Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160 000 csak a benzin oda vissza
a következőn keresztül: AP-7 29 óra
3 221 km28 óra forgalom nélkül · Forgalom mutatása

ennyi a Bp-Segres távolság csak oda.......
Ez az útvonal engem is érdekel, jövő tavasszal összehozzuk!
Mióta leszereltem tök jól elvagyok :)
Elmúlt a szem-rángásom, nyugodt vagyok, minden éjszakám itthon töltöm ha akarom, voltam a bolygó másik oldalán, és megyek is vissza, az a kemény 100-110ezer nekem nem ér(t) annyit, hogy ott maradjak.
Pár kolléga hiányzik, meg a vonulások nagyon, de az az egész baromság ami jött a bakondi érával, na az nem.
Jól vagyok én így :)
Sajnos nagyon sokan vannak igy ezzel. :/
Már csak voltam, hál' Istennek.
Mint láthattad, elég borsos áron hirdettem meg, gondoltam, hogy senki nem fog hívni, de sebaj.
Ha valaki ennyiért elvinné, akkor néznék egy fiatalabbat.

Gumi ügyben van valami infó?
Ok....
Egyébként ...Árulod a motort..?
Mi az oka?
Köszönöm! Küldtem levelet az adatlapodon szereplő email címre!
most látom csak a képeid!
fireman?
vigyázz, szavadon foglak :)
majd jövőre..... ;)
ha lesz elég zseton Sagres.... kicsit más kategória, de bízom benne, hogy összejön .
már 3-4 éve szeretném, de sajnos szegény vagyok mint a templom egere. (örülök, hogy ilyen géppel gurulhatok)
1x biztos.
ha még idén lesz még valami gurulás én benne vagyok. Már csak gumi kell.... :D
ezerötöt szoktam kapni :DDDDDDDDD
Nagyon köszi.
Arra mi van?
Van egy töröttem, ha jól emlékszem pont az a része az ép ami neked törött... ha tudsz egy jó műanyagost, akkor összerakja a kettőből.
Érdekel?
Ez már nem semmi koma!
Zuglóban van egy használ német gumikereskedő, a facebookon pestimotoros.hu néven futnak, én náluk vásárolok.
Bakker....szólhattál volna..
Már vagy 3 éve tervezgetek egy ilyen túrát.....Csak hát nincs kivel.....
Metzeler Z8.....180/55x17....Holnap megkérdezem mennyi az ára....
Kb 13-15e Ft szokott lenni....szereléssel....
Ha jól emlékszem 2012-es DOT-os...
Azért ...kicsit több pálinka kell az én " lelkemnek" ...hogy rá tudjon valaki beszélni valamire..
Nem tudom....még nem döntöttem......
Meg "dunát lehet most rekeszteni" a VFR 800-akkal....annyi van hirdetve.Van választék most böven..tehát kicsi is az esély , hogy el is keljen...
Es meg nem voltal az olaszoknal.
hosszúúúúú :)
A fenekemnek kicsit sok volt, az utolsó nap kb. 70-80km.-ként kellett megállnom pihenni.
Nem tudok fogni a jobb kezemmel. :/ Lehet, hogy megerőltettem.
A moci hibátlanul muzsikált, mint mindig. Igaz 0-ra kopott a hátsó guma, még szerencse, hogy nem futottam bele rendőrökbe.
(jut eszembe tud valaki olcsó gumit?)
Budapestről indultam, lementem Donja Vraca-ig ahol elkapott az évszázad vihara, (no esőruha ) így ott szunyáltam. Reggel irány Sarajevo-ig, onnan Mostar, majd át Horvátországba, Makarskán át, végig a parton, Okru Gornijig ahhol aludtam 1et. Reggel tovább a parton Senj-ig, Zagrab és onnan pályán jöttem hazáig.
Boszniában az E73-as út a Bosna folyó mellett megy, szinte végig. Eszméletlen gyönyörű az út, a táj , a folyó, a minden.
Egész jó volt az út minősége, kanyargós, és rengeteg rendőr.
5,4l lett az átlag....
A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam, bármikor megismételném, ha tehetném, és mindenkinek ajánlom ezt az útvonalat. Bosznia nagyon olcsó volt, míg a Horvátok drágák, legalábbis az én pénztárcámhoz mérten.
És milyen volt?
Sziasztok!
Szükségünk lenne egy Honda vfr 800 fi fejidomra! Árban megegyezünk, Budapest és környéke előnyben! Előre is köszi