Köszönöm Fireblade!
Azt furcsálom,hogy ezt csak ritkán produkálja.Pl.megyek vele hosszú túrát,,csapatom neki(ahol lehet persze) . Szóval van,hogy hetekig nem csinálja,,aztán amikor tötyörögni lehet csak és érzem ,hogy fulladozik majd gondol egyet és leáll..Utána úgy indul,és megy tovább mintha mi sem történt volna,,szóval nem lehet jelentős problema,,szerintem.
egyébként zsebóra módjára teszi a dolgát,,ezek a franc ette Hondák.. .Nem bántam meg,hogy ezt vettem
Azért rángat 3000 alatt, mert V4-es.
Ezt egy injektorvezérlővel le lehet vinni 2500-ra.
Leáll alacsony fordulaton?
Ez kb ezer ok lehet, akksitól kezdve akármi...
Sziasztok.
Kérdezem,hogy a vtec-em miért csak 3000-es fordulattól dolgozik,ill.ha olyan a kedve akkor néha leáll ,de csak alacsony fordulaton.
Hozzáfűzném,hogy csak akkor lassulok be ennyire ha a forgalom ennyit enged,hogy csak tötyörgök e rehabos tempóban .Egyébként frankón muzsikál.
Köszönöm előre is a normális! válaszokat . Szép napot!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Édesapám nagy motoros, honda VFR 800-as motorja van.
Rengeteget foglalkozik vele, nagyon szereti.
Közeleg a születésnapja, és arra gondoltam, hogy vásárolok, vagy csináltatok neki egy makettet a saját motorja kicsinyített változatából.
Lehetséges ez? Vagy vessem el az ötletet?
Mivel nem tömegmotor, így sehol sem találok készleten.
Motor modell makett készítőt pedig nem ismerek.
Ár nem számít, ennek eszmei értéke lenne. Kérlek titeket segítsetek, ha tudtok bármilyen információval is.
Előre is nagyon szépen köszönöm
Meg van még...Esélyt sem látok rá, hogy hamarosan elkel....
De mostmár nem is sürgős...nem kenyérre kell az ára........
Eddig még amin dual fékrendszeres motorom volt....azokon mindig a hátsó kopott el hamarabb..........és nem egyszerre mind a három garnitúra.........De ennek is meg van az oka...de nem akarok kisregényt írni...
Azt furcsálom,hogy ezt csak ritkán produkálja.Pl.megyek vele hosszú túrát,,csapatom neki(ahol lehet persze) . Szóval van,hogy hetekig nem csinálja,,aztán amikor tötyörögni lehet csak és érzem ,hogy fulladozik majd gondol egyet és leáll..Utána úgy indul,és megy tovább mintha mi sem történt volna,,szóval nem lehet jelentős problema,,szerintem.
egyébként zsebóra módjára teszi a dolgát,,ezek a franc ette Hondák.. .Nem bántam meg,hogy ezt vettem