Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, kinek milyen tapasztalata van oldaltáskával? Gyors és olcsó megoldást keresek, hogy több cuccot tudjunk nyaraláshoz vinni. Nem lifegnek ezek a táskák kanyarban?
Én anno CBR-ben kicseréltettem minden cserélhető rugót, de nem lett halkabb. Egy rugó szokott elgyengülni, ami a kosarat hátulról támasztja, de az nem cserélhető, de mondjuk ez inkább daráló hangot ad, mint zörgőt.
Pont fordítva. Ha behúzod a kuplungot akkor lesznek lazák... Csak gondoltam hátha van neki valami ismertebb hibája mitől zörög...
Azért köszönöm!
Ez tényleg jó lett! Szép munka :) Grat!
(szívesen :) )
Behúzott kuplungnál megfeszülnek a lamellák, kiengedettnél nem, ez okozhat csörgő hangot. Legfeljebb ha nagyon gáz rá lehet nézni, és ha kell lamellákat és rugókat cserélni. Nem vagyok nagy műszaki zseni, ha rosszat mondtam majd kijavítanak akik értenek hozzá
Sziasztok!

Van olyan vtec-es kolléga, aki Augusztus 16-23-ig tudna nekem kölcsönadni oldaldobozokat konzollal együtt? Természetesen nem ingyen kérem.
Sziasztok,
Az 1ik barátomnak vettünk egy 91-es VFR750-t. Kb 50-60e km van benne. Ha beindítom, a motorjának szép hangja van, főleg behúzott kuplunggal. Ha ki van engedve, kicsit csörömpöl. Érdemes szétkapni, esetleg csapágyakat cserélni benne?
FireBlade -nak ezer köszönet érte.. Én csináltam.
Marha jó ez a sárvédő grat!
Honnan szerezted?
Ilyenre gondoltál Csoki?
Ha valakit vagy valakinek az ismerősét esetleg érdekelne egy teljesen ÚJ 70 literes Lofty túradoboz, akkor ez itt van.
Az egyik ismerősömé, de megkért rá hogy valahogy adjam már el, mert az ő motorjára nem tudja feltenni, mert csinálni vagy venni kellene rá egy konzolt.

Itt a doboz: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Persze, hogy nincs hangja, mert a tökés szelepemelési módnál, csökken a hézag, így hangja sem lesz
Köszönöm kozmax!

Nincs szelep hangja a kicsikének.
Csak közeleg az 50.000-es szervíz,ezért érdeklődtem milyen megoldást használnak..Köszi a pontos választ
Az állandóan működő szelepek lapkásak, a V-Tec szelepek hézagját pedig az emelő töke vastagága határozza meg. Ha nem jó 8rugó/ darab. A megméréséhez célszerszám szükséges.
Amint megtalálom... küldöm.
elment a mail
Dobj egy mailt és elküldöm a profiljának a linkjét.
nagyon köszönöm a segítségedet
ha kérhetem, akkor küldenél nekem részletesebb leírást, hogy hol találom meg ezt az fb bejegyzést, mert nem vagyok tagja a csoportnak és sereg istván is sok van a találati listán
Épp ma írta fb-n a vfr csoportban Sereg István, hogy van neki eladó hátsó konzolja.
sziasztok, szükségem lenne doboztartó konzolokra a VFR 800 vtec-emhez, igazából minden érdekel oldaldoboz tartó, hátsódoboz tartó, wingrack... csak a kínálat nem túl nagy...
elsősorban használt érdekelne
wingrackot még csak-csak találok, csak rögzítő kit-et nem
Köszi

Hogyha szerelni kell szólj.
Remélem lassan itt van :P
Köszi, "szomszéd"!