19 éve van a motorozásban kezdö vagyok kb 1,5 éve motorozom most ép itályába vagyok QUARRATA néz utána hogy létezik vagy sem
Holnap szolgálat... Ma voltam egyet gurulni ebben a hurrikán erejű szélben, ZX7-eses Ákossal találkoztam Gyöngyösön. A Lukoil kútnál megitattam a lovakat, ott beszélgettünk egy kicsit, mondta hogy ő már volt fennt a Hegyen, de sehol senki. Mondom ha már itt vagyok, akkor csak megyek egy kört, ő nem jött velem, így egyedül mentem. Házán senki, Sasváron Pistabá meg Szakál Zoli ültek a padon. Motorosok ma alig voltak (a túristák sem tolongtak), senki nem tolta ki a bringát ebben a viharban csak pár elmebeteg. Mondjuk én is csak azért indultam neki, mert tegnap vettem jóárasítva egy bőrruhát, azt nem bírtam tovább várni hogy ne próbáljam ki, amúgy ment volna a tököm ebben a viharban. Úgy dobált a 3-ason a szél mint a picsa, rendesen rá kellett támaszkodni a szélre hogy ne fújjon át a szembesávba...
Na és akkor mi van ha egy kamu ember ülne a gép másik oldalán? Okozna ezzel neked valami kárt? Sok vizet nem zavarna egy ilyen figura aki kérdez pár hülyeséget, aztán feltölt egy képet.
Hát nem tudom, lehet megvezetett. csak a képen levő motorhoz írtam pár jó tanácsot.De ha kamu lenne sem sértődnék meg nem szoktam felkapni a vizet, bár tény hogy sok a kamu adatlap...
Az élet megtanított,hogy ne higgyek!2008-tól más szelek fújnak,és ez a bizalmatlanság nem múlik!Én a saját példámból merítem a hsz-t.
Ne feledd nem tudod ki van a gép másik oldalán!
Ja,és az sem feltűnő,hogy együgyű kérdések özönét zúdítja rátok!
Sok emberrel találkoztam már,és az utolsó 4 évben rá kellet jönnöm,hogy mindenkivel óvatosan!nem tudod ki ül a gép másik oldalán!Ez nem haragból,tapasztalatból írom!
Csak megbízható,hiteles dolgokra reagálok!Üdv(meg van a gyógyszer)Kalmopyrin.
De miért kell egyből mindenkiről rosszat feltételezni? Azt akkor mivan ha nincsen kitöltve az adatlapja? Sokan vannak akik nem szarakodnak ilyesmivel, azt mégis jókat motorozunk együtt élőben. Nem attól lesz bárki is akárki, hogy képeket tölt fel magáról, meg elárulja a fél világnak hogy kicsoda.
Tud valaki Bp. és környékén olyan céget akik motoridomok komplett javításával foglalkoznak? Javítás + fényezés + matricázás kellene kompletten. Érdeklődtem egy fehérvári cégnél, de ott nem tudnak egy ócska CBR929 matricázást saját maguktól megcsinálni, csak ha én magam lekopírozom a mintát és elküldöm nekik, avagy elküldöm nekik az idomokat és onnan ők lekopírozzák.
valaki tud nekem ajánlani egy kereskedőt ahol hitelre tudnék venni motort és max 20-25% önerővel lehet elhozni a motort ?
Ne feledd nem tudod ki van a gép másik oldalán!
Sok emberrel találkoztam már,és az utolsó 4 évben rá kellet jönnöm,hogy mindenkivel óvatosan!nem tudod ki ül a gép másik oldalán!Ez nem haragból,tapasztalatból írom!
Csak megbízható,hiteles dolgokra reagálok!Üdv(meg van a gyógyszer)Kalmopyrin.