a klubos fórumon nézd meg a kipufogókat, valaki már csinált ilyen átalakítást.
én inkább vettem egy másik dobot, a gyárit meghagyom eredeti állapotba.
nemsokára kész lessz a felszerelés.
Van egy ABUS Granit 68-am, még 2009-ben vettem. Voltunk ma is szerencsére gurulni egyet, a túrára mindig magammal viszem ezt a tárcsafék zárat. Hazaérek megállok előtte tankolni, nyitom ki a dobozt erre mit látok? Bakker a dobozban alkatrészekre hullott szét a zár! ABUS! 5 éve volt akciósan 15, most kb 25.....szerintetek?
Sziasztok!
gyári dob hangosítása,szerintetek megoldható?(egy kis db többletnek
örülnék.nem száguldozok legalább hangja legyen)
Ki tud ilyen mestert?
A motornak nem árt?
2001-es Fi-ről van szó.
ja kicsit sok. csak ez hasonlít a gyárira is egy kicsit, azért tetszik. a gyári faszán néz ki de semmi hangja. nincs az a dübörgő mély hang ami szerintem kötelező lenne egy vfr-hez. visszasírom a régi rc36-osom hangját aminek a gyári dobja ki volt rohadva és úgy újítottuk fel hogy köré hajtottunk 1 kórlemezt igényesen. a városba messziről azt hitte mindenki hogy egy v 8-as autó jön
Nekem láncszett,első fékbetétek,ill.,nadrág és csizma a téli terv .
Nekem gyári csövek vannak a vtec-en,,de 100 ropiért hasznosabb dolgokat is vehetek. A 2 dob az utolsó a listán
bővebben:
ennyiért már találhatsz olyat, mint amilyen nekem van a vfr-en.
csak egy kis időráfordítást/türelmet/szerencsét kíván a dolog.
én 70-ért tuti nem vennék bódis dobot a vfr-re... alut főleg nem.
max 30, tekintve, hogy cimborám a leo vince-t árulja 30ért thunderace-re.
Én 70 Ft-ból átállíttatom az ülésemet, veszek egy jó kis használt első gumit, veszek egy új pár kesztyűt, és 2 pár fékbetétet előre (ez lesz a téli project) . De ha neked fussa egy dobért 70 Ft akkor hajrá.
Nem az van, hogy a hátsó gumi kialakítása azzal számol, hogy az első speciálisan elvezeti a vizet? Mert akkor Z8 első speciálisan elvezeti, a nem Z8 hátsónak meg tök mindegy.
Persze mindig párban lenne a legjobb cserélni nyilván.
Még márciusban a motor kiállításon volt a kezemben egy VFR Tommot ülés, azt 50 rugóért kínálták akciósan. Gyönyörű volt de hát az 50 papír az nekem nagyon sok. Egyébként ma vettem előre egy Metzeller Z8-at. 2012 gyártás, szinte új alig használt 12 Ft-ért! Baromira örülök neki!
Én ide viszem hozzájuk. Már láttam a munkájukat, sőt ültem is rajta és baráti áron dolgoznak. Úgy tervezem, hogy ez lesz a karácsonyi ajándékom. ülés átalakítás
én inkább vettem egy másik dobot, a gyárit meghagyom eredeti állapotba.
nemsokára kész lessz a felszerelés.
Mert nekem még a gyári dobot is megszólták... pedig sok km nincs benne :)
gyári dob hangosítása,szerintetek megoldható?(egy kis db többletnek
örülnék.nem száguldozok legalább hangja legyen)
Ki tud ilyen mestert?
A motornak nem árt?
2001-es Fi-ről van szó.
Nekem gyári csövek vannak a vtec-en,,de 100 ropiért hasznosabb dolgokat is vehetek. A 2 dob az utolsó a listán
bővebben:
ennyiért már találhatsz olyat, mint amilyen nekem van a vfr-en.
csak egy kis időráfordítást/türelmet/szerencsét kíván a dolog.
én 70-ért tuti nem vennék bódis dobot a vfr-re... alut főleg nem.
max 30, tekintve, hogy cimborám a leo vince-t árulja 30ért thunderace-re.
lenne egy Bódis dob '98-as vfr 800 ra speckó, direkt arra egyedileg készített. szerintetek megér 70 ezer magyar forintot?
Persze mindig párban lenne a legjobb cserélni nyilván.
Üdv.
"Figyelem: A Roadtec Z8 Interact™ nagyon speciális felépítésű abroncs, ezért csak párban használható!"
link
ülés átalakítás