Télen VFR800-ra váltok, szeretnék segítséget kérni!
Mire kell figyelnem vásárláskor, esetleg rejtett hibák amik ennél a típusnál vannak, ha esetleg széthajtják. Illetve az évjáratokban milyen különbségek vannak. 2002 és 2006, ABS-en kívül. Illetve VRR800x és VFR800Fi-vel is találkoztam ezek mik?
Nekem 2033-as vtec-em van,és 105 foknál kapcsol a venti!Ennél feljebb még nem ment.
Egyébként nem tudom mi a kritikus felső hőfok határ,de én személy szerint kicsit sokallom. Megy a ventid koma?
Igen,ezt írtam,mert kb 2 hete,max 1 hónapja volt fényezve és úgy repedt meg a festék,hogy először annak láttam.
Nem tudom mit tudnak vele kezdeni,csak remélem,h jó lesz..
Találtam egyet a sugo motornál 35ért közben.a srác infója szerint nem jó hozzá a cbr felni,nem egyezik az agy rész.a v-tech elsője jó csak,más nem megy bele.
2006-os évjáratú vfr-nél nyári hőségben városban mi a jellemző hűtővíz hőmérséklet?
Nekem simán beköszön a 116 fok, ez nem túl sok?
Mi a gyár szerinti kritikus? Tudtok róla valamit?
Gondoltam én is erre a megoldásra. Nekem szépen kijavították, amikor nem vettem észre időben egy kimarást az úton. De azt írtad, eltört a felni. Na, de drukkolok!
Ki teszi vissza az kerekeket? Ha magadnak csinálod, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót http://youtu.be/c0dkpQJREno (angol nyelvű)
ma elvittem a felniklinikához pesten.feltették gépre még előttem,hát nem kicsit kapott..
pont két küllö között van az ütés és nem csak a perem kapott,de agyból is elment.
azt mondták,h meg tudják javítani egy tizesért.. hát kiváncsi vagyok mi lesz,elvileg péntekre kész..
Sziasztok!
tudtok olyat akinek lenne eladó '98-as fi-re sportdobja? valami nevesebb márka érdekelne ( nem akarok az összekötőcsővel egy utólagos dobnál bajlódni )
ha tud valki írjon
Ha pedig csak sima gyertyá veszel bele, nem irridiumosat,akkor asszem ugyanez a kódja, csak I nélkül. Nem lehet megspórolni a gyertyát. Illetve, lehet, na de ha valaki motorozni akar, akkor sajnos költeni is kell rá.
Én irridiumost vettem e-bay-en 3éve használom mindíg indúl a gép még a téli leállás után is elvileg evve 50e km-t elmegyek.11eft volt postával eggyütt a 4db.
Segítsetek légyszi!
Indítanám a 92" VFR750em és nem indul csak még teker az önindító addig megy utána leáll.Kitekertem a gyertyákat és megnéztem 3 rosszul adja a szikrát oldalt.Kiégetem a gyertyákat de ugyan az!
1. - Mit tudok még velük csinálni?
Ma néztem ezt a NGK ..8.. 9 es(nem emlékszem pontosan) gyertyát ami benne volt 3000ft darabja.
2. - Nem tudtok másik olcsóbb típust mondani?Vagy ti milyent használtok!?
Válaszokat előre is köszönöm!
Télen VFR800-ra váltok, szeretnék segítséget kérni!
Mire kell figyelnem vásárláskor, esetleg rejtett hibák amik ennél a típusnál vannak, ha esetleg széthajtják. Illetve az évjáratokban milyen különbségek vannak. 2002 és 2006, ABS-en kívül. Illetve VRR800x és VFR800Fi-vel is találkoztam ezek mik?
Köszönöm!
Üdv: J
Nekem 2033-as vtec-em van,és 105 foknál kapcsol a venti!Ennél feljebb még nem ment.
Egyébként nem tudom mi a kritikus felső hőfok határ,de én személy szerint kicsit sokallom. Megy a ventid koma?
Nem tudom mit tudnak vele kezdeni,csak remélem,h jó lesz..
Találtam egyet a sugo motornál 35ért közben.a srác infója szerint nem jó hozzá a cbr felni,nem egyezik az agy rész.a v-tech elsője jó csak,más nem megy bele.
2006-os évjáratú vfr-nél nyári hőségben városban mi a jellemző hűtővíz hőmérséklet?
Nekem simán beköszön a 116 fok, ez nem túl sok?
Mi a gyár szerinti kritikus? Tudtok róla valamit?
Köszi: János
Ki teszi vissza az kerekeket? Ha magadnak csinálod, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót http://youtu.be/c0dkpQJREno (angol nyelvű)
pont két küllö között van az ütés és nem csak a perem kapott,de agyból is elment.
azt mondták,h meg tudják javítani egy tizesért.. hát kiváncsi vagyok mi lesz,elvileg péntekre kész..
Pedig úgy tudtam, hogy az F3-é jó bele.
nézz rá,hátha jó..
tudtok olyat akinek lenne eladó '98-as fi-re sportdobja? valami nevesebb márka érdekelne ( nem akarok az összekötőcsővel egy utólagos dobnál bajlódni )
ha tud valki írjon
A pontos nevét típusszámát megadnád nekem légyszives?
Indítanám a 92" VFR750em és nem indul csak még teker az önindító addig megy utána leáll.Kitekertem a gyertyákat és megnéztem 3 rosszul adja a szikrát oldalt.Kiégetem a gyertyákat de ugyan az!
1. - Mit tudok még velük csinálni?
Ma néztem ezt a NGK ..8.. 9 es(nem emlékszem pontosan) gyertyát ami benne volt 3000ft darabja.
2. - Nem tudtok másik olcsóbb típust mondani?Vagy ti milyent használtok!?
Válaszokat előre is köszönöm!