nem.
rá lehet applikálni, de kell egy közdarab... ha jól emlékszem.
legalábbis a hátsóhoz biztos.
elsőhöz szerintem az összes hatágú honda felni jó.
főleg a cbr 600f3-ak között keresgélj elsőt.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Sikerült ma mind a két felnimet lenullázni majdnem magammal együtt.Szlovákiában megfogtam egy 20-25cm mély és kb egy méter hosszú kátyút kb olyan 80-100as tempóval.Eredmény;2 szálszakadt gumi két törött felnivel
A kérdés,hogy teljesen véletlenül nincs valakinek eladó felnije VFR 800Fi-re?Lenne rá kereslet..
Köszönöm az ajánlatodat. Tipródtam egy sort a hétvégét tekintve ( szíve szerint mennék) de 1,5 hónapja szerveztünk egy grillezős, iszogatós, beszélgetős hétvégi szeánszot, családdal, barátokkal... Azon túl, hogy bunkóság volna onnan lelépnem, hamar lázadás kerekedne ebből. Fájó szívvel, de kihagyom ezt, bár szívem szerint inkább ott lennék... De éljen a grillezés.... Még egyszer köszi. Neked széles utat, jó szórakozást...
Szerintem ha a szervezők, akarták volna felteszik ide is a találkozót!
Mondjuk illet volna megkérdezni, mint ahogy tették mások is, ahol mindkét helyen fórumoznak.
Akit annyira érdekel egy adott típus az már rá talált arra fórumra is, ha akart
Tehát, íme képekkel.
Modellváltás miatt eladóvá vált gyönyörű, szeretett VFR 800 RC 46 1998 motorom. A szépség balesetmentes, Remus Evolution sportdob ( újonnan 129 000 Ft volt, Givi Vingrack doboz szett tartó és platni, 3 dobozzal 2 oldaldoboz 41 l.-es, a hátsó, ha jól emlékszem 47, mindegyik újszerű ( A szett ára újonnan 300 000 Ft.-volt) , Meta motorriasztóval ( új ár 78 000 Ft.). Javarészt az Alpokban túráztam vele, Profilomnál a képek is onnan vannak. Első gumi 4500 km.-es, a hátsó 1050 km.-et futott, Continental Road Attac 2, a motorban 69 000 km.-van, 5000 km.-ként cseréltem az olajat, szűrőt. Télen állítottam szelepet a gépen, nem tudva, hogy modellváltás áldozata lesz.
Ha valaki érdekel, szerintem ebben a közösségben lenne a legjobb gazdája. Képeket rövidesen.
Gyere velem, szerintem a szállásodat el tudjuk intézni, de hívd fel Sünit és ő megmondja. Látom egy faluban lakunk és szombaton indulok fél 7 körül ha van kedved gurulhatunk együtt.
Kész a paripa! Kozmax előtt ismételt örök respect! Megtalálta a kábelkorbácsban az a központi test csatit ami el volt égve! Úgyhogy irány hétvégén a VFR találkozóóóóóóó!
2 hét múlva tervezünk arra menni, de nem szeretnék így járni.