Olyan mint a Viffer....egy fogalom a saját kategóriájában. Amíg kap olajat és benzint, kimegy a világból.......még az olyan szar utakon is mint amelyek nálunk találhatóak 95%-ban.....
Ma kipróbáltam a legújabb FZ8S-t.......mindenféle csoda extrákkal megtűzdelve.......ezt csak azért írtam mert jelezném Basinak, hogy biztos, hogy nem adom el a Viffert, mert nem voltam tőle egyáltalán elájulva. Jó-jó meg tök új meg minden, de nem cserélném le akkor sem az öreglányt.
akármelyik wingrack (2) konzolt megveheted.
csak a típus-specifikus felszerelő kitet kell levadásznod a netről, de a vtec-hez jóval nagyobb esélyed van szerezni, mint az Fi-hez.
Kérdezd meg tulajt, hogy kiszerelte be? és mi alapján? Ha csak úgy bele lett téve, akkor gyakorlatilag csak ronthattak a helyzeten. De egy jól beállított az nagyszerű. Tapasztalt ember Kb 3-4 fékpadi mérésből szinte jóra betudja állítani. Persze ez ugyan ennyi karbi szét-összét jelent.
Ha figyeltek rá akkor nyugodtan megvehető, ennyi kilométerrel
Az enyimben kétszer ennyi van meg egy kicsii
ehun vagyol egy.
Csak rohadt drágák....és nem nagy a választék..
Ha megmarad az sem baj. Elégedett vagyok vele.
Mit szeretnél helyette? Visszatérsz a Kawához?
Esetleg ha érdekel
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
ha még nem sikerült volna szerezned
Majd dobok képet róla.
lesz belőle sorozast gyártás?
Mi Pünkösdkor majd megfóttünk a bőrruhában.....
csak a típus-specifikus felszerelő kitet kell levadásznod a netről, de a vtec-hez jóval nagyobb esélyed van szerezni, mint az Fi-hez.
Segítsetek nekem !
Használt oldaldoboztartó konzolt keresek VFR 800 Vtec 2003 -hoz, de ha valaki tudna Wingrack-ot vagy hasonlót, az is érdekelne.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha figyeltek rá akkor nyugodtan megvehető, ennyi kilométerrel
Az enyimben kétszer ennyi van meg egy kicsii