Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hely még lenne, de ne tegyél rá 190-es gumit. Még ha ingyen adják akkor se. (nem fogsz bírni a géppel a kanyarokban) Csak gyári méretű gumit használj! 180/55!
Ha basi megtudja csinálni akkor jó!
Igényes,precíz szaki(több mindent csinált a vtr-emre),csak néha kell várni rá egy kicsit...
Igaz mester?
Van egy ajánlatom de majd holnap bővebben telefonon!
Köszönöm.
Holnap jelentkezem Balázs!
Ok.vágom! de azért tovább próbálkozom hátha esetleg csinál valaki ilyet.
Basi mondta hogy tud csinálni,vagy szerezni,de még nem jelentkezett vissza.Egyébként az undertailon kívűl kellene még a fejidom alatti műanyag is.Egy csomó bontót felhívtam már de senkinek sincs.
Neked írtam az e-bay-t!
VTR SP1-hez keresek fejidom alatti műanyag idomot,amire az indexeket lehet felfogatni, és Undertailt.Aki esetleg tud ilyet,jelentkezzen.
Köszönöm.
Elfér,de hülyeség rátenni szerintem!
Mármint elég helyre gondolok, a láncnál és a lengővillánál
Üdv nektek. Volt már valakinek F-en 190/50-es hátsó? Van elég a lengővillánál és láncnál?
www.ebay.com
Olcsóbban nem úszod meg!
Sziasztok.VTR SP1-re keresek Undertailt,olcsó áron,esetleg ha valaki csinál ilyet,jelentkezzen.Köszönöm.
Nem értem mert ma ahogy mentem vele jó lett.Lehet hogy érintkezési baja volt.Amugy néztem a service manualt,abban meg 9 vagy 10 izzót mutat a műszerfalban.
Gondolom a műszerfalat ki kell szerelni, és úgy lehet. Manual szerint 1.4W-os izzó megy bele. Azt ne kérdezd hogy milyen izzó (talán bajonettzáras lehet).
Sziasztok,ha valaki tudja mondja már meg hogy az órában hogy lehet kicserélni a háttérvilágítást meg hogy milyen izzó megy bele,tegnap észrevettem hogy a km-t mutató része nem világít.
Üdv. Nem tudom , így vettem a mocit.
heló, mennyi volt és honnan van a plexid? nagyon szépen néz ki.
Jah a polírkorongra gondolsz.Akkor áén jól gondoltam,már már mondtam is hogy lehet hogy akrilból lett megcsináltalva,de ha elszínezi a korongot meg a pasztát akkor biztos h az.Arrameg nem lehet konkrét bizonyíték hogy volt már fujva,mármint nem feltétlenül lehet észrevenni,rétegvastagságot mérni a müanyagot meg nem lehet.Akkor meg nézze össze a színmintát egy másik elemmel.
Sziasztok.

VTR SP1-re keresek fejidom alatti műanyagot,amire az indexeket lehet felfogatni.Előre is köszönöm.
És ilyen egészben.
Üdv nektek. Küldök a tegnapi hozzászóláshoz képeket, Tudom hogy így nehéz mondani bármit is de hátha láttok valamit.
Üdv . Azért kérdeztem mert a fényező álítja hogy a másik oldali idom is volt már fújva( őszerinte ezért nem passzol a színkód alapján kikevert szín).De a másik oldaliodom passzol a sárvédővel az üléstakaróval, az idom belesején a kis borítókkal, a tankkal, egyszóval mindennel és nincs is rajta árulkodó jel hogy fújva lett volna (belül javításokra gondolok). Annyi van hogy ha bármelyik műanyagelemet amit az előbb említettem polírozzuk akkor picit piros lessz a polírozó(vagy rongy vagy amivel csináljuk). Szerintetek?
Jah az igen.Az oldalidomon már nem biztos,de a tankon lévő biztos lakkozva van.Az előfordul hogy az oldalidomokon lévő matricákat,vagy matricaszetteket nem lakkozzák be.