Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kétgyerekes apaként meg úgy gondolom, hogy szerencsére igen, mert jó volt látni a kis törpök mosolyát! Már most megfigyelhető a különbségek. A lányok szerint szép, a fiúk szerint mit lehet rajta nyomkodni meg birizgálni
Szerencsére még nem
Ültek már a motorotokon 3 óra alatt vagy 100-an?
Már beszéltem vele.
De köszönöm!
kozmax az embered
megkaptad a mail-t?a bt023-at már elvitték...
Ez vagy szét rohadt vagy szét égett
Nem tudom, itt keresett e valaki vtec-hez gyári doboztartó konzolokat:
link
Hát akkor gond egy szál se
tempósan de félre ne érts,nem sokallom egyáltalán,évek óta nem volt ilyen alacsony fogyasztású motorom
Mennyivel szoktál menni?Attól is függ ám
Van valakinek képe arról hogy hogy lehet az FI kormányát megemelni?
Vagy tudja valaki, hogy milyen villahíd jó rá?
Dobró!
Köszi a segítséget, de egyenlőre nincs mit számolnom, mert úgy tűnik megjavult. Remélem így is marad, ha nem, akkor számolom majd, de most nem világít.
Sziasztok,

Honda VFR 800 (2006)-os motoromhoz keresnék utas kapaszkodót hátra, van esetleg valakinek ötlete, hol tudnék hozzájutni ilyesmihez? Vagy esetleg van valakinek elfekvőben,amire már nincs szüksége?
Ezen a mail-en elértek: badenszki.bence@gmail.com

Köszi, Bence
Mert a munkám miatt nem tudok fél évre előre tervezni és 3 napot ott lenni. Szeretnék az augusztusira már végre eljutni.. min a középső napra.
nekem kerek 8 liter volt a fogyasztásom
Üdvözlet!
Vasárnap elnéztem Kékestetőre 2 cimborával,és a 390 km-es távot 1 tank benyával lezavartam . Ebben volt tartós 90, 120 km/h,,és jó néhány keményebb előzés,kihúzatás mert lemaradtam .Így evett a Vtec 5 lityót! Magam is alig hittem,,és valóbvan stabil a gép,kátyús ramaty úton,,szerpentinen,mindenhol.Volt egy barom Autós akit előztem és akkor rántotta rám a kormányt kb. 120-nál . Jó élmény volt,a mögöttem levők mondták később,hogy kátyút került és emiatt kellett elég komolyat korrigálnom csak hogy ne legyek Skoda tartozék.De egyben hazaértem(tünk).
És ez a lényeg
azért csak meggondoltan, nehogy azt vedd észre, hogy 25-30ezer alatt megzabálta a tárcsát...
Mentem ma egy szép bakony-balaton karikát,iszonyatosan eláztam...azt hiszem nem halogatom tovább a gumi cserét,mert még 4.-ben is riszálta a picsáját a motor,amikor bekapcsol a vtec...Ez alapesetben nem is lenne rossz,de ha nem számítsz rá 140-nél,akkor vicces tud lenni
Még mindig ámulok,hogy milyen iszonyatosan stabil ez a gép,itt valamit nagyon elcsíptek a Hondánál.Egyedül a fékekkel nem vagyok még mindig kibékülve,még a fékfolyadék csere után sem,kidobom belőle a gyári Nissineket,kapnak Brembo SC-t
ja.benéztem
nem kockás egyik sem,lehet csak szar a fotó...mindjárt átküldöm őket...
Az nem baj. Az Fi lámpa kizárólag üzemanyagellátó rendszerhez tartozó hibákat jelez ki. A kenés nem tartozik ezek közé. Arra ott az olajnyomás visszajelző lámpa.
Közben láttam a használt sportgumik közt a hírdetést..

A 120/70x 17-es Michelin.....az nem Pilot Power 3
hanem Pilot Road 3
a 180/55x17-es meg nem Pilot Power 2 hanem
Pilot Road 2....

xxsanyi70@gmail.com.
A Dunlop hátsója milyen állapotú ( mm) ..egy kicsit kockásnak néz ki......
meg a két Pilot Road-ról is küldhesz képet
Az nem lehet baj, hogy az olajszint picivel mac felett van?
Azt nem jelezné vissza?
visszadobta a citromail a levelet,nincs esetleg egy gmail-es címed?
Az jó. ok.