Sziasztok.
Nem régen vettem egy 2oo4-es 800-as viffert,nagyon tetszik a gép,de nem tudom beállìtani az órát,ha valaki leìrná részletesen ,hogy kell beállítani,örök hálám üldözné.Előre is köszi.Esetleg magyar nyelvű használati útmutatót lehet valahonnan letölteni,szerezni?Köszi.
Sziasztok.
Én próbáltam beszélni Sanyi lelkével és remélem hatottam rá egy kicsit. Szeretném megjegyezni, hogy jól sikerültek a képek....főleg az utolsó képen látható gyönyörűség! Érthető hogy róla külön fotó is felkerült ide...
Átlagtempó 120-130,,.Előzéseknél szoktam használni,de van,hogy tempósabban (közlekedek) 150-170 között,olyankor tuti 7 fölött eszik,de azt nem tudom mennyivel,mert olyankor nem veretem hosszútávon.Mondom nagy átlagban 5.1-6 között fogyazst..Nem tudom a tiéd miért annyi
Nem régen vettem egy 2oo4-es 800-as viffert,nagyon tetszik a gép,de nem tudom beállìtani az órát,ha valaki leìrná részletesen ,hogy kell beállítani,örök hálám üldözné.Előre is köszi.Esetleg magyar nyelvű használati útmutatót lehet valahonnan letölteni,szerezni?Köszi.
Sziasztok.
valaki járt mát Szlovéniába Bledbe? tudnátok ajánlani valami jó kis utat, hogy merre érdemes menni?
köszi
95-105 közötti tempoban , pályán, 1 személy, szakadó esőben 4,7 liter/100km.
Ez jo ugye?