Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem Én, hogy benzin, de mitől megy ...

... de mi jó benne, miért érdemes megvenni ?
Igen! Mert JÓ.
Sziasztok !

Érdeklődnék. 1998 - 2000 évjáratú VFR-t érdemes venni ?
Miért ?
olajat meg szűrőt már én is megvettem.
hol csinálják a rugóstag felújítást?
Most: központi rugós tag felújítása, olaj- és szűrő csere, kuplung-fékolaj csere, duda csere (mert bexart és olyan hangot ad mint egy éces kecske utolsó 3 másodpercében), első gumi csere. Aztán első fékbetét garnitúra majd a februári fizuból, a decemberiből meg ülésátalakítás. Ez kb 1 000 000 000 0000 0000 Ft-ból meg is lesz...
nekem is szét kell majd aprítani de még menni akarok vele amíg nincsen hideg.
mit kell rajta cserélni?
Átgondoltam a dolgokat és idén már most felkészítettem a vasat tavaszra szép fokozatosan. A szerelőmnek is most kevesebb a munkája és tavasszal meg már csak rá kell ülni és gyí!
De szép paripa:
750
Ha csak az orrát látnám logó nélkül simán azt mondanám, hogy Hyosung.
A kipufogódob is eléggé igénytelen... A "nagy" tesótól jöhetett volna és jobban érvényesülne az egyoldalas lengővilla optikai hatása...
a formálya egész jó csak az első lámpát nagyon elcseszték, azért kipróbálnám.
mért lett kevesebb a nyomaték?
A fél oldalas lengőkart leszámítva tiszta CBR... nem bejövős. Tiszta rizsrakéta kinézete van. Nekem hiányzik a tömeg látszata, ami a korábbi VFR-eknek megadta a túragép kinézetet. 2 gyári oldaldobozzal már jobban nézne ki
Helyesen...itt az ÚJ 800-as!
Itt az 800-as!
VFR800
Vélemény?
Köszönöm!
A profilját megtekintve, a hirdetései alatt van elérhetőség.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
06-20-770-0318
Sziasztok!
"motoroskrisz" kollégát ,vagy elérhetőségét szeretném ,ha valaki esetleg tud róla.
Köszönöm.
H vki esetleg majd hall egy olyan szoknyás sportkesztyűről amely XL-es méret, fehér-fekete-piros színek akármelyikéből áll, nyugodtan szóljon, mert sajnos cserélni kell azt is télen. (max 15 -ig) Kösz srácok!
üdv.VFR 800-rc 46 hoz van eladó üléspúpom-14.000 tel:06302093728
igaz ez az rc30-gyártása de klafa:) jóéjt sziasztok
https://www.youtube.com/watch?...

Aki esetleg nem látta volna ezt mérg és VFR-je van érdemes megnézni :) én majdnem sírtam rajta
Én is kihasználtam az utószezont,nagy túra nem volt de hetek óta mindennap sikerült gurulni valamennyit.Remélem tart még egy darabig a vénasszonyok nyara.Én csak 1 viffert láttam az enyémen kívül egy kék800fi-t
téged nem láttalak de legalább 10 VFR-t láttam ma.
Mai 272-re 15.1 ment rá.
Egész jó :)
Ez teljesen vegyes fogyi, város-országút vegyesen.
No, ennyi idénre, holnap még egy olajcsere, aztán elteszem egy garázsba.
Legközelebb remélem már ausztrál rendszámmal éled újra.

Üdv :)