Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elsőfék és a kuplunghoz elég a fél liter.
Fagyállóból sztem kicsit több lesz benne...
Meg kell kérdezni az eladóktól, mert van, h nem írják ki, és mégis elküldik...
Hátsó lánckerekem van baráti áron....
Láncszett végett meg kérdezd Attist!
Igen benne volt, de most látom, hogy 4400 Ft volt, nem néztem hogy volt 4 kiló a paypalomon. Akkor 4400.
Van minden, féktől kezdve az üléspúpig. Nem magasak az árak. Láncszettet néztem volna, na az viszont bőven 30 felett.
Izé, mármint posta.
Ha a pots is benne van, akkor jó vétel volt.
Hátsó féket most rendeltem, angol ebay-ről, 4000-ért le is küldi a srác. Goldfren gyártmány, az azt hiszem cseh. Lehet tud valaki olcsóbban, de én nem sajnos.
Köszönöm! akkor a hátsó fékem gyanús, cserélnem kell. A kuplungfolyadék-fékfolyadék cserére elég egy 500 ml-es flakon? A fagyállóhoz meg egy liter? A letöltött szerelési könyv alapján nem tudok rájönni, hogy a teló olajat hogy kell az f-ben cserélni, ahhoz lehet nem nyúlkálok...
Egyébként az első fékpofák nagyon jó állapotban vannak, meglepődtem, azt gondoltam tropa lesz.
Nézelődtem az angol ebay-en alkatrészek után. Elég baráti áron szaladgálnak, igaz kevés ember vállalja a magyarországi szállítást.
Hát emlékeim szerint azt is 2 éve cseréltem, mikor a fékfolyadékokat is. Bár lehet h nem jól emlékszem, mivel a másik 2 tartályban meg semmi nyoma nincs a változásnak.
kb. 1,5 mm-nél!
Leszedtem a fékpofát (fékpofákat), a réteg 3,7 mm egyenletesen. Mikor kell cserélni?
Asszem DOT 4 megy bele gyárilag,de rakhatsz DOT 5.1-et is,kivétel ha DOT 3 az előírás!
Mi az isten annak a szerszámnak a neve, maivel le lehet kapni a féket? Nem sima imbusz, ahogy látom.
Fék-kuplung folyadéknak milyet ajánlotok?
Valakinek 43 fogas Jt lánckerék bontatlan csomagolásban 1000F-re 5000-ért?
Milyen gyártmányú folyadék volt és mikor cserélted ?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha ugyanolyan áron tudok ytz14s-t, mint ytz12s-t, melyiket érdemesebb belearkni? Ha jól tudom a 14-nek nagyobb az initóampere. Köszönöm.
Szokás szerint szereléssel kezdhettem a szezont. Leszedve a mocimat az állványról megdöbbenve tapasztaltam, h nincs kuplungom.
Gyors hibafelmérés a kuplungfolyadék állagra is meg színre is olyan lett mint a fos. Az egész rendszert szétszedtem kitisztítottam, új folyadékkal feltöltés és már jó is. Tegnap mentem is egy jó kört.
Usa modell,csak azt nem értem hogy kint miért RVT a motor neve.
Csajozós...
mondjuk egy ilyet ...
(Németország 2003 július9)

http://p1.bikepics.com/pics/20...
Szega!Még új vagyok ebben a fórum dologban ezért ott válaszoltam az üzidre!Nem írom le még egyszer,mert most sietek,majd elolvasod!Csákó!
Mito!Természetesen össze hozhatunk valamit,ha végre jó idő lesz!Mindig érdekeltek mások Vasai és ha típus társról van szó,akkor különösen!Vettem észre,hogy sokan vagyunk a megyéből is VTR-el.Mekkora zsír lenne,ha a nyáron 1 VTR talit össze tudnánk szervezni,1 helyre!Dübörögnének a V2-k!
Az msn címem az adatlapomon!
Szeva Subikám!Gyógyulgatsz Tesó?Remélem!Kúráljad magad!Majd kereslek jövő héten .Majd mutatom a képeket,amiket csinálunk a Motor Kiállításon!
Mezőhegyesről-Békésre,Mezőkovácsházán kerersztül vezet át az út.
Látom Mezőhegyesi vagy.Akkor nem lakunk messzire egymástól.Valamikor összefuthatnánk