Szeptember 13-14-ei hétvégén szabadszombatos leszek-még utoljára a " téli szezon megkezdése előtt-..
Terveznék még egy 2 napos gurulást valamerre JÓIDŐ ESETÉN....
Vagy felvidék- ( Szlovákia ...Stratena, Hrabusice környéke)
Vagy Erdély - ( Románia-Torockó )
Esetleg akit érdekel......
Én jövőre szeretnék Bosznián keresztül Montenegróba kijutni a paripával. Most volt kinn egy span és azt mesélte hogy qvajó volt, nagyon szép és Montenegró olcxsóbb sokkal mint Horvátok.
2009-es gyártású VFR-en még a gyári gumik vannak, összesen 13.000 km-t futottak. A kopás nem indokolja, viszont hallottam olyat, hogy kb 5 év után le kell cserélni a gumit, mert már öreg. Mi a véleményetek?
Köszi
Zugló Remény u. 34. Már írtam hogy menj oda és nézd meg a kínálatot. Én már 2 gumit is vettem tőlük. 06-30-47-111-95.
Persze nem akarom rontani Sanyám biznicét, de ez legalább a mi falunkban van
no, az nem itt van :) így lehet, hogy más után kell néznem...
Lakik ott egy barátom, azaz csak lakott, azt mondta, hogy őt ott minden korunkbeli ismeri. :) Jancsa Attila, ismered ? fehér FZ800
Hát igen, nem lenne olcsó, de legalább jó messze van. :)
Ehhez azért kéne egy kis szervezés is, nem csak felpattanni a vasra és megindulni. :) ( No és persze nem egyedül. )
Az tény, hogy ez már nem a régi rendszer, de én még így is szeretek bejárni..... A 100-110 az még egy új felszerelőnél is inkább 130-140, ami valóban nem sok, de speciel én nem is ezért csinálom. Sajnos nekem is nagyon sok barátom elment és sokan tervezik követni őket...
Lehet, hogy nekik, nektek van igazatok.
Metzeler Z8...2012.24 heti.....Középen 3mm( talán egy picivel több) 15 000 Ft szereléssel együtt.
Nem egy "nagy szám" de egyelőre csak ez van ebben a méretben...
Engem 99% , hogy érdekel...