Mióta leszereltem tök jól elvagyok :)
Elmúlt a szem-rángásom, nyugodt vagyok, minden éjszakám itthon töltöm ha akarom, voltam a bolygó másik oldalán, és megyek is vissza, az a kemény 100-110ezer nekem nem ér(t) annyit, hogy ott maradjak.
Pár kolléga hiányzik, meg a vonulások nagyon, de az az egész baromság ami jött a bakondi érával, na az nem.
Jól vagyok én így :)
Mint láthattad, elég borsos áron hirdettem meg, gondoltam, hogy senki nem fog hívni, de sebaj.
Ha valaki ennyiért elvinné, akkor néznék egy fiatalabbat.
vigyázz, szavadon foglak :)
majd jövőre..... ;)
ha lesz elég zseton Sagres.... kicsit más kategória, de bízom benne, hogy összejön .
már 3-4 éve szeretném, de sajnos szegény vagyok mint a templom egere. (örülök, hogy ilyen géppel gurulhatok)
1x biztos.
ha még idén lesz még valami gurulás én benne vagyok. Már csak gumi kell.... :D
Bakker....szólhattál volna..
Már vagy 3 éve tervezgetek egy ilyen túrát.....Csak hát nincs kivel.....
Metzeler Z8.....180/55x17....Holnap megkérdezem mennyi az ára....
Kb 13-15e Ft szokott lenni....szereléssel....
Ha jól emlékszem 2012-es DOT-os...
Azért ...kicsit több pálinka kell az én " lelkemnek" ...hogy rá tudjon valaki beszélni valamire..
Nem tudom....még nem döntöttem......
Meg "dunát lehet most rekeszteni" a VFR 800-akkal....annyi van hirdetve.Van választék most böven..tehát kicsi is az esély , hogy el is keljen...
hosszúúúúú :)
A fenekemnek kicsit sok volt, az utolsó nap kb. 70-80km.-ként kellett megállnom pihenni.
Nem tudok fogni a jobb kezemmel. :/ Lehet, hogy megerőltettem.
A moci hibátlanul muzsikált, mint mindig. Igaz 0-ra kopott a hátsó guma, még szerencse, hogy nem futottam bele rendőrökbe.
(jut eszembe tud valaki olcsó gumit?)
Budapestről indultam, lementem Donja Vraca-ig ahol elkapott az évszázad vihara, (no esőruha ) így ott szunyáltam. Reggel irány Sarajevo-ig, onnan Mostar, majd át Horvátországba, Makarskán át, végig a parton, Okru Gornijig ahhol aludtam 1et. Reggel tovább a parton Senj-ig, Zagrab és onnan pályán jöttem hazáig.
Boszniában az E73-as út a Bosna folyó mellett megy, szinte végig. Eszméletlen gyönyörű az út, a táj , a folyó, a minden.
Egész jó volt az út minősége, kanyargós, és rengeteg rendőr.
5,4l lett az átlag....
A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam, bármikor megismételném, ha tehetném, és mindenkinek ajánlom ezt az útvonalat. Bosznia nagyon olcsó volt, míg a Horvátok drágák, legalábbis az én pénztárcámhoz mérten.
3 221 km28 óra forgalom nélkül · Forgalom mutatása
ennyi a Bp-Segres távolság csak oda.......
Elmúlt a szem-rángásom, nyugodt vagyok, minden éjszakám itthon töltöm ha akarom, voltam a bolygó másik oldalán, és megyek is vissza, az a kemény 100-110ezer nekem nem ér(t) annyit, hogy ott maradjak.
Pár kolléga hiányzik, meg a vonulások nagyon, de az az egész baromság ami jött a bakondi érával, na az nem.
Jól vagyok én így :)
Ha valaki ennyiért elvinné, akkor néznék egy fiatalabbat.
Gumi ügyben van valami infó?
Egyébként ...Árulod a motort..?
Mi az oka?
fireman?
majd jövőre..... ;)
ha lesz elég zseton Sagres.... kicsit más kategória, de bízom benne, hogy összejön .
már 3-4 éve szeretném, de sajnos szegény vagyok mint a templom egere. (örülök, hogy ilyen géppel gurulhatok)
1x biztos.
ha még idén lesz még valami gurulás én benne vagyok. Már csak gumi kell.... :D
Érdekel?
Már vagy 3 éve tervezgetek egy ilyen túrát.....Csak hát nincs kivel.....
Metzeler Z8.....180/55x17....Holnap megkérdezem mennyi az ára....
Kb 13-15e Ft szokott lenni....szereléssel....
Ha jól emlékszem 2012-es DOT-os...
Nem tudom....még nem döntöttem......
Meg "dunát lehet most rekeszteni" a VFR 800-akkal....annyi van hirdetve.Van választék most böven..tehát kicsi is az esély , hogy el is keljen...
A fenekemnek kicsit sok volt, az utolsó nap kb. 70-80km.-ként kellett megállnom pihenni.
Nem tudok fogni a jobb kezemmel. :/ Lehet, hogy megerőltettem.
A moci hibátlanul muzsikált, mint mindig. Igaz 0-ra kopott a hátsó guma, még szerencse, hogy nem futottam bele rendőrökbe.
(jut eszembe tud valaki olcsó gumit?)
Budapestről indultam, lementem Donja Vraca-ig ahol elkapott az évszázad vihara, (no esőruha ) így ott szunyáltam. Reggel irány Sarajevo-ig, onnan Mostar, majd át Horvátországba, Makarskán át, végig a parton, Okru Gornijig ahhol aludtam 1et. Reggel tovább a parton Senj-ig, Zagrab és onnan pályán jöttem hazáig.
Boszniában az E73-as út a Bosna folyó mellett megy, szinte végig. Eszméletlen gyönyörű az út, a táj , a folyó, a minden.
Egész jó volt az út minősége, kanyargós, és rengeteg rendőr.
5,4l lett az átlag....
A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam, bármikor megismételném, ha tehetném, és mindenkinek ajánlom ezt az útvonalat. Bosznia nagyon olcsó volt, míg a Horvátok drágák, legalábbis az én pénztárcámhoz mérten.
Szükségünk lenne egy Honda vfr 800 fi fejidomra! Árban megegyezünk, Budapest és környéke előnyben! Előre is köszi