Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Detto
Az a drótkötél az sisak zár szerintem.
na erre kíváncsi vagyok.... Sajnos nekem nincs olyan kis füzetem, amiben ez le van rajzolva.
( Scannelni esetleg valaki azt az oldalt? )
Nekem még arra sem sikerült rájönnöm, hogy a szerszámosban mi lehet az a kis drótkötél a két végén hurokkal és a müanyaggal bevonva.
Asszem velünk szarul járnál....nem véletlenül van benne a Guiness Rekordok Könyvében benne a paripa, mint a legmegbízhatóbb vas az összes közül. Az megint más ha vki perecel......de remélem közülünk senki nem fog
Üdv vfr-sek ;)

Érdeklődnék h mennyire lenne kereslet vfr 750-800 bontott cuccokra? Tudnek parat hozni kintrol torottet jo aron! Tehat az alkatreszt is jo aron tudnam adni es termeszetesen csak korrekt eljarassal!
ha van gyári szerszám készleted akkor abból össze lehet állítani egy kitámasztót de én még nem jöttem rá hogy pontosan hogyan kell pedig legoztam vele egy darabig.
szervízkönyvbe le van rajzolva.
Belevaló még nincsen megvéve! Állítólag jól ki kell tömni, így ha felfekszik a kijelző nem gáz. Van cimbim akinek ilyen van és szereti
Volt egy Sv-m, ahhoz pl. volt egy gyári kis kitámasztó pálca a szerszámosban....
Kár, ehhez nincs semmi.
A fóliája nem csillog annyria, hogy ne lásd a gps-t?
10 centi széles léccel.
én egy bottal
Én ezt vettem télen.
Sziasztok.
Ti mivel szoktátok kitámasztani a tankot, pl. legszuro csere eseten?
Írtam mailt!
Van egy freemail-es email a profilomban, a freemail helyére gmail-t írj, és küld el a címed.
Sajnos ebben nem vagyok biztos de szerintem jò RC36II ès az fi nem hiszem ,hogy eltèr. :)
Srácok, milyen gps tartót ajánlotok egy vtec-re? Tankra tapadós kizárva, mert ott tanktáska van túrákon, szóval mindenképp a komrányra kell valahova. Ebay-en a legtöbb, amit látok az csőkormányra való. Köszi a segítséget!
Fi-é jó hozzá?
Valaki lenne olyan kedves és körberajzolná a lánc állító kulcsát bescannelné nekem és elküldené az rfuelek@gmail.com címre:D
please
Köszönöm szépen......
Sárkány Gábor 06-20-922-80-08. Bp. XIX. ker. Jáhn F. utca akármennyi.
Legkozelebb szerintem megyek en is. :)
Mar regota szeretném kiprobalni a pályázat, de ugy tudtam hogy kotelezo a borruci, nekem pedig csak cordura ruhám van.
Tudsz adni elerhetoseget a szerelohoz?
A bőrruha jelen esetben nem kötelező, csak a teljes ruházat. 8 rugóba kerül a történet. A facebook-on jelöld be ismerősnek a teszmotor.hu-t és nézegesd a honlapot. Ha nem kötelező a 3-ban én Kispesten tudok egy megbízható szerelőt.
Mik a feltetelek, hogy gurulhassak a ringen?