Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szeretném megkérdezni Tőled, hogy megbízható motor-e a vfr?
Valamint tudsz; illetve ismersz-e típushibát, amire érdemes figyelni?

Köszi!
Köszi, már megtaláltam.
Még véletlenül sem bántásként, de valószínűleg nem nagyon érhetsz az internetezés világához. Ha értenél, akkor már rég megtaláltad volna rá a választ. Speciel itt ebben a topicban pár hónappal ezelőtt részletesen leírtam minden 2002 utáni évjáratra a szín és matrica kombinációkat.
Másik meg hogy az internet is tele van magyar nyelvű vfr 800 vtec tesztekkel, 2006 előtti és utáni teszt is megtalálható (nem is egy).
Na kiváncsian várom ki lesz a következő aki még megkérdezi, hogy mik a tipushibák, megbízható-e a vfr :D
Szépnek tűnik,korához képest nem drága.Szerintem gusztáljátok kőrbe valami hozzáértő szempár segédletével.
VFR

Valaki látta már ezt a motort? Érdemes elmenni megnézni?
Szia.
Regisztrálj a VFR Fórumra és ott megtalálod a választ erre a linkre kattintva:
http://hondavfr.hu/forum/viewt...
Sziasztok!
2002 után melyik évjárattól van változtatás a motoron, és mi az amin változtattak? Ha jól tudom akkortól van dombor matrica a sima VFR helyett.

Köszönöm!
be kell állítani a fényszóró magasságát
Én is azon filóztam, hogy sztem egyszerűen kivitelezhető, uh azt hiszem ezt fogom tenni. Mégiscsak többet fogok látni vele, mint így, bár az előző GS500-am tompítottjához képest ez már így is fotonágyú.
Na jó, igyekszem kevesebb hülyeséget kérdezni...:). Köszi a választ!
Nekem alapban így van, amióta megvan a motor, de vissza fogom alakítani egyoldalira, mert így bele tudok tenni 75/100-as izzót. Ennek elég fénye lesz. Utólagos xenonon is gondolkodtam, de inkáb nem teszek bele.
Elméletileg +1 vezeték és már világít mind a két oldal tompítottal is.
helyzetjelző más néven :)
Ha már világítás, nekem is lenne egy kérdésem, főleg 800 Vtec tulajokhoz. Elvileg teljesen gyári világításom van, tudtommal sosem volt hozzányúlva. Mégis az autósok ki vannak akadva tőle. Éjjel, 10-ből három tuti felkapcsolja a reflektort mert azt hiszi én is refivel megyek. Nálatok is ez a helyzet?
Koszi az infot, ezek szerint jol gondoltam, h hulyeseget irok :). A helyzetjelzom vilagit amugy, de most hogy igy belegondolok, nem tudom, h a lampa mindket oldalan, vagy csak az egyiken, munka utan megnezem. Vagy ez meg a helyzetjelzotol fuggetlen kulon kis pilacs?

Tenyleg. Ami eszembe jutott, hogy alakitotta e valaki ugy at a lampat, hogy a tompitott mindket oldalon egjen. A refi eleg eros, de gondoltam ra, h a tompitottat igy megcsinalnam, megiscsak tobb fenye lenne, es szerintem kevesbe vakitja a szembejovot, mint pl. egy utolagos xenon.
nem.
az amolyan parkoló fény.
egy pici kis izzó, ami fényt ad ki az elejében.
És persze a kép lemaradt, szóval a 11-es alkatrész:
Lehet, h ordenáré baromságot írtam, de a manualból a 11-essel jelölt kábelre gondolnék, amire azt írja, hogy "position light connector". Angolból nem vagyok a toppon, de én kb a fényszórómagasság állítóra gondolnék, de mondom, egyáltalán nem biztos, hogy ez ezt jelenti, és az sem, hogy ez a 11-es vezeték az. Csak tippek, bár én is meglepődnék, ha tettek volna bele.
rc36/2-ben van lámpa magasság állító?Kedden ránézek az enyémre mi lehet ott,aztán megírom mit láttam.
Üdv Uraim!

Véleményetekre lennék kíváncsi. Észrevettem, hogy az első lámpából egy kósza tyúkbél jön ki, melynek a vége le van szigszalagozva. Szerintetek ez mi lehet? Maunalban megnéztem, és mintha a fényszóró magasság állító vezetéke lenne, de nem vagyok benne teljesen biztos. Amúgy helyzetjelző, tompított, refi, indexek, minden frankón ég, műszerfalon is összes visszajelző működik. Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv!
köszönöm!
Candy Tahitian Blue ------- PB-215C (’00)
Esetleg tudja valaki,hogy a VFR-kék színkód mi lehet?Tudom,nézzem meg a segédvázon.. sajnos a motor kb 40km-re pihenget tőlem lábak nélkül..

Az első felnit viszont hibátlanul javították a felniklinikánál,bár a fényezésből semmi nem maradt.. ezért is kellene a színkód..
Igen, erre gondoltam! Írd be a keresőbe a kulcs szavakat és kidobja az összes hsz-t ami ezzel a kérdéssel foglalkozik. Nyugi fogsz találni rendesen! Béke!
Miért ?
Visszaolvassak?
Én inkább nem válaszolok, mert megint félreértés, sértődöttség lesz belőle....