+2 injector? Gondolom ez csak vicc akart lenni!?!?! :)
Eroben semmi változást nem erzekelek. :/
Az számít, hogy 20km t megyek általában( oda vissza 40)... Munkába es haza.
Mitől ehet sokat?. Azt tudom, hogy a vtec hasznalata kozben omlik bele a benzin, de ha nem hasznalom akkor is 7.....
Nem tudom, lehet, hogy van benne plusz két injektor.
Papásan a 7.2 szerintem k.va sok, 5.0-6.0 lenne a normál.
Van ennek a plusz fogyinak erőben mutatkozó oldala? Mert nekem hidegben amikor többet eszik, a hangja is morcosabb, és a harapóssága is érezhetően jobb. Igaz, többet is kér százon...
Nekem a 8 csak akkor ha hidegben (15 fok alatt) tépem neki... akkor felmegy 7.5-8.5 közé.
Amúgy 5.5-6.5 között járkálok vele, függően mennyire sietek.
Bár egyszer már voltam 5 alatt is :) autópályán 120-130, hasalva a tankon :)
5,5 alatt? Na neeeeeee.....
En altalaban 125 körül megyek, ami kb 5500rpm. És igy szokott lenni 7- 7,5.
Beavatkozás alatt mit értesz, miket szoktak csinálni? Az enyemben csak 43000 van.
Nekem a fogyi 4,8-7,0-ig terjed. 100 körüli sebességgel próbálj menni kb 200 km-t, abból kell kiindulni. Ha nem lesz 5,5 alatt, be lehet avatkozni. Az enyém '03 Vtec 95000! km-rel. 100-ig 2 személlyel 4,9 a 7 liter autópályán 7000 ford. környékén.
Biztos már 100x elhangzott ez a kérdés, de nektek mennyit eszik a Vtec? (2003)
Én 7,5 alá nem nagyon tudom levinni.....
Sok helyen olvastam, hogy 6körül esznek ezek a gépek.
Tudom, hogy nagyon kéz függő, de ha normálisan, nyugisan, papásan megyek vele, akkor pl. 7,2 , ha néha néha húzom is neki, akkor 7,5-8....
Köszi.
Sajnos nem jött össze a külföldi túra, úgy hogy még csak 3000 körül járok....De Sikonda oda-vissza szerintem lesz 600. És még szeptemberben össze kell hozni egy Lilafüredi Bükki átmenős kanyart.
Eroben semmi változást nem erzekelek. :/
Az számít, hogy 20km t megyek általában( oda vissza 40)... Munkába es haza.
Mitől ehet sokat?. Azt tudom, hogy a vtec hasznalata kozben omlik bele a benzin, de ha nem hasznalom akkor is 7.....
Papásan a 7.2 szerintem k.va sok, 5.0-6.0 lenne a normál.
Van ennek a plusz fogyinak erőben mutatkozó oldala? Mert nekem hidegben amikor többet eszik, a hangja is morcosabb, és a harapóssága is érezhetően jobb. Igaz, többet is kér százon...
Amúgy 5.5-6.5 között járkálok vele, függően mennyire sietek.
Bár egyszer már voltam 5 alatt is :) autópályán 120-130, hasalva a tankon :)
En altalaban 125 körül megyek, ami kb 5500rpm. És igy szokott lenni 7- 7,5.
Beavatkozás alatt mit értesz, miket szoktak csinálni? Az enyemben csak 43000 van.
Biztos már 100x elhangzott ez a kérdés, de nektek mennyit eszik a Vtec? (2003)
Én 7,5 alá nem nagyon tudom levinni.....
Sok helyen olvastam, hogy 6körül esznek ezek a gépek.
Tudom, hogy nagyon kéz függő, de ha normálisan, nyugisan, papásan megyek vele, akkor pl. 7,2 , ha néha néha húzom is neki, akkor 7,5-8....
Köszi.
Vasárnaponként ráérek általában..De Ti mindig szombaton gurultok..
De állandóan melózol...
Nem igazán látom tovább értelmét....
Motorozgattam már egyedül.....de...
E-L-A-D-Ó a vas....
itt a VÉGE...........