Hithű VFR 800 rajongóként szemlélem a fórumot, nagy ritkán aktív is vagyok. Ezúton VFR 1200 F 2011 hez keresnék Service Manualt, ha valaki tud. korábban a VFR 800 hoz innen kaptam infót, Fullmoon volt olyan kedves és segített. Ha tud valaki infót köszönettel fogadom.
Hát túl sok kedvem nekem sem volt menni, inkább Badacsony felé vettem volna az irányt, de nem bántam meg. Voltunk ott is.....Idén összejött és voltam Szlovéniában, Németben, Ausztriában és Szlovákiában, úgyhogy meg vagyok elégedve az idénnyel. Jövőre vagy Székelyföld vagy Horvátország-Montenegró lesz az ulticél. (és persze eljutni egy VFR találkozóra megint)
multkor mi is voltunk át egy karikára, pozsony környékén mentünk 300km-t.
ott is volt rendőri ellenőrzés bőven.
az utaktól nem voltam elájulva, szerintem nálunk még jobb utak vannak.
Beszarás, hogy mennyire nincsen kitáblázva, hogy mi merre van náluk. A kanyarokat szinte semmilyen figyelmeztettető tábla nem jelzi, méterenként a yard igazoltatott (szerencsére nem minket), az út meg olyan amilyen. Pont kifogtuk, hogy a 14-est éppen felújítják, ráadásul teleszórták az utat azzal kisszemcsés mitóménmités mire jó kis porózus kavicsokkal. De mivel kinyirni senki nem akart minket és az idő is szép volt, ezért szép emlékekkel bújok majd ma este az ágyba.
Á a vfr az nem jó motor. Ne vegyél.
Ajánlom helyette a simson nevezetű segédmotorkerékpárt. na az megbízható :D
Vagy ha gondolod vehetsz rollert is, két zsíroskenyeret eszik százon :D
Hithű VFR 800 rajongóként szemlélem a fórumot, nagy ritkán aktív is vagyok. Ezúton VFR 1200 F 2011 hez keresnék Service Manualt, ha valaki tud. korábban a VFR 800 hoz innen kaptam infót, Fullmoon volt olyan kedves és segített. Ha tud valaki infót köszönettel fogadom.
Köszi.