Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra aztán különösen.
Én majdnem 1,5évig árultam az SP1-emet!Azóta sem jobb a helyzet.Sőt!
Annyira réteg motor,h csak az igazán elvetemültek veszik.Azt mondják akinek V2-je van az tud igazán motorozni.
Szia ranyakm!A kormány teló kb 75-80.000.- volt annó,(kb.:3 éve) tartó-konzollal együtt!Itt a sportmotoron is találtam ugyanilyen Hyperpo kormánygátlót(99.000.-ért), bár közel egy éves a hírdetés, de vannak már olcsóbbak is sokkal,bár azok nem mindegyik állítható, nálam ez volt a kritérium a vásárlásnál és nem bántam meg a döntést!Tényleg pro-cucc!:D
Heló! fejidomba belefér szerintem, bovdenekben már nem vagyok biztos hogy jók lesznek. Egyébként szép a géped! Látom van rajta kormány lengéscsillapító, szabad kérdeznem mennyiért és hol jutottál hozzá?
Sziasztok!Lenne 1 kérdésem, szeretném a vtr-em kormányát átalakítani!Csutkát lecserélném túra kormányra,kiflivel együtt!Ebben az esetben kell-e hosszabb bowdeneken gondolkodnom,vagy a gyári is elég hosszú lesz és nem kell lecserélnem?Illetve beleér-e a fejidomba esetleg,a magasabb kormány, amikor parkolóban tologatom?:D Esetleg,ha valaki tud más alternatívát szóljon!(a mocit nem kívánom lecserélni!:D)
Hát még egyszer nem szívesen adnám el az SP-met.
Hát ez relatív, idáig 2x örültem amikor elvitték a motoromat (nem lopták be a szívembe magukat), de amikor az SP-t vették meg... rendesen el voltam kámpicsorodva amikor a srác kikanyarodott vele az utcából.
4-5 év mire kihevered ezt a házépitést és utána visszatérsz és nem kell szégyenkezned hogy autoval jössz a motorostalálkozora, de addig lessz egypár keserves tavaszod
Hát,azt hiszem ennél lejjebb már nem csúszhatok.Megnősültem,jöttek a gyerekek( )elkezdtem épülni és most eladtam a motromat Azt hiszem ezt elkúrtam.Nem kicsit nagyon Nem baj majd Meetingen megszakértjük,hogy hol rontottam el
Az eladásnál is?
Főként az SP-k nél érvényes ez a szabály...
Bár az ember 2-szer örül a motorjanak amikor megveszi meg amikor
eladja
Na és akkor most mivel fogsz motorozni nyugati baratom?
MI bazmeg nem meg mondtam hogy NE ad el a kurva motorodat
Hát igen. Azt is elég feldolgozni ,hogy eladom De hogy még lecsupaszítják is.
A tankfóliát illetően 5leteket várok...Milyen lenne az optimális és leginkább az idomokat követő vonalvezetés...
Azt tanúsíthatom,hogy az a gép tényleg hibátlan,csak egy első gumi kell rá+egy fék légtelenítés.Csak az a k@rva matek....
Na jó jó de hol a nagykanizsai barátunk az egyetlen hibátlan eladó SP2vel a piacon?
Csak nem?
Van itt Pesten egy SP2 amihez az Akra leömlőket megvette a srác,az is StreetFighter style-ban folytatja életét.
De banderasz kolléga gépe nem is volt olyan állapotban h egyből meg kelljen fosztani a ruhájától.
Miért nem vesz az ilyen F-et?Az elég pucér.Futóművet alá,oszt jó napot.
Na meg az a lezser duma!Már 2 srác elment a banki papírokat inténi,
de ha hagyok előleget az enyém,mert nem biztos,hogy kap hitelt!
Mondtam nekik nyugodtan várják a srácokat,mert ez minden
csak az nem amire gondoltam! Többet nem is szóltak!
Nem baj,ha hamarabb nem akkor majd szezon vegen biztosan lessz tobb elado sp.Addig legalabb meg gyulik a penz es nem sp1 hanem 100% hogy sp2-t veszek! Foleg feher szinut szeretnek,de mindeggy a szine csak patent allapotban legyen! Koszi a hozzaszolasokat!
Neem.A lényeg sajnos a föld alatt van (kút alap)Na ezért kellet eladnom az SP-t
Ja ebben igazad van,nagyon sok szemét motor van náluk.Én ha arra járok benézek de értelmes jó állapotú motor nincs.tele van agyonjavított szarokkal.De a laikusokat át tudják baszni.Egyszer volt ott egy 2008-as 1000rr ami viszonylag jó volt de én meg nem vettem volna mert az egyik telószáron volt egy nagy leütődés.
Na mindegy nekem is negatívak a meglátásaim a hellyel.Az vesz ott motort akinek kevés pénze van,és nem az állapot számít.
Jóvan, akkor nem változott semmi arrafelé, RedBaron is hozza a formáját!
Naked bike? Kár érte...
Nabazz... de remélem nem ilyen ócsóért adtad hogy csak ennyi beton jött ki belőle.