Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok béna...
Tessék.
1000 hála, holnap próba.....
Köszönöm.
Van ilyen kulcsom xD
bazmeg' hogy én ezen mennyit gondolkodtam, hogy mi a fa.zra jó, ne tudd meg :DDD
KÖSZ :D
Viszont a láncfeszítő kulcsom eltűnt :D
Lepippantom magam...
Ha jól rémlik, az Fi-ben 24Nm? Legalábbis ez rémlik, de ez nagyon távoli emlék, kozmax tudna erre friss infót adni.
Nem tudok segíteni, sajnálom...
Kérdésemre nem tudod a választ véletlenül?
Értem főnök..
Meglesz főnök...
Attól még ferde, igazítsd meg.
Ne kötözködj.......!
GYÁÁÁÁÁÁRI....
Srácok, egy vtec esetében mekkora nyomatékkal kell meghúzni a kormánynyak csapágyat? Köszi!
Csámpás hátsó prizmád! Más hibát nem találtam!
Ha a szelephézag -állítási lehetőségre gondolsz.....akkor "szerintem" lapkás....
Remélem megtalálod a fotón, hogy az enyémen hol van....
Én így vettem ...olaszból....
.....és ha megkérhetlek ( kérhetünk) TÖLTSD KI AZ ADATLAPOD.....Köszi...
Jól meggondoltad a bukógomba kérdést? Mert szerintem többet árt mint használ.....
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni bukógomba ügyben. Vfr 800 vtec-hez keresek bukógombát,illetve olyan képeket is megköszönnék, amin látni, hogy ti hova szereltetek fel bukógombát.
Vagy túl nagy, vagy nem jó a formátuma persze ezt nem közli velünk a fórummotor.
Szép napot!

Kérdeznélek titeket,hogy a vtec szelepvezérlésénél,lapkás,vagy hirdrotőkés megoldást alkalmaznak?
nem engedi felrakni a képet.
Felcsillant a szemem mikor ezt írtad, de hiába kerestem a gyári szerszámok között, gondolom valamelyik volt tulaj már elhagyta.
Nekem nincs ilyenem.. Esetleg tudnál csinálni fotót, vagy scannelni?
v-tec szerízkönyvben ez a rajz van.
Nekem annyira ütött az első fék, hogy a vizsgán majdnem meghúztak. Kiderült, hogy a kormány csapágy vacakol, beállítás után ugyan nem lett tökéletes, de műxik. Fékezéskor kicsit rángat...
Reméltem, hogy nem a tárcsa, mert az egy százas mínusz...
Megjárattam a paripát a ringen, többször fékezve 200-ról és nem ütött sem a fékkar sem a kormány nem rángatódzott. Tudom milyen volt előtte és milyen most. Műszerek azt mutatták, hogy xar, de nem értem miért, ha már nincsen vele baj. Az új rohadt drága, de honnan tudjam, hogy a bontott szintén nem gáz, nem fog ütni?
Neked pl egy féktárcsa jó lenne ha emlékeim nem csalnak :P
Nekem meg egy segédváz... például.