Szegasztok!
Most láttam ennek a videó betyárnak a művét!Szerintetek honnan ismer ennyi Szociális szervet ?Én is írtam neki 1 kedves hozzászólást!Azért kíváncsi lennék rá,hogy ki a frász ez a kölök!
7végétől itt a jó idő(reméljük)!Kedden műszaki és Rock&Roll!
Ahaaa, úgy könnyű! Na de jól csinálod, ezek a rohadékok szétbasznak mindent az irdatlan mértékű adókkal... Aki teheti, az bújjon is ki alóla! Mert sajna lófaszot nem kapunk érte cserébe, lassan már normális út sem lesz ahol használhatnánk a motorjainkat!
Igen megérte főleg úgy, hogy német rendszámmal fogom használni. Néztem én is itthon a gépeket, de a kaposvári élményeim után valahogy elment a kedvem az itthoniaktól.
Ebben hihetően 5800 km van, tehát effektíve én fogom bejáratni,ami megfizethetetlen egy használtmotor esetében.
Adtak rá 1 év garanciát is.
Biztosítása kint cascoval ugyanannyiba kerül mint itthon a sima kötelező. Átiratásánál nincs lehúzás, 50 euró a teljes költség és a friss rendszámmal együtt 30 perc alatt meg van az egész procedúra.
Jaja b162m a szín.Ma volt a NAGY tavaszi "takarítás".Karbi pucc,szinkron,olaj csere,levegő szűrő pucc.,új hátsó guma,fékolaj csere,stb......Holnap kicsinosítom(mosás) és startra kész.:)))
Régebben írtál egy emberről aki használt kipufogókat árul valahol biatorbágyon. Elhagytam az elérhetőségét, a hozzászólást pedig nem találom... El tudnád küldeni mégegyszer az elérhetőségét?
Most láttam ennek a videó betyárnak a művét!Szerintetek honnan ismer ennyi Szociális szervet ?Én is írtam neki 1 kedves hozzászólást!Azért kíváncsi lennék rá,hogy ki a frász ez a kölök!
7végétől itt a jó idő(reméljük)!Kedden műszaki és Rock&Roll!