Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megváltam a VFR-től.
Igy maradt egy pár alkatrészem amit eladnék.
CBR 929 rugóstag Hyperpro rugóval + adapterrel
Kormány átalakító (nem LSL ,ABM) maszek!+ hosszabb bowdenek
Remus ovál alu dob.
Árakról érdeklődni mailban vagy telefonon lehet. Adatlapomon elérehtő a hirdetésem.
Azóta még nem kellett leszedni a kereket, de 5 perc alatt levehető a kipuff is. Oldaldobozon én is gondolkodom, de még nem néztem utána...
kérdezném,hogy a kerék leszerelhető tőle,vagy előbb a kipuf le,és utána a kerék?
később oldaldobozok beszerzésén is gondolkodok,ezek felszerelését nem akadályozza?
Nagyon jól néz ki, főleg, hogy a felnid is ezüst.
Nézd meg az adatlapomon az enyémet, nekem is fel van húzva a farokidom alá, egyáltalán nem bántja a műanyagot.
egy ilyen megvételén gondolkodom,szerintetek jól néz ki?
a farokidomnak nem lesz baja,hogy ilyen közel van hozzá?
Mániákus dobozgyűjtő lettél? Vagy piros motoron soknak találod a piros dobozt? Netán nekem lesz karácsonyi ajándék, hogy a nagy túránkra legyen mibe pakolnom?
Meg is.....itt van a garázsban....
Mi van a gyári oldaldobozokkal, amikkel fotóztad a vasat? Azt hittem azt akkor megvetted.
Oldaltáskák vagy dobozok? Ha dobozok ......akkor engem érdekel ....Küldj róla fotót... meg egy árat,elérhetőségem az adatlapomon
Szisztok, valakinek 800ashoz fejidom, elso fenyszoro, ora koruli plasztikak, oldaltaskak tartoval ? 2002-2006ig ha jol tudom.
V4 nyerte a Superbike világbajnokságot! A dolog szépség hibája, hogy nem Honda
Nem, van kijelzője.
Tavaly vettem töltőt " Lidl edésön" .....az benne az érdekes, hogy akármilyen aksit teszünk rá,, akkor el kezdi tölteni, majd leáll kb. 3 másodper múlva és azt jelzi, hogy kész. Hát qvára hatékony?
Nem a ledes verzsön?
Ezen is van lcd kijelző.
Talán kétéve lidlis abban volt LCD egérmozi is.
Azóta is a polcon van.
Te is vettél? Minden hapsi, aki ott volt rámart egy töltőre.
Ezen a töltőn mekkorát kaszál az aldi.
ALDI-ban lehet kapni jó áron (3999Ft) csepptöltőt. Motorhoz és autóhoz is jó (0,8 - 3,8A-rel tud tölteni). Én ma beruháztam egyre, hogy a következő szezon ne az akkumulátor vásárlással kezdődjön.
egyik givi, a két oldalsó pedig "no name" de jó minőségűek és állapotúak
Dobozok nem gyáriak, ha nem Givi
sziasztok! autóvásáárlás miatt eladóvá vált vfr 800 vtec-em!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az! 12 és feles platós!
De, hisz ez egy IFA!
Én azon ritka emberek közé tartozom, akinek tetszik a piros szín. Mert egy Honda legyen ugye piros, se a Suzi annak idején jó vétel volt és a racionalitás győzött a szépség felett.... így lett ő. Csak négyünknek már kicsi.