Hely még lenne, de ne tegyél rá 190-es gumit. Még ha ingyen adják akkor se. (nem fogsz bírni a géppel a kanyarokban) Csak gyári méretű gumit használj! 180/55!
Ok.vágom! de azért tovább próbálkozom hátha esetleg csinál valaki ilyet.
Basi mondta hogy tud csinálni,vagy szerezni,de még nem jelentkezett vissza.Egyébként az undertailon kívűl kellene még a fejidom alatti műanyag is.Egy csomó bontót felhívtam már de senkinek sincs.
Nem értem mert ma ahogy mentem vele jó lett.Lehet hogy érintkezési baja volt.Amugy néztem a service manualt,abban meg 9 vagy 10 izzót mutat a műszerfalban.
Gondolom a műszerfalat ki kell szerelni, és úgy lehet. Manual szerint 1.4W-os izzó megy bele. Azt ne kérdezd hogy milyen izzó (talán bajonettzáras lehet).
Sziasztok,ha valaki tudja mondja már meg hogy az órában hogy lehet kicserélni a háttérvilágítást meg hogy milyen izzó megy bele,tegnap észrevettem hogy a km-t mutató része nem világít.
Jah a polírkorongra gondolsz.Akkor áén jól gondoltam,már már mondtam is hogy lehet hogy akrilból lett megcsináltalva,de ha elszínezi a korongot meg a pasztát akkor biztos h az.Arrameg nem lehet konkrét bizonyíték hogy volt már fujva,mármint nem feltétlenül lehet észrevenni,rétegvastagságot mérni a müanyagot meg nem lehet.Akkor meg nézze össze a színmintát egy másik elemmel.
Üdv . Azért kérdeztem mert a fényező álítja hogy a másik oldali idom is volt már fújva( őszerinte ezért nem passzol a színkód alapján kikevert szín).De a másik oldaliodom passzol a sárvédővel az üléstakaróval, az idom belesején a kis borítókkal, a tankkal, egyszóval mindennel és nincs is rajta árulkodó jel hogy fújva lett volna (belül javításokra gondolok). Annyi van hogy ha bármelyik műanyagelemet amit az előbb említettem polírozzuk akkor picit piros lessz a polírozó(vagy rongy vagy amivel csináljuk). Szerintetek?
Jah az igen.Az oldalidomon már nem biztos,de a tankon lévő biztos lakkozva van.Az előfordul hogy az oldalidomokon lévő matricákat,vagy matricaszetteket nem lakkozzák be.
Igényes,precíz szaki(több mindent csinált a vtr-emre),csak néha kell várni rá egy kicsit...
Igaz mester?
Basi mondta hogy tud csinálni,vagy szerezni,de még nem jelentkezett vissza.Egyébként az undertailon kívűl kellene még a fejidom alatti műanyag is.Egy csomó bontót felhívtam már de senkinek sincs.
Köszönöm.
Olcsóbban nem úszod meg!
VTR SP1-re keresek fejidom alatti műanyagot,amire az indexeket lehet felfogatni.Előre is köszönöm.