Van itt valakinek olyan VFR-je, ami át van alakítva csőkormányosra? Hogy szokták csinálni? Új villahíd, vagy kifúrják ezt, és tesznek bele kormánymagasítót?
magán cégnél biztos nem ba..tatnának, csak én a kpm-hez szoktam menni.
ott pedig mindig beindítattják, és megkérdeztem a sportdobot... a válasz pedig az azonnali bukta volt.
olyannyira, hogy még a gyári dobot is lefényképezik, úgy kerül be a rendszerbe.
Szép motor,de szerintem ez is drága,mondjuk nem tudom milyen messze vagy Egertől,egy próbát megér...Ha faszák a gumik,a lánc és tényleg olyan a motor,ahogy írja,akkor 1.100.000-es ajánlattal bepróbálkoznék.Persze benne van a pakliban,hogy elhajt a picsába,de szerintem odaadja annyiért...Nem hiszem,hogy ezért az árért sorban állnának,sokan pedig nem mernek alkudni.
ezen kívül szerintem drága is..erre a típusra 90-100 alatt nem kapsz sportdobokat,enélkül pedig nem adja ki szerintem a V4 kartert.Szerintem minimum 150.000-el drágábban adja,mint amit ér.Ekkor még nem vettem figyelembe a szervíz könyves mutyit...
Itt megtalálod....
Scottpeter sporttárs már kivesézte a dolgot becsületesen....
Idézem....:
[6698] március 9. 20:45
Akkor a tisztán látás képp:
2002-2003
2002-2003 ban ezzel a fajta matricával jött ki, fekete felnivel, ezüst, kék, piros és fekete színekben.
2004-2005
2004-2005-ben már az új dombornyomott ezüst vfr matrica van (ami csak az oldalidomon van, nem nyúlik bele a fejidomba, és csak gyáriban lehet megvenni, utángyártani lehetetlen) Ezüst felnikkel, ezüst, kék (nem egyezik meg a 2002-03 évjárat szinével, mert ez az un Pear Heron Blue), és piros szinekben.
2006-
2006 tól fehér indexekkel, ezüst felnivel, ugyanazzal a matricával ami a 2004-05 ös éveknél is volt, viszont a színeknél megjelent az új bordó szín, maradt az ezüst és a kék.
2008 ban eltűnt az ezüst szín, helyette egy sötétszürke szín lett.
2009 ben a fekete szín helyett megjelent az új gyöngyház fehér, fekete kombinációval, fehér felnikkel, maradt a sötétszürke és a bordó szín, de arany színű felnikkel.
2009
Valamelyik évtől (valószínűleg 2009 től de ebben nem vagyok biztos), a váz is fekete színű volt, valamint azt sem tudom pontosan melyik évtől voltak a fék és a kuplung olajtartályai ezüst színűek.
Egyébként mindezek után lehetne nézni google-n, ha ide idetaláltatok, akkor gondolom ez sem okozna nagy nehézséget.
Szépnek néz ki....bár csak az egyik oldalról van fotózva...?
2002-2003 sima matrica .........2004-től dombornyomásos matrica ..ha jól tudom...
Akkor most ez 2003-as vagy 2004-es...?
minimum 8k lenne a műszaki, az 4ezer difi, azért elbütykörészek fél órát.
ott pedig mindig beindítattják, és megkérdeztem a sportdobot... a válasz pedig az azonnali bukta volt.
olyannyira, hogy még a gyári dobot is lefényképezik, úgy kerül be a rendszerbe.
akkor vissza kell rakni a gyárit.
erre céloztam :)
amit a kollega nézett,az gyári dobos
ja, friss a műszakim :)
Scottpeter sporttárs már kivesézte a dolgot becsületesen....
Idézem....:
[6698] március 9. 20:45
Akkor a tisztán látás képp:
2002-2003
2002-2003 ban ezzel a fajta matricával jött ki, fekete felnivel, ezüst, kék, piros és fekete színekben.
2004-2005
2004-2005-ben már az új dombornyomott ezüst vfr matrica van (ami csak az oldalidomon van, nem nyúlik bele a fejidomba, és csak gyáriban lehet megvenni, utángyártani lehetetlen) Ezüst felnikkel, ezüst, kék (nem egyezik meg a 2002-03 évjárat szinével, mert ez az un Pear Heron Blue), és piros szinekben.
2006-
2006 tól fehér indexekkel, ezüst felnivel, ugyanazzal a matricával ami a 2004-05 ös éveknél is volt, viszont a színeknél megjelent az új bordó szín, maradt az ezüst és a kék.
2008 ban eltűnt az ezüst szín, helyette egy sötétszürke szín lett.
2009 ben a fekete szín helyett megjelent az új gyöngyház fehér, fekete kombinációval, fehér felnikkel, maradt a sötétszürke és a bordó szín, de arany színű felnikkel.
2009
Valamelyik évtől (valószínűleg 2009 től de ebben nem vagyok biztos), a váz is fekete színű volt, valamint azt sem tudom pontosan melyik évtől voltak a fék és a kuplung olajtartályai ezüst színűek.
Egyébként mindezek után lehetne nézni google-n, ha ide idetaláltatok, akkor gondolom ez sem okozna nagy nehézséget.
2002-2003 sima matrica .........2004-től dombornyomásos matrica ..ha jól tudom...
Akkor most ez 2003-as vagy 2004-es...?
a hondásat.
én elvből nem tolnék bele mol vért...
valvoline-t pedig élből felejtsd el.