Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegasztok!
Most láttam ennek a videó betyárnak a művét!Szerintetek honnan ismer ennyi Szociális szervet ?Én is írtam neki 1 kedves hozzászólást!Azért kíváncsi lennék rá,hogy ki a frász ez a kölök!
7végétől itt a jó idő(reméljük)!Kedden műszaki és Rock&Roll!
Azért ha lesz rá időd,légyszi ne felejts el tesa!
Grózi az első sárvédőből nem tudom mikor lesz valami!
Gratula testvér!
Csak egy normális gumit tegyél rá,az a legjobb tunning!
Jól meg kéne ruházni!Csak szólj tesó,egy kis móka sosem árt!
Láttam, kissé beteg az illető... Aki beszól neki, arról gyorsan csinál egy lejárató videót...
Cső nézd meg milyen videót csináltak rólad! Nagyon köcsög emberek vannak!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ahaaa, úgy könnyű! Na de jól csinálod, ezek a rohadékok szétbasznak mindent az irdatlan mértékű adókkal... Aki teheti, az bújjon is ki alóla! Mert sajna lófaszot nem kapunk érte cserébe, lassan már normális út sem lesz ahol használhatnánk a motorjainkat!
Lakik kint rokonom aki bevállalta.
Ahaaa, német rendszámmal valóban ócsó lesz. És hogy tudod elintézni hogy a fricceknél legyen forgalomban a motor?
Igen megérte főleg úgy, hogy német rendszámmal fogom használni. Néztem én is itthon a gépeket, de a kaposvári élményeim után valahogy elment a kedvem az itthoniaktól.
Ebben hihetően 5800 km van, tehát effektíve én fogom bejáratni,ami megfizethetetlen egy használtmotor esetében.
Adtak rá 1 év garanciát is.
Biztosítása kint cascoval ugyanannyiba kerül mint itthon a sima kötelező. Átiratásánál nincs lehúzás, 50 euró a teljes költség és a friss rendszámmal együtt 30 perc alatt meg van az egész procedúra.
Grat! Megérte behozni? Idehaza eléggé nyomottak az árak, és Firestormból is van választék.
Sziasztok!

Hosszú vajúdás után hazajött a gép! 2002-es 5800 német kilóméterrel.
Sziasztok!Vkinek esetleg lenne 1 bal oldali viszapillantó konzolja(ami a fejidomhoz van csavarozva) VTR 1000 F-hez?
Amugy ez a merevítés olyan mint a 98-99-es cbr 900-asé.
Én is menni szeretnél már a hétvégén csak még mindig szar az idő,egyébként meg remélem gogy nem kell csinálni rajta semmit...
Nagyon szépen köszönöm!
Na Hi!
Nem szóltál vissza sárvédő ügyben!
Jaja b162m a szín.Ma volt a NAGY tavaszi "takarítás".Karbi pucc,szinkron,olaj csere,levegő szűrő pucc.,új hátsó guma,fékolaj csere,stb......Holnap kicsinosítom(mosás) és startra kész.:)))
Nekem van egy pár eladóban,mondjuk ez szinte új állapotú úgyhogy nem is válnék meg tőle bagóért..
Firestorm!

Régebben írtál egy emberről aki használt kipufogókat árul valahol biatorbágyon. Elhagytam az elérhetőségét, a hozzászólást pedig nem találom... El tudnád küldeni mégegyszer az elérhetőségét?

Előre is köszönöm!
Az enyémen is van merevítés!
Fasza hátsó villa
Jaja ugyanolyan a szine ha jól emlékszem a színkódja b152m vagy b162m.