Srácok! Ki milyen kormány nyakcsapágy márkát preferál? Én kicseréltettem enyémben egy utángyártott kúpgörgősre, ami PROX márkájú. Ez akkora fos, hogy nem lehet jól beállítani. Már 4x vagy 5x próbálta meg a szerelő, de két állapotot lehet belőle kihozni: kotyog vagy túlhúzás jeleit mutatja, tehát kacsázik a motor, ami főleg lassú haladásnál feltűnő.
Az a baj, hogy 1001 oka lehet.....viszont ne hagyd így és minél előbb találd meg az okát....nem lesz egyszerű.....pont ezek az elektromos hibák a legxopatósabbak, amikor hol jó hol meg nem.
szia.nem,nem vilagit.es a hiba utan olyan,mint ha semmi nem tortent vele.van ezekbe diag csatlakozo?most beszeltem szerelovel,valami piros csatit emlitett az ules alatt negy szal vezetekkel.. de otlete sincs sajnos :(
Gyenge pontok:
- benzin nélkül nem megy
- földúton 100 felett már egy kicsit bizonytalan
- cross gumival szarul lehet vele szerpentinezni
- 4 személlyel már kicsit szűkös a hely, de még elfér egy fagyasztóláda is akár.......
Hello! VFR-esek!
Vfr800 fi-t szeretnék venni.
Miket nézzek meg a szokásos dolgokon kívül vásárláskor?
Vannak gyenge pontja(nem elfogultan válaszolni :))?
kis segítséget kérnék tőletek,mert egy eddig nem tapasztalt hiba jött elő a 800as fi-mnél.
hétvégi elég hosszú gurulás alatt észleltem,hogy menet közben folyamatos egy állásban tartott gáz mellett mint ha kihagyott volna a motor.mint mikor pillanatokra kihagy a gyújtás.ha odahúztam neki semmi baja.az egyik kanyarodásnál le is állt,de pöccre indult is és mint ha nem történt volna semmi működött.aztán városban lámpánál állva alapjáraton járt és ismér leállt.megint pöccre indult..
találkozott már valaki ilyen hibával?2000 FI 800 VFR
Bocsi a késői válaszért de nem voltam itthon.
Karbont nem csinálok csak üvegszálast!
Ha esetleg kellene akkor a
basi2(kukac)citromail.hu
ra irj.
Itt jártam
Nekem pl egy időben ha csak hozzá értem leállt! Aztán WD 40 tisztítás és OK lett!
- benzin nélkül nem megy
- földúton 100 felett már egy kicsit bizonytalan
- cross gumival szarul lehet vele szerpentinezni
- 4 személlyel már kicsit szűkös a hely, de még elfér egy fagyasztóláda is akár.......
más hirtelen nem jut eszembe....
Vfr800 fi-t szeretnék venni.
Miket nézzek meg a szokásos dolgokon kívül vásárláskor?
Vannak gyenge pontja(nem elfogultan válaszolni :))?
kis segítséget kérnék tőletek,mert egy eddig nem tapasztalt hiba jött elő a 800as fi-mnél.
hétvégi elég hosszú gurulás alatt észleltem,hogy menet közben folyamatos egy állásban tartott gáz mellett mint ha kihagyott volna a motor.mint mikor pillanatokra kihagy a gyújtás.ha odahúztam neki semmi baja.az egyik kanyarodásnál le is állt,de pöccre indult is és mint ha nem történt volna semmi működött.aztán városban lámpánál állva alapjáraton járt és ismér leállt.megint pöccre indult..
találkozott már valaki ilyen hibával?2000 FI 800 VFR
Karbont nem csinálok csak üvegszálast!
Ha esetleg kellene akkor a
basi2(kukac)citromail.hu
ra irj.
Itt jártam
Kiégett a vtecemben a fényszórójaban az izzó. H7 kell bele?
Majd ha így szállok le.