Ha nem jársz Pest felé, talán érte tudok küldeni, csak nem tudom mikor lenne neked alkalmas. Megérkezett a festék a motorhoz és már tűkön ülök, hogy ragyogjon megint a gép!
láncszerelő szerszámot akarok venni de nem tudom hogy nekem mi lenne jó.
elég nagy szórás van az árak között, nem akarok nagyon drágát venni.
csak saját használatra kell.
van ezzel kapcsolatba tapasztalata valakinek?
nem ezzel kell álítani, ezzel az oldalra billenést tudod állítani.
szervíz könyvet tölcsed le abban benne van mit hogyan lehet állítani, rajok alapján jobban megérted.
Meglestem aha!
Bocs, hogy nem küldtem válasz mailt, csak a felső szint (ahonnan fel tudok menni a padlásra az idomért) ki van adva, és az engedélyük nélkül nem akarok felmenni :)
Hamarosan lövök róla pár képet, aztán megoldjuk, hogy eljusson hozzád.
Sziasztok!
Elsö féktárcsa vásárlás elött állok.Valakinek van tippje ,hogy milyen legyen?
Scottpeterrel beszélgettünk ,hogy lehet megérné gyárit megvenni.Nem tudom mi legyen ha van valakinek valami pozítív észrevétele utángyártott tárcsákkal az kérem jelezze :D
Illetve még egy kérdés, eddig akármilyen utángyártottat néztem nem volt feltüntetve,hogy bal vagy jobb oldalra való!?Ha jól értelmezem elözö kommenteket akkor nagyon nem mindegy...Legtöbb oldalon azt irják ha elöl dupla tárcsa van rendelj 2db-ot :D http://www.hondapartshouse.com... ... ront-wheel
Itt fel van tüntetve külön, de nagy árkülönbséget sem nagyon tudom hova tenni :D
köszi a választ, ez volt a baj. kicsit túl bonyolítom mikor valami történik, mindig azt hiszem, hogy nagyon nagy gáz van.pedig dehogy.
a szivargyújtóra nincs valami ötleted, hogy hogyan legyen bekötve?
Szedi a lábát..... .Nem sokat gondolkodik ha rátekered a gázt....és NEM KELL VISSZAKAPCSOLGATNI....
Tartottam egy kicsit tőle.....mert azért nem egy kis növésű vas.....de szinte jobban manőverezhető mint egy VFR..( zsír ÚJ gumival próbáltam) Tehát KELLEMESET CSALÓDTAM..
De sajnos nekem még egyelőre drága....tehát marad a hosszában V4
Ma gurultunk egy kicsikét és összekötöttük a kellemeset a kellemessel azaz meglátogattuk a Tatabányai Yamaha kereskedést egy kis tesztvezetésre. Persze elkéstünk így már csak maradvány vasakkal tudtam gurulni......hát inkább nem mondok semmit róluk.....Soha nem fogom eladni a Viffert!
Kerékre jött a vtec Igaz nem így terveztem,és nem jött fel túlzottan,de engem igencsak meglepett.. Kigyórsítás,picsarisza,gáz kissé el,majd betapadás..
Mindenki nyaral...
vagy
iskolában van....
vagy
szenved az alergiától....?