Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy, hogy június 27-óta be sem volt indítva....a mai napig...!
Holnap mentönk volna Szlovákba ...egy kicsit kanyarogni...de a "haverom" ezt is visszamondta.....Ez volt az UTOLSÓ.....
Wazze Sanyám, hogy lehet egy motor ennyire steril? Én most sikáltam vagy egy órát és meg sem közelíti a tiedet haver!
15 000 km után csere érett lett a Pirelli Diablo Strada-ám. Nekem nagyon bevált, mindenkinek csak ajánlani tudom. Tudom, hogy nem egy mai fejlesztés de józan ésszel túrázni teljesen tökéletes. És hát pénztárca barát....
VFR 800 Vtec dobozokkal........
pl itt:
izzó

vagy homosita és kész.
Hali!
Ti hol veszitek a hátsó lámpába való 21/5W-os betűzős 7443-as izzót?
csak a doboz külön?
Még éppen meg...
Bocsánat, az kimaradt, hogy az elsőbe.
Sziasztok,

Egy kicsi és gyors segítséget szeretnék kérni. 2005-ös vtec-be milyen izzó kell az irányjelzőbe?

Köszi,
Balázs
Szia,

érdeklődnék, hogy megvannak e még a két oldaldoboz illetve a hozzá tartozó tartókonzol?

Köszi,
Bence
http://www.viamichelin.com/web...|eur&indemnite=&carbcost=1.6&autoconso
=6.8&villeconso=6&routeconso=5.6
Eladnám VFR800Vtec-re való ( 02-től) ÚJ állapotú Givi doboztartómat és egy használt Givi Maxia I dobozom ...a dobozba 2 db zárt sisak belefér....
Elérhetőség az adatlapomon...

nem tudom belinkelni a pontos útvonalat. :/

A lényeg, hogy Budapestről mennék Makarskába.
Nem tudom, hogy milyenek az utak.
3 lehetőséget dob ki a viamichelin...
E65 , arra már párszor jártam. E73-E70 és van még az M5-E75....
Jártatok már ezeken az utakon?
Köszi
Innye , de nyomorék vagyok.... :)
Nem a jó a link....
Sziasztok...
lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb fórum, de hátha....
járt már valaki kb. ezen az útvonalon ?
http://www.viamichelin.com/web...|eur&indemnite=&carbcost=1.6&autoco
nso=6.8&villeconso=6&routeconso=5.6#idtitleroadsheet

mostanában mennék horvátországba vfr-rel és érdekelne, hogy milyenek a körülmények.
Igen. ott is voltam!
oké, majd írok.
Großglockner-en voltál?
az hibatlan,mert kb. husz km.-re vagyok tole :)
Kozmaxot Budapesten a Yamaha Worldben találod.
Kozmax,van ra lehetoseg,hogy ranezz mikor idod engedi?Nem tudom helyileg merre vagy es mennyi ido kell erre,csak ha meg tudjuk oldani jo lenne,ha olyan nyulna hozza,aki mar latott ilyet..
Nagy kínlódás közepette már meg lett jelölve filccel, ahol kotyogott, onnan húztunk rajta kb. 5-7 mm, és itt már finoman nyolcast ír le az első kerék. Nem kizárt, hogy valahol 0-7 mm között jó lesz félúton, de akkor meg nagyon kevésnek érzem a beállítás játékát.
Én beszereltem már belőle egy párat, de nem volt rá még panasz. A sajátomban pedig 100 ezer km-et bírt ki.
RMC-ből vettem az enyémet, márkáját nem tudom, de az volt ráírva made in japan.....és én elhittem és qva jó.