Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Tud valaki a 3.keruletben, vagy a környékén motorszervizt, vagy valakit aki foglalkozik Vfr javitassal? ( olaj, teloszimering, kuplung olaj csere)
Ha jól emlékszem a 800-as púpnak nincs az a két hátsó-oldalsó füle
biztos hogy 750-re való? :/ nekem 800 FI van, ha arra jó lenne akkor azonnal venném! :)
Sziasztok!
Vfr 750-re(ha jól tudom) hibátlan üléspúp 5pénz
Sziasztok!Valakinek nincs véletlenül felesleges körmös kulcsa láncállításhoz?:D Esetleg rajza.. mert akkor a többit megoldom.
Üdv:Füli
Túl vagyok életem első nagy pályás pályázásán.....fantasztikus volt. Mindenkinek nagyon ajánlom, rengeteget tanultam a motoromról. 8000 Ft-ért majdnem 100 kilométert mehettem a ringen instruktorokkal. Augusztusban 5 alkalmat szerveznek, szerintem próbáljátok ki magatokat és a paripákat. Nagyon megéri!
Eladó a kipufogóm 20e ft-ért+3e ft az összekötő,750-re való.
Még van hely, 8 rugóért fel lehet menni a ringre és még oktatás is lesz!
Hring!
Főleg nem elsőnek...
Sok mindenen lehet spórolni, de a féken és a gumin nem szerintem
Max. valahova belsővel.....Mert ez tömíteni tökéletesen NEM fog soha...Pont az a része sérült ahol tömítene...
Én nem tenném fel sehova....max. simson kategóriára...
Lehet vele 60-al menni... amíg nem éred el a 160-at.
Szerintem agyérgörcsöt fogsz kapni, de hát kaland az élet... lesz miről mesélni :)
Ha valakit esetleg érdekel, eladó egy 120/70 ZR17 Metzeler Roadtec Z8 Interact gumi, 0 kilométeres futásteljesítménnyel, kis hibával a peremén... (Lásd kép) Gyártás: DOT1313. E-mail: lucifer0820@freemail.hu

Így van....
Kérjél kölcsön egy Simsont, az is bírja a 60-at simán, ne kínozd az öreglányt ezzel a "tempóval"
Üdv mindenkinek!
Van egy VTEC-es üléspúpom, amitől szívesen megválnék, ugyanis nekem 800 FI van és nem VTEC, csak hát az eladó a neten úgy hirdette hogy 1998-2001-es VFR 800-hoz van, de hát mégsem ahhoz.... :)
Az üléspúpról annyit, hogy fekete matt színű, és van rajta egy ocsmány matrica, szóval egy újrafestés nem árt neki! (így vettem)
Én 8000 HUF-ért vettem még 1,5 éve, ennél természetesen olcsóbban adnám! :)
Akit érdekel írjon!
Az eletbe nem lesz meg az ezres.
Haverod menjen jobbra, te meg balra. Vagy menj rollerrel. Egy marék MagneB6 ajánlott ehhez az ötlethez.
"Amíg kap olajat és benzint, kimegy a világból"
Kiegészítve:És haza is hoz. :-)
Támogatom! :-)
Ha esetleg kell 1 kis infó, vagy érdekel pár dolog, írj nyugodtan.
Sziasztok, egy gyors technikai kérdésem lenne, szóval hétvégére tervezünk egy nagyjából 1000 kilcsit motorkázni országon belül, viszont cimborám a veterán oldalkocsis gépsárkányával jönne, tehát a maximum sebesség amivel haladnánk ~60kmh, ez nekem a Vifferrel jelenthet gondod?, hogy gyakorlatilag 3.-ban kell végigmenni ezt a távot?
Köszönöm!
ez csak honda trikolorban szép :)
de abban brutál jól néz ki, 1-1ben cserélném a viffert rá.