Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi, nálam jobban úgy sem tudnád!
Én azért megvárom a holnapot és akkor mondom majd
Sziasztok!

Nem szeretném szét offolni a topicot de
Kellemes ünnepeket minden fórumtársnak !
benktib88@gmail.com

és itt mindent meg tudunk beszélni
Érdekel a plexi. Adj valami elérhetőséget?!
Üdv!

RC46-os vifferhez eladó füst szinű bubis túra plexi
kb 9 km van benne.
eladás oka:kicsi vagyok hozzá.
iá.:7e Ft
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Igazán rendes tőletek! Majd kiolvason mikor és hol van VFR találkozó és remélem eljutok! ÉS megiszunk egy bambit! :)
Sok balesetmentes kilómétert kívánok...!
Lesz akkora karácsonyfa ami alá befér...?
Van egy másik VFR fórum is... regisztrálj ott is....Bár lassan ITT nagyobb élet lesz ..mint ott...
köszi megkeresem.
vfr klubban megtalálod bandi750 néven, pesten lakik.
Köszi már irtam neki privibe ezt megtaláltam én is csak azt írta hogy nincs itthon gondoltam hátha a vfr tulaja előbb felbukkan.Remélem valaki jelentkezik
Nem szoktak, mert nem is kell. Sem a teljesítmény/tömeg aránya, sem a villaszöge nem teszi szükségessé. Pláne nem a kettő együtt.
Ez egy sportoskás túra motor. Nem fogja csapkodni a kormányt.
Jó, ha egyesben nyelezed egy bömbatölcséres úton, ez sem egy Buddha, de szándékos provokálást leszámítva majdnem hülyebiztos motor.
Ez a hidraulikus kuplung nem semmi.... viszont kormány teló nincs rajta nem szoktak rá tenni gyárilag?
Ja egyébként nem olyan gáz... motorikusan nagyon szép hangja van gyári rajta minden, azt látni hogy keltek feküdtek vele de nem vészes... szépen megjavítgatom apródonként és rem májusra csilli villi lesz! :)
MAjdnem kivágtak vele..... :) de mondtam hogy ez VFR ez teljesen más.... de akkor is két motor minek ráadásul télen.... :) nekem sem a lábam fáj... de rem hamarosan elviszik a gixert nem azért szerettem azt is de úgy érzem most teszek egy lépést az élet felé... :)
Köszönöm! :)
Rendes tőled! :)
Gondoltam, hogy elhoztad, mert néztem ma hahun a VFR-eket.
Sziasztok kéne egy infó.Indy1100 nicknevü szerelő felújított egy vfr-t van róla galéria fent itt az oldalon.Nagyon tetszik az elsőfék megoldás és gondolom hatékonyabbb is mint a gyári.Gondoltam én is átfaragom ha valaki ismeri a vfr tulajt vagy a szerelőt az lőhetne egy kontaktot.
Gratulálok a géphez...!
Meg van még a GIXER is?
Egy fotót dobj róla....milyen is közelről...
Igen elmegy 150-et..ha ütötték vágták...de ha vigyáztak rá akkor 100000000000000000 km simán. Előbb fog kifogyni a benzin, minthogy egy Viffer megálljon. Üdv a klubban haver!
Elmennek ezek sztem 150000 km -et is... szép hangja van nem csörög nem zörög, szervizelve volt végig, egy festés kell neki és máris másként néz ki!Igaz a súlya nem egy Gsxr-é de biztosan jól lehet vele birkózni a kanyarokban!És mindenesetre kényelmesebb 1000 szer mint az R1 vagy a Gixer....
Na srácok akkor szeretnék csatlakozni a klubbhoz! Ha megengeditek!Nem sokat variáltam rajta! Elhoztam....
A fordulatszámmérő nem műszik rajta, gondolom jeladóval van vmi néha mutat néha nem, de ez legyen a legkevesebb...Ha segítetek hogy mit nézzek meg rajta megköszönöm!
Vagy nagyon kell a pénz.......
Most már még olcsóbb........
Már 550 000 az ára...Nekem ennyiért már nagyon gyanus....
Az oldalidomokon a matrica is "érdekes"....
Attól még motorikusan lehet jóóóó.....
Köszönöm a hozzá szólásotokat! Tudtam hogy számíthatok rátok!
Nem riadok el a géptől nekem tetszik de majd a hangja elárulja milyen állapotban van a kicsike! :)