Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvolt az első nagyobb túrám a Vtec-el.. 1700km. 3 nap.
A Vtec-nél is egyszerre a két gombot kell hosszan nyomni...
Szia,oké kösz megpróbálom.
Nyomd egyszerre a két gombot. Nálunk így van az fi-in. Vagy gyere el VFR találkozóra és kapsz mindenre választ.
Sziasztok.
Nem régen vettem egy 2oo4-es 800-as viffert,nagyon tetszik a gép,de nem tudom beállìtani az órát,ha valaki leìrná részletesen ,hogy kell beállítani,örök hálám üldözné.Előre is köszi.Esetleg magyar nyelvű használati útmutatót lehet valahonnan letölteni,szerezni?Köszi.
Sziasztok.
Én próbáltam beszélni Sanyi lelkével és remélem hatottam rá egy kicsit. Szeretném megjegyezni, hogy jól sikerültek a képek....főleg az utolsó képen látható gyönyörűség! Érthető hogy róla külön fotó is felkerült ide...
És meggondoltad már magad az eladással kapcsolatban?
Egy pár fotó...
Még jóó .....hogy jól sikerült.....OTT VOLTUNK.....
Véget ért a Sikondai VFR találkozó. Nagyon jól sikerült, az eső is csak éjjele esett.
Nem kell mindig nyélgázon gyorsítani!
Ahogy Fullmoon mondja...B69-es út Ausztria...majd ha jól emlékszem Lavamund után Szlovénia felé..
Végig dél Ausztrián a 69-esen majd tovább végig a határ mellett. Mi igy mentünk és fantasztikus élményben volt részünk.
sziasztok
valaki járt mát Szlovéniába Bledbe? tudnátok ajánlani valami jó kis utat, hogy merre érdemes menni?
köszi
Isten nyugosztalja..
Az kiváló
Ugy latszik velem volt a baj.....
95-105 közötti tempoban , pályán, 1 személy, szakadó esőben 4,7 liter/100km.
Ez jo ugye?
5.5-6 Liter.........túratempóban 90-110között...
Szörnyű tragédia, legyen neki könnyű a föld. Így elég nehéz megítélni, nem sok maradt a motorból....
Átlagtempó 120-130,,.Előzéseknél szoktam használni,de van,hogy tempósabban (közlekedek) 150-170 között,olyankor tuti 7 fölött eszik,de azt nem tudom mennyivel,mert olyankor nem veretem hosszútávon.Mondom nagy átlagban 5.1-6 között fogyazst..Nem tudom a tiéd miért annyi
Omv-nel szoktam.holnap lenezek balcsira 100zal. Kíváncsi vagyok....
Zoli, ne az Auchan kúton tankolj! Ha túrázunk, én vtec műkösése alatt maradok. Ha sokat megy 6700 felett, akkor tud zabálni.
Nálad átlag tempó? Hasznaljatok a Vtec -e t?