Dunlop Sportmaxx 120+180,2011-es:18000.-
Michelin pilot Power 3 120,2012-es:12000.-
Michelin pilot Power 2 180,2012-es:12000.-
Bridegestone Bt023 120,2011-es:10000.-
igény esetén küldök képeket,mindegyik szép gumi,nem kikeményedett,kockás szarok
Ha tönkre ment volna akkor nem is indulna. Számold meg a villogást és megírom hogy mi a hiba amit jelez. Ha csak időnként csinálja azt okozhatja a feszzabájozó tönkremenetele is. Nekem ugyanez volt. Hol égett hol nem. A hibakód szerint a lamda szonda fűtés hiba volt. A fesszabi zárlatos lett, túlszabályozott ( fordulaton 12 voltot mértem akku sarun) így merítette az aksit és nem kapott elég feszkót a lamda fűtés. Ezért mondtam hogy nem biztos hogy a hibakód alapján egyből meglesz a hiba oka, de legalább elindulhatsz valamerre. Egy multimétert azért szerezz be mert anélkül nehéz lesz okosnak lenni.
Köszönöm a segítséget, ezzel már előrébb vagyok.
Ha megszámolom mennyit villog, azzal már tudsz valamit kezdeni?
Érdekes, hogy szerintem nem menti el a hibakódot, mert nem minden gyújtásráadásnál ég. Olyan, mintha csak pillanatnyi hiba lenne.
Remélem, hogy nem a befecskendezőrendszer ment tönkre, mert akkor
Most látom hogy süllő vagyok. Nyilván Baján laksz. Ha esetleg motorozol errefelé, vagy esetleg lemész vasárnap Kecskemétre a gokartstadionba megnézni a motorversenyt ( MAMI kupa), ott is meg tudom nézni neked.
A hibakódot az Fi lámpa villogja ki ha a szervízcsatlakozót rövidre zárod az említett kábellel vagy egy egyszerű drótdarabbal. Két lábú csatlakozót kell keresni ( pinát ha érted mire gondolok). Az ülés alatt a segédváz közelében bal oldalon van. Abba bedugod a drótot u alakban és ráadod a gyújtást. Ekkor meg kell számolnod mennyit villog az Fi lámpa. A manuálban le van írva melyik hiba mennyi villogás. Ha Érd vagy Bp közelében laksz szívesen megnézem neked, mert a kiolvasás után sem olyan egyszerű megtalálni a hiba okát. Sokminden öszefügg egymással. Na és persze utána ki is kell ütni a hibakódot, hogy ne égjen állandóan.
xxsanyi@citromail.hu
mért nem mentél találkozóra?
a klub oldalán olvasd a fórumokat link
Vfr találkozóról hol tudok olvasni? Idén mikor lesz?
Mennyi kéne legyen a töltés?
Michelin pilot Power 3 120,2012-es:12000.-
Michelin pilot Power 2 180,2012-es:12000.-
Bridegestone Bt023 120,2011-es:10000.-
igény esetén küldök képeket,mindegyik szép gumi,nem kikeményedett,kockás szarok
Ha megszámolom mennyit villog, azzal már tudsz valamit kezdeni?
Érdekes, hogy szerintem nem menti el a hibakódot, mert nem minden gyújtásráadásnál ég. Olyan, mintha csak pillanatnyi hiba lenne.
Remélem, hogy nem a befecskendezőrendszer ment tönkre, mert akkor
Ezt kifejtenéd bővebben? Mit kezdek a kábellal? És hova dugom? Mit zárok össze mivel?
Kifog írni valamit a kijelzőre?