Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan mint a Viffer....egy fogalom a saját kategóriájában. Amíg kap olajat és benzint, kimegy a világból.......még az olyan szar utakon is mint amelyek nálunk találhatóak 95%-ban.....
Hát ezt mondom...közel 20éves..és közel 1 milla...
..Én meg erősssen gondolkodom egy Afrikán...
Csak rohadt drágák....és nem nagy a választék..
Ma kipróbáltam a legújabb FZ8S-t.......mindenféle csoda extrákkal megtűzdelve.......ezt csak azért írtam mert jelezném Basinak, hogy biztos, hogy nem adom el a Viffert, mert nem voltam tőle egyáltalán elájulva. Jó-jó meg tök új meg minden, de nem cserélném le akkor sem az öreglányt.
Nem szeretnék offolni, küldtem egy mailt (a hirdetéseden keresztül).
Igen,azt szeretnék, de a sor 3 tól sem ódzkodom.
Ha megmarad az sem baj. Elégedett vagyok vele.
Szia Basi!
Mit szeretnél helyette? Visszatérsz a Kawához?
köszi a tippet
köszi . a bubis plexi nem tetszik az fi-n . az mra-nak az a fajtája teszik aminek a plexi felő részén van egy szélterelő plexi
Ezt az egyik "Klubtársunk" árulja...
Esetleg ha érdekel
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
rendben, nekem mindenkép kell.
Lesz ám.
Majd dobok képet róla.
az a sárvédő engem is érdekel hogy milyen lett a másolata.
lesz belőle sorozast gyártás?
Szuper..Jól tettétek...
Mi Pünkösdkor majd megfóttünk a bőrruhában.....
akármelyik wingrack (2) konzolt megveheted.
csak a típus-specifikus felszerelő kitet kell levadásznod a netről, de a vtec-hez jóval nagyobb esélyed van szerezni, mint az Fi-hez.
Sziasztok!
Segítsetek nekem !

Használt oldaldoboztartó konzolt keresek VFR 800 Vtec 2003 -hoz, de ha valaki tudna Wingrack-ot vagy hasonlót, az is érdekelne.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Még nem tettem fel. Nincs lefújva!
Nééééd' mán', basi úrnak lett kép a profilján a vifferről :D Szép darab, de hun' a sárvédő?
Ma beletekertünk a gumikba 330 km-t. Csesznek, Bakonybél volt a végállomás. Nagyon jó motoros idő volt, se nem meleg se nem hideg, olyan tökéletes.
Látod ez (sem) nem tudtam
Kérdezd meg tulajt, hogy kiszerelte be? és mi alapján? Ha csak úgy bele lett téve, akkor gyakorlatilag csak ronthattak a helyzeten. De egy jól beállított az nagyszerű. Tapasztalt ember Kb 3-4 fékpadi mérésből szinte jóra betudja állítani. Persze ez ugyan ennyi karbi szét-összét jelent.
Ha figyeltek rá akkor nyugodtan megvehető, ennyi kilométerrel
Az enyimben kétszer ennyi van meg egy kicsii