Nem bírtam tovább és én is vissza tértem az Akrapovic-hoz...
Na jó nem önszántamból,de ha már így alakult...
Adatlapomon van egy kép,elvileg olyan mint a VTR-n,csak egy db,viszont rendszer!
na levizsgázott...csak azt nem tudom minek kellett felrakjam a gyári kipufogókat, mikor be sem kellett indítani...
lámpák, index, duda, fék..ennyi. Én meg még beraktam izzókat meg eü csomagot is...legalább kérték volna
Vannak különbségek. Mint pl lánc+lánckerékméret (530 helyett 520), Van az amerikai piacoson belül Kaliforniai változat is, és van még egy pár apró változtatás, de a 00-01 SP1 és a 00-01 RC51 szinte ugyan az. Ugyan így a 02-06 SP2 és a 02-06 RC51. Hivatalos név VTR 1000 SP1 és VTR 1000 SP2, amerikában pedig RVT1000 RC51. Passz, hogy miért lett RVT a VTR helyett, de lehet hogy van vmi superbike-os indíttatása is.
Tegnap felraktam a gépre a gyári dobokat, hogy vizsgán ne kötkedjenek....háááá, mit ne mondjak szégyen hangja van
A vizsga után 13,6 perccel le is vágom róla mert így le fognak köpni a haverjaim ha meghallják
Szerintem elméletileg jónak kellene lennie,csak attól félek hogy a kipuf könyöktől nem lehet ültetni,mert eléri.Más ültetőszett pedig nem igen van.Csak a rugócsere.De kb.ugyanazon az áron lehet megvenni mindkettőt.Ezért kérdeztem hogy a CBR 1000r gátlója jó-e ,mert az van az apróhirdetések közt emberi áron.
Ez valóban jó dolog!Alúl a kipufogókönyöknél szeinted elférne?Mert ahogy otthon nézegettem,nem sok hely van ültetni.De ha már 2-3 cm-t tudom ültetni már megérte.Hogy tudnám ezt beszerezni?
Ez valóban jó dolog!Alúl a kipufogókönyöknél szeinted elférne?Mert ahogy otthon nézegettem,nem sok hely van ültetni.De ha már 2-3 cm-t tudom ültetni már megérte.Hogy tudnám ezt beszerezni?
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni,SP1 hátsó teleszkóp/ültetés ügyben.Tavaly már feltettem itt a kérdést ,hogy hogy lehetne a motort lejjebb ültetni,a válasz telócsere.Tudnátok-e abban segíteni,hogy a hátsó teló furatai közt mekkora a távolság?Esetleg a CBR 1000RR (SC57) telója jó lenne-e.Előre is köszönöm.
Castrol feltöltési táblázat szerint első telókba 10w olaj kell, száranként 0.51L.