Sziasztok.
Tud valaki a 3.keruletben, vagy a környékén motorszervizt, vagy valakit aki foglalkozik Vfr javitassal? ( olaj, teloszimering, kuplung olaj csere)
Túl vagyok életem első nagy pályás pályázásán.....fantasztikus volt. Mindenkinek nagyon ajánlom, rengeteget tanultam a motoromról. 8000 Ft-ért majdnem 100 kilométert mehettem a ringen instruktorokkal. Augusztusban 5 alkalmat szerveznek, szerintem próbáljátok ki magatokat és a paripákat. Nagyon megéri!
Max. valahova belsővel.....Mert ez tömíteni tökéletesen NEM fog soha...Pont az a része sérült ahol tömítene...
Én nem tenném fel sehova....max. simson kategóriára...
Üdv mindenkinek!
Van egy VTEC-es üléspúpom, amitől szívesen megválnék, ugyanis nekem 800 FI van és nem VTEC, csak hát az eladó a neten úgy hirdette hogy 1998-2001-es VFR 800-hoz van, de hát mégsem ahhoz.... :)
Az üléspúpról annyit, hogy fekete matt színű, és van rajta egy ocsmány matrica, szóval egy újrafestés nem árt neki! (így vettem)
Én 8000 HUF-ért vettem még 1,5 éve, ennél természetesen olcsóbban adnám! :)
Akit érdekel írjon!
Sziasztok, egy gyors technikai kérdésem lenne, szóval hétvégére tervezünk egy nagyjából 1000 kilcsit motorkázni országon belül, viszont cimborám a veterán oldalkocsis gépsárkányával jönne, tehát a maximum sebesség amivel haladnánk ~60kmh, ez nekem a Vifferrel jelenthet gondod?, hogy gyakorlatilag 3.-ban kell végigmenni ezt a távot?
Köszönöm!
Tud valaki a 3.keruletben, vagy a környékén motorszervizt, vagy valakit aki foglalkozik Vfr javitassal? ( olaj, teloszimering, kuplung olaj csere)