Ma megváltam a VFR-től.
Igy maradt egy pár alkatrészem amit eladnék.
CBR 929 rugóstag Hyperpro rugóval + adapterrel
Kormány átalakító (nem LSL ,ABM) maszek!+ hosszabb bowdenek
Remus ovál alu dob.
Árakról érdeklődni mailban vagy telefonon lehet. Adatlapomon elérehtő a hirdetésem.
kérdezném,hogy a kerék leszerelhető tőle,vagy előbb a kipuf le,és utána a kerék?
később oldaldobozok beszerzésén is gondolkodok,ezek felszerelését nem akadályozza?
Nagyon jól néz ki, főleg, hogy a felnid is ezüst.
Nézd meg az adatlapomon az enyémet, nekem is fel van húzva a farokidom alá, egyáltalán nem bántja a műanyagot.
Mániákus dobozgyűjtő lettél? Vagy piros motoron soknak találod a piros dobozt? Netán nekem lesz karácsonyi ajándék, hogy a nagy túránkra legyen mibe pakolnom?
Tavaly vettem töltőt " Lidl edésön" .....az benne az érdekes, hogy akármilyen aksit teszünk rá,, akkor el kezdi tölteni, majd leáll kb. 3 másodper múlva és azt jelzi, hogy kész. Hát qvára hatékony?
ALDI-ban lehet kapni jó áron (3999Ft) csepptöltőt. Motorhoz és autóhoz is jó (0,8 - 3,8A-rel tud tölteni). Én ma beruháztam egyre, hogy a következő szezon ne az akkumulátor vásárlással kezdődjön.
Én azon ritka emberek közé tartozom, akinek tetszik a piros szín. Mert egy Honda legyen ugye piros, se a Suzi annak idején jó vétel volt és a racionalitás győzött a szépség felett.... így lett ő. Csak négyünknek már kicsi.
Igy maradt egy pár alkatrészem amit eladnék.
CBR 929 rugóstag Hyperpro rugóval + adapterrel
Kormány átalakító (nem LSL ,ABM) maszek!+ hosszabb bowdenek
Remus ovál alu dob.
Árakról érdeklődni mailban vagy telefonon lehet. Adatlapomon elérehtő a hirdetésem.